Şimdi Ara

Advanced Systemcare Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce işe yarıyor mu? Yoksa sadece sistemi mi bozuyor? Veya etkisiz mi? Görüşlerinizi iletirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Advanced SystemCare: Bilgisayarının Performansını Artır

Advanced SystemCare, bilgisayarınızın performansını optimize etmek ve genel kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmış kapsamlı bir sistem bakım ve optimizasyon yazılımıdır.

Özellikler ve Avantajlar:

• Derin Temizlik: Gereksiz dosyaları, kayıt defteri girişlerini ve tarayıcı önbelleğini temizleyerek bilgisayarınızın hızını artırın.
    • Sistem Optimizasyonu: Başlangıç programlarını yönetin, disk belleğini temizleyin ve sistem ayarlarını optimize ederek performansı iyileştirin.
    • Güvenlik Koruması: Kötü amaçlı yazılımları, casus yazılımları ve reklam yazılımlarını tespit edin ve kaldırın, sistem güvenliğini sağlayın.
    • Gerçek Zamanlı İzleme: Sisteminizin performansını gerçek zamanlı olarak izleyin ve sorunları proaktif olarak belirleyin.
    • Kişiselleştirilmiş Ayarlar: İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş bakım planları oluşturun.

Kullanım Kolaylığı:

Advanced SystemCare, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve karmaşık teknik bilgiler gerektirmez. Birkaç tıklamayla bilgisayarınızın performansını önemli ölçüde artırabilirsiniz.

Avantajları:

• Hızlı ve duyarlı bir bilgisayar
    • Geliştirilmiş sistem kararlılığı
    • Güvenli ve korumalı bir çevrimiçi ortam
    • Kolay ve kullanımı rahat

Advanced SystemCare, bilgisayarınızın performansından memnun değilseniz veya sisteminizin genel bakımını iyileştirmek istiyorsanız göz önünde bulundurmaya değer kapsamlı bir çözümdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben kullandım yararını gördüm zararı ne boyutta tartışılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asc hakkında pek çok şikayet okudum. Aslında tümüyle ilgili şikayet vardır mutlaka. Ancak ccleaner ı yıllardır kullanıyorum, eşin dostun pcsinde de kullandırıyorum, hiçbir zararını görmedim. Sadece geçenlerde forumdan iki kişinin sistemi zarar gördü. Onun dışında 6-7 yıldır kime önerdiysem herkes memnun kaldı. En başta ben memnunum..

İobit firmasının sadece uninstaller uygulaması süper, defrag, asc veya driver booster çok da iyi değiller. Hatta driver booster yüzünden işimden oldum bi keresinde

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Asc hakkında pek çok şikayet okudum. Aslında tümüyle ilgili şikayet vardır mutlaka. Ancak ccleaner ı yıllardır kullanıyorum, eşin dostun pcsinde de kullandırıyorum, hiçbir zararını görmedim. Sadece geçenlerde forumdan iki kişinin sistemi zarar gördü. Onun dışında 6-7 yıldır kime önerdiysem herkes memnun kaldı. En başta ben memnunum..

İobit firmasının sadece uninstaller uygulaması süper, defrag, asc veya driver booster çok da iyi değiller. Hatta driver booster yüzünden işimden oldum bi keresinde

IObit'e dava açıp, tazminat al bence.
    Konu sahibi, macera aramak istiyorsan IObit ürünleri birebirdir. Piriform'un ürünleri neye yetmiyor?
    Şu Advanced System Care'ı savunanları uyarıyorum, avatarım Avira'nın logosu olduğu için atağa geçiyorlar oradan. Ben de inadına aynı avatarı kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Asc hakkında pek çok şikayet okudum. Aslında tümüyle ilgili şikayet vardır mutlaka. Ancak ccleaner ı yıllardır kullanıyorum, eşin dostun pcsinde de kullandırıyorum, hiçbir zararını görmedim. Sadece geçenlerde forumdan iki kişinin sistemi zarar gördü. Onun dışında 6-7 yıldır kime önerdiysem herkes memnun kaldı. En başta ben memnunum..

IObit'e dava açıp, tazminat al bence.
    Konu sahibi, macera aramak istiyorsan IObit ürünleri birebirdir. Piriform'un ürünleri neye yetmiyor?
    Şu Advanced System Care'ı savunanları uyarıyorum, avatarım Avira'nın logosu olduğu için atağa geçiyorlar oradan. Ben de inadına aynı avatarı kullanıyorum.

Aslında suç benim değil. İş arkadaşım bana bi soru sordu sürücülerle ilgili. Ben de o zamanlar toyum. Bi tek driver booster ı biliyorum, ve önerdim. Kendi pcsinde işe yaramış, teşekkür ede ede bi hal oldu. Ertesi gün benden habersiz gitmiş işyeri bilgisayarına, ki bir sürü belge, kamera sistemi dolu bilgisayarda, bu programı kurmuş. Gööya sistemi hızlandıracak. Çalıştırmış ve güncellemiş. Neyse ben vardiyayı ondan aldım. Bi baktım 1 saat sonra mavi ekran hatası. Açıklamada driver bilmem ne yazıyor. Yani bildiğin sürücü çakışması. Sabaha kadar uğraştım yok, çözemedim. Dedim sistemi geri yükleyeyim, bi baktım bizim salata driver booster yüklemiş. Orda anladım ki bu mahvetmiş Pcyi. İşin kötüsü rapor da yazmamış. Mecbur ben rapor ettim, suç bana kaldı. İki hafta falan sonra efe şut

Arkadaşa sordum, "haberim yok hacı" dedi düşünebiliyor musun

• hocam ne yalan söyliyim Nolan'ın filmlerini izleyince maceracı ruhum açığa çıkıyor
  • Ccleaner, İobit vb. bakım programlarının alayı kocaman bir balondan başka bir şey değil. Böyle saçma sapan şeyleri kurup çalışan sisteminizi de bozmayın. Tarayıcıların önbelleğini kendi içlerinden silin. Windows bakımı için ise disk temizleyiciyi kullanabilirsiniz. Bakım programlarının alayı yalan. Programlar bir süre sonra düzgün çalışmamaya başlıyor. Sakın kullanmayın, uzak durun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursimsek_03 -- 11 Haziran 2017; 20:59:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.