Şimdi Ara

ADSL UCUZLUYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kota olmasında 256 K razıyız. Şu kota kadar berbat saçma sapan sistem kullanan başka bir ülke var mı çok merak ediyorum?
  • önce 256 sınırsızları 512 yapsınlar. sıra bizde yani. sizi 256 dan 512 yaptılar zaten... Herşey sırayla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Kota olmasında 256 K razıyız. Şu kota kadar berbat saçma sapan sistem kullanan başka bir ülke var mı çok merak ediyorum?

Katılıyorum
  • millet arkadaşın teki şu an 256kb diye bi tarife yok demiş hemen bilmeden konuşma ben 256 kb kullanıyorum deyip banlayanalr olmuş
    adam doğru söylüyor şimdi bi TT şubesine gidip 256 kb. açtırıcam deyin bakalım ne oluyor? 256kb sadece eski kullanıcılar için geçerli
  • kota başka ülkelerde de var ama 3 gb gibi komik bi rakam yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: yourdery

quote:

Orjinalden alıntı: TunctH

512 kb 3gb dan 256 kb sınırsıza geçiş varmı?

şuan 256 kb sınırsız die bir tarife uygulamıyolar.

Telekom'un sitesindeki başvuru formuna bakarsanız şu anda 256K sınırsıza başvuru yapabileceğinizi görürsünüz yeni açtırıyor olsanız bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 13 Haziran 2006; 18:04:51 >
  • İnanmayın....
  • gerçekleşömeden inanmam
  • yaw kota olmasında 256 ya razıyım ben
  • kotalı adsl, adsl değildir bıktım artık ya kota olayını aşmadan isterse 10mbit olsun istemem...
  • Kota işgencesi ve indirim deyip kazık fiyat vermekten sonra iyi bir haber gibi. İlk üyelik ücretini kaldıran öğrenci tarifesi de gelse iyi olur. Hadi hayırlısı, yeterince pahalı zaten.
  • birkaç hafta diyor haydi hayırlısı..doany'e güvensek mi düşündürücü tabi.
  • cidden yaa..512 3 gb kotalı kullanıyom...aynı fiyata 256 sınırsız yapsınlar ona bile razıyım....
  • 49'a 512 sınırsız yapsınlar başka bir şey istemem.
  • kotasız en az 1 mb (2 mb uygundur) hız aylık 30 ytl. Bağlanta ücreti yok. Kaliteli hizmet, bilgili teknik elemanlar. Ve yurtiçi bağlantılar 10 mb olmalıdır. Kesinlikle olmalıdır çünkü bir maliyeti yoktur. Bu sayede yurtiçi paylaşım gelişir.
    Gerisi hava cıva, boş laf
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

cidden yaa..512 3 gb kotalı kullanıyom...aynı fiyata 256 sınırsız yapsınlar ona bile razıyım....

+1
  • 256k sınırsız adsl var arkadaşlar. Tarifeler ilk açıklandığında kaldırılmıştı(sadece mevcut aboneler devam edecekti) fakat gelen tepkiler üzerine tekrar tarifeler arasında eklendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Orjinalden alıntı: atanamayanöğretmen

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=25945&uniq_id=1150796618

BAKALIM NE EDECEKLER

seni de atasalar artık baba ya

çok iyi yaa :)
    bişey edecekleri yok, ben 50ytl ödeyip 256 sınırsız kullanırken tt çalışanlarına 30ytl ye 2mbit verir ne yapsın!!
    hani yarı yarıya ucuz olsun o hep çalışanlara öyledir ama bu yaklaşık 8-10kat ucuzluk yapıyor!!

• hadi bakalım inşallah lafta kalmaz
  • tmm ozmn sen bana 10 tane 256 kb kurulum parası ver ben sana bağlatıcam sana hemen sözleşmeyi fakslıyıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.