Şimdi Ara

AEG no-frost buzdolabı sürekli çalışıp durma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün sabah dolabın alarmıyla uyandım. Mutfağa gittiğimde dolabın bir dakika boşda durup sadece iki saniye çalışıp tekrar durduğunu gördüm. Çalışıp duruyor.
    Tık ses geliyor dolap çalışıyor iki saniye sonra daha yüksek gelen tık sesiyle duruyor. Dolabın dereceleri değer göstermiyor ikiside çizgi halinde.
    Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

• Sizlerden yardım gelmeyince servisi aradım kendimiz yapamıcaz demek ki dedim. Google amcada benim sorunuma ilişkin bir cevap bualamadı. Servisi aradım durumu anlattım. Sorun büyük ihtimal kompresörden motordan kayanaklandığını söledi bugün yada yarın gelip bakacaklar.
    Peki ücreti nedir motor arızalıydı dedim. Şimdi teknik ekibimiz gelsin isterseniz 20 TL onlara vericeksiniz dedi. Motorun fiyatıda 500 TL diyince ben şaşkınlık dolu sesle 500 mü! dedim evet beyefendi dedi.
    Dedim gelip bakılsın o zaman. Servis gelip bakınca gelişmeleri yazarım.

Dolap şuan iyice bitti, çalışma süresi artık iki saniye bile sürmüyor tık tık yapıyor kapanıyor. Çıkan ses sinirlerimi iyice bozdu.
  • Buzdolabınızın motoru aşırı akım çektiğinden termik atıyor. Motor onarılabilirse sargı kısmı ucuza değişir, ancak yapılamıyorsa kompresör değişimi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 14 Temmuz 2012; 20:32:08 >
  • Servis geldi akşam üzeri usta dolabın kapanığı açtığı anda sölediğim sesler oldu. Motor gitmiş dedi. Ne yapıcaz ? Onaralım derseniz götürcem dolabı fiyat 500 - 550TL arası değişir dedi. Ben kabul etmedim açıkcası 500TL vermem. Yeni buzdolabı alacağım uygun fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.