Şimdi Ara

AEG L87695WD Kurutmalı Çamaşır Makinesi/Yenisi Geldi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
15
Favori
57.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıkamada oluşan kırışıklıklar açılamadan aynen kurutulunca fazla kırışma maalesef kaçınılmaz oluyor. Sıkma işlemi bittikten sonra çamaşırları çıkarıp silkeleyerek gevşek koyup sonra kurutma programını açmak daha faydalı olacaktır. Tabi üşenmezseniz Çamaşırı asarken bile kuvvetlice çırpmayınca kırışık kuruyor malum.
  • Merhaba arkadaşlar, benim de aklımda ELECTROLUX EWW1686HDW KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ var. Bu makine yine eozen arkadaşımızın makinesi gibi midir? Yani alırsak bir zaman sonra yine eozen gibi biz de kurutma fonksiyonunu hiç kullanamaz hale mi geleceğiz. Hiçbir yerde kullanıcı yorumları vs. bulamadım. Ay sonuna kadar almam gerekiyor. Çok kırışık çıkarmayan, nemli bırakmayan kurutma makineleri kadar performanslı bir makine arıyorum. Günlerdir araştırmaktan bitap düştüm, bir el atıverin de alayım şu makineyi. arçelik ve vestele de servis açısından sıcak bakıyorum. Vestelin arçeliğe fiyat olarak üstünlüğü cezbediyor. Biri 2000 diğeri 1150tl. Ne alayım şaşırdım kaldım. Diğer taraftan al en ucuz tek kurutma makinesi arçelikten gitsin diyorum. A sınıfı kurutma makinaları neredeyse combo makineler fiyatına satılıyor. Bu kadar baktıktan sonra da elim boş çıkmak 2000 tlyi çöpe atmak gibi gelir bana. Arçelik 3300 emektar da hali hazırda çalışıyor. Sevabına bi yol gösterin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 27 Kasım 2013; 1:09:34 >




  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Bende arcelik kuzenimdede ayni makinenin bekosu var. Yalniz 2000 tl yuksek. Ben alirken bonus kampanyasi vardi blender hediye ediyorlardi. 1665 e geldi. Sonuc olarak vesteli o fiyata alabiliyorsaniz vesteli bir arastirin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mekineyi bir aydır kullanıyoruz fakat sıkmada makine fazla ses yapıyor normalmi acana kullananlarda aynı sıkıntı varmı bir bosch a göre ses baya yuksek yoksa bendeki cihazla ilgili bir sorunmu
  • geçen hafta AEG L87695WD Kurutmalı Çamaşır Makinesi aldım, teknosadan 2399 tl ye. Bu makineyi kullanan arkadaşlar süper eco programı kaç dakika? internetten baktığım kadarıyla 15 dk olması lazım ama bende 57 dk görünüyor! servis yarın gelecek ama burada bir tane servis var o da birşeyden anlamıyor! yazılımında mı hata var diye düşünüyorum, makineyi kullananlar çok acil cevap yazarlarsa sevinirim. süper eco programında ısıyı ayarlayamıyorsun tamamen soğuk suda yıkıyor 30 derece bile değil yani bana saçma geldi soğuk suda 57 dk çamaşır yıkaması!
  • Yaklaşık iki aydır bu makineyi kullanıyorum. Sıkma sesi gerçekten de beklediğimin üzerinde. Kurutmada doğal olarak kırışıklık sorunu var ama yer sorunu nedeniyle yine de vazgecemiyorum kurutma özelliğinden. Gomlekleri kurutunca cok kırışık çıkıyor ama evdekiler buhar programını kullanarak kaskati kırışıklıklarin bile ütü öncesi açıldığını söylediler. Su jetine bayıldım cidden. Tasarruflu olmak adına çamaşırları neredeyse ıslatamadan yıkamaya kalkan makinelerden sonra böyle suların çamaşırların arasından şırıl şırıl aktığını görmek harika. Yıkama performansından çok memnunuz. Sıkmadaki ses dışında olumsuz hiçbir yön yok makinede. Ha o da önemli bir eksi gerçekten. Gece çalıştırmak sorun oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: türkkahvesi

    geçen hafta AEG L87695WD Kurutmalı Çamaşır Makinesi aldım, teknosadan 2399 tl ye. Bu makineyi kullanan arkadaşlar süper eco programı kaç dakika? internetten baktığım kadarıyla 15 dk olması lazım ama bende 57 dk görünüyor! servis yarın gelecek ama burada bir tane servis var o da birşeyden anlamıyor! yazılımında mı hata var diye düşünüyorum, makineyi kullananlar çok acil cevap yazarlarsa sevinirim. süper eco programında ısıyı ayarlayamıyorsun tamamen soğuk suda yıkıyor 30 derece bile değil yani bana saçma geldi soğuk suda 57 dk çamaşır yıkaması!

    Merhaba, makineniz hayırlı olsun.

    Ürün bilgilendirmesinde maalesef hata var. Makinenin özelliklerini Türkçe'ye yanlış çevirmişler. Super Eco programı 15 dakika değil, 15 derecedir.

    Super Eco programının mantığı şudur:
    Makinede üzerinde çıkması zor bir leke bulunmayan beyaz ve renklileri karışık doldurarak 15 derecede 1 saat civarında renklerini birbirine geçirmeden yıkayabileceğiniz elektriği neredeyse ihmal edilecek kadar az harcayan özel bir programdır. Özellikle soğuk suda aktif olan özel deterjanlardan kullanırsanız iyi sonuç alırsınız.

    Makinenizdeki hızlı program 3kg 20min programıdır. Diğer makineler 15 dakikada 1,5 veya 2kg yıkarken AEG 20 dakikada 3kg yıkıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xx61xx

    Arkadaslar mekineyi bir aydır kullanıyoruz fakat sıkmada makine fazla ses yapıyor normalmi acana kullananlarda aynı sıkıntı varmı bir bosch a göre ses baya yuksek yoksa bendeki cihazla ilgili bir sorunmu

    Ben de bu makinenin kurutmasızını kullanıyorum. Ses konusunda yaşadığınız sıkıntı muhtemelen benim yaşadığım gibi makinenin sağ-alt kısmından gelen tıkırdama sesidir. Bu ses varsa servis çağırıp makinenin taban kısmındaki plastik kapak ile sacın temas ettiği noktalara çift taraflı bant çektirin. Makine dengesiz sıkma yaptığı zaman altında taban ile sac birbiri ile rezonansa girerek ses yapabiliyor.

    Bir de dengesiz yük oluşmaması için nevresim koyarken mutlaka ağızlarını ilikleyin, bornoz kemerleri gibi çamaşırı birbirine dolayacak ip gibi nesneleri ya çıkarın, ya da bağlayıp makineye atın. Bu sıkma esnasında sesi oldukça azaltacağı gibi kurutma esnasında da çamaşırın birbirine dolanmasını engelleyeceğinden daha az kırışıklıkla eşit kurumuş bir şekilde çıkmasını sağlar.

    Bende makinemden çok memnunum, tek yaşadığım sıkıntı ses oldu. Bendekinde son sıkma %80 oranında hep sessiz ama ara sıkmalara dengesiz girebiliyor bazen. Yıkama performansı hakikatten muhteşem. Buhar programında da başarılı sonuçlar aldım, kurutma özelliği olan modelde bu daha da lazım olacaktır. Ayrıca buhar programını sık kullanıyorsanız düzenli olarak makineyi içi boş şekilde limon tuzu veya makine temizleyici ile çalıştırmayı ihmal etmeyin ki kireç bağlamasın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepzelan

    Merhaba arkadaşlar, benim de aklımda ELECTROLUX EWW1686HDW KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ var. Bu makine yine eozen arkadaşımızın makinesi gibi midir? Yani alırsak bir zaman sonra yine eozen gibi biz de kurutma fonksiyonunu hiç kullanamaz hale mi geleceğiz. Hiçbir yerde kullanıcı yorumları vs. bulamadım. Ay sonuna kadar almam gerekiyor. Çok kırışık çıkarmayan, nemli bırakmayan kurutma makineleri kadar performanslı bir makine arıyorum. Günlerdir araştırmaktan bitap düştüm, bir el atıverin de alayım şu makineyi. arçelik ve vestele de servis açısından sıcak bakıyorum. Vestelin arçeliğe fiyat olarak üstünlüğü cezbediyor. Biri 2000 diğeri 1150tl. Ne alayım şaşırdım kaldım. Diğer taraftan al en ucuz tek kurutma makinesi arçelikten gitsin diyorum. A sınıfı kurutma makinaları neredeyse combo makineler fiyatına satılıyor. Bu kadar baktıktan sonra da elim boş çıkmak 2000 tlyi çöpe atmak gibi gelir bana. Arçelik 3300 emektar da hali hazırda çalışıyor. Sevabına bi yol gösterin.

    Bence yeriniz varsa şu an ısı pompalı bir kurutma makinesi alın. İleride makineniz kullanılamaz hale geldiğinde güzel bir çamaşır makinesi alırsınız. Ben yer konusunda sorun olmadığı sürece çamaşırlardaki tiftikleri ayıkladığı, daha az kırıştırdığı ve yarı yarıya tasarruflu olduğu için ısı pompalı kurutma makinelerinden yanayım.




  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, zaten iki gün önce arçelik 3885 siparişi verdim. İnş. memnun kalırım.
  • merhabalar ELECTROLUX KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNASI (EWW1697MDW) 1700 TL teşhir ürünü buldum sizce iyi fiyat mı ? AEG daha iyi deniyorsa AEG Lavamat L87695WD modeline dönebilirim.

    teşekkürler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samland -- 4 Aralık 2013; 12:37:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepzelan

    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, zaten iki gün önce arçelik 3885 siparişi verdim. İnş. memnun kalırım.

    Hayırlı olsun, kaça aldınız? Arçelik'in çamaşır makinelerini hiç beğenmesem de kurutucularını başarılı buluyorum. Isı pompalıların teknolojisi Arçelik'in satın aldığı Alman Blomberg firmasının ürünlerine dayanıyor. O yüzden sorun yaşama riskiniz düşüktür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samland

    merhabalar ELECTROLUX KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNASI (EWW1697MDW) 1700 TL teşhir ürünü buldum sizce iyi fiyat mı ? AEG daha iyi deniyorsa AEG Lavamat L87695WD modeline dönebilirim.

    teşekkürler,

    Electrolux'ün artısı yorgan programı.

    AEG'nin artısı yıkama ve sıkma sırasındaki ses seviyelerinin daha düşük olması. 1,5kg için 1 saatlik yıka+kurut, beyazlar ve renklileri birlikte yıkamaya imkanı veren 15 derecelik süper ekonomi, ve 3kg çamaşırı 20 dakikada yıkayan programların olmasıdır.

    Electrolux'te özel bir hızlı program yok ama normal programların süresiyle 8 kademeli olarak oynanabiliyor. En fazla 40 dakikaya kadar kısılabiliyor, ama 2-3kg değil; 5kg civarı yıkanabiliyor.

    Kalitede değişen bir şey yok, tercih sizin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    quote:

    Orijinalden alıntı: deepzelan

    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, zaten iki gün önce arçelik 3885 siparişi verdim. İnş. memnun kalırım.

    Hayırlı olsun, kaça aldınız? Arçelik'in çamaşır makinelerini hiç beğenmesem de kurutucularını başarılı buluyorum. Isı pompalıların teknolojisi Arçelik'in satın aldığı Alman Blomberg firmasının ürünlerine dayanıyor. O yüzden sorun yaşama riskiniz düşüktür.

    Teşekkür ederim. Aldığımda fiyatı 1499 tl idi 100 tl kupon bir de 111 tl.parafpara+parafgünümden 30 tl düşünce 1260 civarına geldi n11.den.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    quote:

    Orijinalden alıntı: samland

    merhabalar ELECTROLUX KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNASI (EWW1697MDW) 1700 TL teşhir ürünü buldum sizce iyi fiyat mı ? AEG daha iyi deniyorsa AEG Lavamat L87695WD modeline dönebilirim.

    teşekkürler,

    Electrolux'ün artısı yorgan programı.

    AEG'nin artısı yıkama ve sıkma sırasındaki ses seviyelerinin daha düşük olması. 1,5kg için 1 saatlik yıka+kurut, beyazlar ve renklileri birlikte yıkamaya imkanı veren 15 derecelik süper ekonomi, ve 3kg çamaşırı 20 dakikada yıkayan programların olmasıdır.

    Electrolux'te özel bir hızlı program yok ama normal programların süresiyle 8 kademeli olarak oynanabiliyor. En fazla 40 dakikaya kadar kısılabiliyor, ama 2-3kg değil; 5kg civarı yıkanabiliyor.

    Kalitede değişen bir şey yok, tercih sizin.

    ELECTROLUX KURUTMALI
    ÇAMAŞIR MAKİNASI
    (EWW1697MDW)
    Almış bulunuyorum.pazartesi kurulum olacak tecrubelerimi paylaşırım ancak bu makineden halihazırda kullanan var mı acaba forumda?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu makinenin fiyatı elektroworld'de 3100 tl.. sırf bu etiketi gördüğümüz için bu makineye içimiz giderek uzaktan bakıyoruz.. çevremizde aeg satan yetkili satıcıda yok. aşağı yukarı satın alanlar ne kadar alıyorlar bunu. bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: audioslave

    bu makinenin fiyatı elektroworld'de 3100 tl.. sırf bu etiketi gördüğümüz için bu makineye içimiz giderek uzaktan bakıyoruz.. çevremizde aeg satan yetkili satıcıda yok. aşağı yukarı satın alanlar ne kadar alıyorlar bunu. bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.


    Başlığa konu olan AEG L87695WD'den bahsediyorsanız yanlışınız var o kadar olamaz.

    http://www.teknosa.com/urunler/115020436/aeg-l87695wd-9-7-kg1600-devir-kurutmali-camasir-ma




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81

    quote:

    Orijinalden alıntı: audioslave

    bu makinenin fiyatı elektroworld'de 3100 tl.. sırf bu etiketi gördüğümüz için bu makineye içimiz giderek uzaktan bakıyoruz.. çevremizde aeg satan yetkili satıcıda yok. aşağı yukarı satın alanlar ne kadar alıyorlar bunu. bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.


    Başlığa konu olan AEG L87695WD'den bahsediyorsanız yanlışınız var o kadar olamaz.

    http://www.teknosa.com/urunler/115020436/aeg-l87695wd-9-7-kg1600-devir-kurutmali-camasir-ma

    üstad benim gördüğüm model harfi harfiyen budur diyemiyecem ama tip olarak aynı olmakla birlikte benim dediğim makinede 9kg yıkama kapasiteli olup kurutmalı bir modeldi. verdiğiniz linkteki modelin görünüşüne baktığımda üzerindeki yazılarında aynı olduğunu görüyorum. bilmiyorum aeg nin dışından buna benzeyen başka bir modeli var mı diye. yarın keşke pazar olaydıda eletroworld'de gidip fotosunu çekebilseydim zira haftaiçi zor oluyor gitmek..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: audioslave

    üstad benim gördüğüm model harfi harfiyen budur diyemiyecem ama tip olarak aynı olmakla birlikte benim dediğim makinede 9kg yıkama kapasiteli olup kurutmalı bir modeldi. verdiğiniz linkteki modelin görünüşüne baktığımda üzerindeki yazılarında aynı olduğunu görüyorum. bilmiyorum aeg nin dışından buna benzeyen başka bir modeli var mı diye. yarın keşke pazar olaydıda eletroworld'de gidip fotosunu çekebilseydim zira haftaiçi zor oluyor gitmek..

    Bir önceki sayfada yazmıştım, ben de Electroworld'den Mart 2013'de kampanyalı fiyatı 2.250 / 12 taksit olarak almıştım.
    O açıdan diyorum ya bir yanlışlık vardır, olamaz 3100 TL falan. Öyleyse de gidin onlara online sitelerdeki fiyatları gösterin,
    anında indiriminizi yaparlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: audioslave

    quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81

    quote:

    Orijinalden alıntı: audioslave

    bu makinenin fiyatı elektroworld'de 3100 tl.. sırf bu etiketi gördüğümüz için bu makineye içimiz giderek uzaktan bakıyoruz.. çevremizde aeg satan yetkili satıcıda yok. aşağı yukarı satın alanlar ne kadar alıyorlar bunu. bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler.


    Başlığa konu olan AEG L87695WD'den bahsediyorsanız yanlışınız var o kadar olamaz.

    http://www.teknosa.com/urunler/115020436/aeg-l87695wd-9-7-kg1600-devir-kurutmali-camasir-ma

    üstad benim gördüğüm model harfi harfiyen budur diyemiyecem ama tip olarak aynı olmakla birlikte benim dediğim makinede 9kg yıkama kapasiteli olup kurutmalı bir modeldi. verdiğiniz linkteki modelin görünüşüne baktığımda üzerindeki yazılarında aynı olduğunu görüyorum. bilmiyorum aeg nin dışından buna benzeyen başka bir modeli var mı diye. yarın keşke pazar olaydıda eletroworld'de gidip fotosunu çekebilseydim zira haftaiçi zor oluyor gitmek..

    Uzun süren araştırmalar sonucu aeg nin 87695wd kurutmalı çamaşır makinasını almaya karar vermiştim.
    Fakat eşimin Miele isteği ve araştırmalarım sonucu mielenin w5874 modelinide beğendik...
    Birinin kurutmalı olması diğerinin kaliteli olması tercih sebebi konusunda birhayli kararsız kaldık...
    Aeg nin tek eksisi kurutma yaptıktan sonra camaşırları kırıştırması ve elektrik ve su tüketimi...

    değerli görüşlerinizi bekler saygılarımı sunarım Allaha emanet olunuz......




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.