Şimdi Ara

Temperli kasa önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Siz hangi kasaları önerirsiniz peki hocam? Biraz tavsiye verirmisiniz lütfen.
  • Fiyat performans fulltower Thermaltake LVL20 GT

Fiyat performans midtover Phanteks enthoo evolv (fiyatına göre beğendiğim en iyi kasadır bence)

Fiyattan bağımsız sadece performans ve görüntü Coolermaster c700m (şuanki kasam çok memnunum)

Düşük bütçe dostu gamepower warcry.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wout.Weghorst

Fiyat performans fulltower Thermaltake LVL20 GT

Fiyat performans midtover Phanteks enthoo evolv (fiyatına göre beğendiğim en iyi kasadır bence)

Fiyattan bağımsız sadece performans ve görüntü Coolermaster c700m (şuanki kasam çok memnunum)

Düşük bütçe dostu gamepower warcry.
    Level modeller eskiden çok özel tasarım kasalardı. Şimdi baktım verdiğin linke sıradan bir kasa olmuş artık...
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    varsa 7 8k paran buna da bak istersen :))
    www.vatanbilgisayar.com
    THERMALTAKE LEVEL 20 TG EDITION 3x140mm RIING PLUS FANLI FULL TOWER KASA - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-level-20-tg-edition-3x140mm-riing-plus-fanli-full-tower-kasa.html

sıradanın üstüne çıkmak istiyorsan bütçeyi yükseltmen gerek

• quote:

https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-level-20-tg-edition-3x140mm-riing-plus-fanli-full-tower-kasa.html

Şaka olmalı..

lvl modelleri hala çok özel kasalar ve malzeme kalitesi fiyatına göre çok üst düzey.

4 farklı modeli var. hepsi birbirinden çok farklı. bu 20. yıla özel üretilen bir seri.

8 bin tl olan modeli sınırlı sayıda üretildiği için okadar pahalı. alt modelleri seri üretim ve fiyat performans olarak gerçekten çok başarılı.

c700m kullanmıyor olsa idim kesin lvl 20 alırdım.
  • quote:

lvl modelleri hala çok özel kasalar ve malzeme kalitesi fiyatına göre çok üst düzey.

4 farklı modeli var. hepsi birbirinden çok farklı. bu 20. yıla özel üretilen bir seri.

8 bin tl olan modeli sınırlı sayıda üretildiği için okadar pahalı. alt modelleri seri üretim ve fiyat performans olarak gerçekten çok başarılı.

c700m kullanmıyor olsa idim kesin lvl 20 alırdım.
    Sendeki de harika hocam. Cosmos'un kalitesi dillere destan.
    beklediğim ölçüde değildi malesef. görsel olarak şahane ona laf söyleyemem. fakat malzeme kalitesi daha önce kullandığım thermaltake wiev 71 yada phanteks enthoo evolv atx ve phanteks evolv x in altındaydı. söyle bir özet geçeyim. kasa içinde gelen fanlar hafif bir zorlamayla çatladı. hatta 1 tanesinin yuvası kırıldı. 1 tane vidası 2 kez söküp takmakla yalama oldu. basit şeyler bunlar ama insan o parayı verdikten sonra çok çok üst düzey malzeme kalitesi bekliyor. ben şuanki fiyatlardan almadım black friday dönemi indirimden aldım. şuanki fiyatları asla etmez benim gözümde
  • quote:

beklediğim ölçüde değildi malesef. görsel olarak şahane ona laf söyleyemem. fakat malzeme kalitesi daha önce kullandığım thermaltake wiev 71 yada phanteks enthoo evolv atx ve phanteks evolv x in altındaydı. söyle bir özet geçeyim. kasa içinde gelen fanlar hafif bir zorlamayla çatladı. hatta 1 tanesinin yuvası kırıldı. 1 tane vidası 2 kez söküp takmakla yalama oldu. basit şeyler bunlar ama insan o parayı verdikten sonra çok çok üst düzey malzeme kalitesi bekliyor. ben şuanki fiyatlardan almadım black friday dönemi indirimden aldım. şuanki fiyatları asla etmez benim gözümde
    Hocam kalite düşme olayı tüm ürünlerde mevcut. İlk kasam Armor MX mükemmel bir kasaydı ve orta segment bir üründü, ama şu an TT aynı kaliteyi en tepe modellere uyguluyor sadece. Cosmos 2 şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli kasaydı, kaliteyi devam ettirmemeleri üzücü gerçekten.

Bu arada yeni sistem için aklımdaki kasa Evolve X.

aynen öyle benimde ilk kasam değil ama kendi topladığım ilk kasam cooler master haf 912+ idi 6 sene kullandım. daha öyle bir malzeme kalitesi görmedim. malesef kalite her geçen gün aşağıya doğru gitmekte.
  • Bu kasa nasıldır?

Temperli kasa önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası
    https://www.teknobiyotik.com/aerocool-aero-one-frost-cam-yan-panel-4x12cm-rgb-fanli-usb-3-0-pencereli-oyuncu-kasasi.html

teknobiyotikten aynı kasayı aldım. kasaya bayıldım doğrusu. atx formatında bu kadar zarif kibar kasa az bulunur herhalde.

hangar gibi değil yeteri kadar alan sunuyor. havalandırma ve görsel şahane. fanlar çok sessiz ve iyi hava akımı sağlıyor. argb özelliği yok sadece sabit renklerde yanıyor. fan yaprakları mat beyaz ışığı yansıtmıyor ve göz almıyor.atx olsun ama minimum yer kaplasın diyenler için. kasa içi montajın rahatça yapılabilmesine olanak verecek genişliğe ve çalışma alanına sahip.malzeme kalitesi ve işçilik tatminkar seviyede. tavsiye ederim.

Yükseklik 52 cm, Uzunluk 40 cm, En 20 cm, İşlemci Soğutucu Boşluğu 17 cm

Temperli kasa önerisi

Temperli kasa önerisi

Temperli kasa önerisi

Temperli kasa önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 29 Aralık 2019; 16:27:40 >

• quote:

bunlar herhalde hiç dayak yememiş. o fiyat nedir yahu ? neyin kafası bu ne içiyorsunuz ALLAH Aşkına !

• Kasaya para harcıcaksan piyasanın en iyi bileşenlerini almış olman gerekir onun dışında gereksiz kasaya verceğin ekstra paraya bileşenlerin bi tık üstünü alırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sharkoon tg5 kullanıyorum, bence bayağı fiyat/performans bir kasa.Ben beyaz ledli versiyonunu almıştım 350tlye, şimdi rgbli versiyonu 400-450 civarı sanırım.Ön ve yan kısım tamamen temperli cam, 4 tane fan içinde takılı geliyor, üstte 360mm ye kadar sıvı soğutma desteği var,temperli camlar içten dıştan jelatinliydi, içi bayağı geniş ayrıca metali de eski deepcool tesseract kasama göre daha kalın ve kaliteli.Ayrıca senin için önemlimidir bilmem hocam ama ilk aldığımda kolisinden elyaf siyah renk güzel bir kılıf ile çıkıyor çizilmemesi için.Kalite hissi veriyor kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 29 Aralık 2019; 21:37:14 >
  • hala fan kontrolcusüz kasa öneriyorsunuz çıldıracağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Siz de hala fan kontrolcüsü olan kasa önermemişsiniz.

Siz hangi kasaları önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Siz de hala fan kontrolcüsü olan kasa önermemişsiniz.

Siz hangi kasaları önerirsiniz?
    abi zaten ben de onun için arada girip çıkıyorum (:

dark prestige ve unreal var. dark dışında koyan pek yok, phanteks iyi onda da yok.

bir kez kullansanız bayılacaksınız, nette gezinirken film izlerken hepsini kapatıyorum sıfır ses. dark n10 var ama sıkıldım güncelleyeyim diyorum bulamadım hala ne alacağımı.

anakartla yazılımsal olmuyor, ryzen sıcaklıkta çok hassas değil bir 60 derece oluyor bir 40 derece anlık değişiyor, belirli sıcaklıkta birden hızlanıp yavaşlıyor hissediyorsun ki 6 fanlık yer yok, molexe bağlıyorsunuz bu sefer hayvan gibi dönüyorlar.
  • ben de ucuz yollu bi şey bakıyorum 400-500 civarı şu dark güzel duruyor düşse alacamda bu kadar vermek istemiyorum kasaya haf 912 mevcut artık eskidi diye değiştiresim geldi ama fiyatlar maşallah uçmuş gitmiş kasa diye çok veresim yok açıkcası

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.