Şimdi Ara

Adslden vdsl geçiş sorunu.yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.biz türktelekom 16 mbit kullanıyorduk.sonra türkneti gördüm baktım güzel geldi bide burda deniyim dedim.Baktım telefon numaramdan ev 75 mbit e kadar destekliyormuş.güzel dedim geçtik aktivasyon oldu binadada fiber altyapı var.ama eve bir türlü internet gelmiyor.bende adsl modem vardı internet ışığı turuncu yanıp sönüyordu bende değiştim superonline modemi vardı bende fiber. Onu taktım kurulum yaptım yine internet gelmiyor.ne yapmam gerek turkcell de fiber kablo çekiyokardı wan a takmak için özel fiber kutusundan.Türknet böylr bir şey belirtmedi normal adsl deki gibi bağlıyorım gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1026 -- 4 Eylül 2017; 13:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin fiber dediğiniz vdsl'dir. Bu da aynı adsl gibi iki tel telefon kablosu ile daireye gelir. Adsl modem vdsl hat üzerinde çalışmaz. Superonline dediğiniz modemin marka ve modeli ne? Ethernet wan girişli ise (hg253s 255s falan) bunu adsl/vdsl hattında kullanamazsınız.
  • Hg 253s modem wan girişine taktım.Kabloyu birde power kablosu var modemdenmi yani sorun

• Vdsl modem almalısınız huawei modem fiber uyumlu olduğu için vdsl uyumlu değil aynı modemi kardeşim kullanıyor taşındığı için artık vdsl kullanıyor bu modemi kullanamadı. Adsl modeminizde büyük ihtimalle vdsl uyumlu değil sizin yeni bir vdsl uyumlu modeme ihtiyacınız var kısaca.

• TP-LINK TD-W9970 olur dimi bunu almayı düşünüyorum fiyatıda güzel

• kaan1026 kullanıcısına yanıt
    En popüler modemler tp-link 9970 asus n16 zyxel 3312 airties 5650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 4 Eylül 2017; 14:16:47 >
  • Anladım benim dediğim yani.

Birde line kablosunu splitter a bağlayıp modem i mi modeme takayım yoksa direk line yi modeme mi takayım.bir fark varmıdır acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet VDSL hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Telefon kullanmayacaksanız splitter takmaya gerek yok, direk bağlayabilirsiniz.
  • Telefon kullanıyoruz yani telefon için lineyi bağlamak lazım splittera.

Birde bu splitter cihazında ADSL yazıyor sorun olmaz dimi modeli TD-1301 miş.

Tamamen pazarlama hilesi. Line tarafına hattı, modem tarafına modemi, phone tarafına telefonu bağlayın tamamdır.
  • Tamamdır çok teşekkürler splitterin vdsl adsl alakası yok yani saolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.