Şimdi Ara

Aerocool 400W vs TX Powermax 450W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki PSU dan birisini alacağım, fiyatları yaklaşık aynı. Hangisini tavsiye edersiniz, neden?

Aerocool 400W vs TX Powermax 450W
    http://www.hizlial.com/tx-powermax-450w-3xsata-3xide-6pin-pci-e-bilgisayar-guc-kaynagi-txpsu450s1/10400360
    http://www.hizlial.com/aerocool-vx-serisi-400w-28a12v-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vx400/10378212

Sistem:
    Q8300 + GTX650 + 1 SSD + 1 HDD

• Aerocool daha basarili bir power :) tx powermax450 kullanicisiyim bu arada basarili bir power ama aerocool biraz daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Aerocool daha basarili bir power :) tx powermax450 kullanicisiyim bu arada basarili bir power ama aerocool biraz daha iyi

Yada daha ucuz yollu TX 400 W var. Memnun musunuz 450 den? gürültü var mı?
  • TX 450W biraz ucuz gibi geldi bana. Aynı fiyatta Frisby ve Codegen gibi markalar da var. Kaliteli bir PSU mudur?
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    Frisby foem tx hepsi ayni cop... 500w foem var ailemin yaninda gtx 660 ve i3 2100 yakarken cekiniyorum acikcasi.hic guven vermiyor. 550 lik aerocool var diger evde ayni sistem onda sorunsuz kullaniyorum.

Frisby foem everest tx bunlar en en alt seviye psu lar. Sahsen almam su saatten sonra... Aerecool da iyi bir marka degildir ama oncekilerden daha iyi yani oncekiler 100 uzerinden 20 ise aercoll 40 dir.

Corsair 450w thermaltake fps veya high power en olmadi oneriirm. Corsair evga seviyesinde psular uretiyor. Ileride 2 pci isteyen wkran karti vs alirim derseniz corsairlere bakin. High power vs de olabilir.

Bu iksii sartsa aerecool ama diger markalara da bakin lutfen..

• İki marka arasında Aerocool alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Aerocool daha basarili bir power :) tx powermax450 kullanicisiyim bu arada basarili bir power ama aerocool biraz daha iyi

Yada daha ucuz yollu TX 400 W var. Memnun musunuz 450 den? gürültü var mı?

Oldukca sessiz bir psu ben memnunum ama aerocoolu oneririm ikili arasinda 12v kanalindan daha fazla guc veriyor ve %80 verimlilige sahip :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.