Şimdi Ara

adsl ögrenci kampanyası (bedava kısmı:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi arkadaşlar aklıma takılan bikaç bişey var ben.ben kampanyanın sadece bedava kısmını kullanmak için adsl e basvurdum ptesi acılcak dediler.şimdi açııldıgı tarihten itibaren 1 ay sanırım ama kapamak için ne zman basvurmam lazım bide ne zman başalrsam başliyim kesilme dönemiyle alaksı yok dimi yani 1 ay bedavam başlıyo hemen dimi.sanırım karısık oldu biras ama kusura bakmayın

• abone oldun dimi 15 ekim son sonra sorun çıkmasın yani.abone olduğun kesin tarih ne?
  • çarşamba günü basvuruk işlemler yapıldı da açılıp açılmadıgını ansıl ögrenebilirim ya acıkcas sehir dısında örencyimi ailem adıma basvurdu sınırlımı-sınırsızmı basvurduklarını bile bilmiorum :) sadece 1 aylık hakkımı kullanmak istiorum ama 1 ay sonunda ek hiçbir ücret ödemek istemiyorum açılmadıysa notebookumu ve modemimi götürek istemiyorum ondan sorduma cılıp acılmadıını nasıl ögrenirim diye
  • abi normalde 1 günde açılıyo ya.bağlaman lazım modeme bağlantı gelip gelmediğini öle anlarsın.yada 444 0375 di sanırım ordan da öğrenebilirsin.12 ekimde başvurdusan normalde 12 kasıma kadar 1 ay beleş.ama tam olarak nasıl ayarlanır bilmiiyorum.mesela sen kasım 10 da iptal edersin normalde bedava sınırları içerisindedir ama der ki kasım 12-30 arasını da öde der sana 18 günlük parayı da isteyebilir.tam bilemicem yani.mntıken bakınca böle bi sonuç çıkıyo ama.
  • bende onu merak ediyorum işte bile nvardır belki ilk 1 ayım bedavamı yoksa kesim tarihine kadar para alıyorlarda sonraki 1ay mı bedava
  • hayır 12 ekimde başladıysan 12 kasıma kadar bedavadır.bizzat sordum yani.benim 18 ağustosta başladı mesela 18 eylülde bitti.
  • yok öyle ben bedava kampanyadan yararlanayım 1 ay sonra kapatayım beleş kullanmış olayım var mı öyle adamlar seninle en az bir yıllık sözleşme imzalıyorlar öyle yapanlardan da ver bakalım şu beleş kullandığının parasını diyorlar bi tanıdığın başına geldi de ordan biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 21/06/2005-15/10/2005 tarihleri arasında Türk Telekom Ögretmen Ögrenci Promosyonu adı altında yeni bir kampanya düzenlemiştir.
    Bağlantı ücreti ve 1 aylık sabit ücret alınmıyacaktır.Bu 1 ayın sonunda isterseniz aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.Böylece deneme imkanı elde etmiş olucaksınız.

http://www.telekomadsl.com/basvuru.asp
  • Kapatırsan Bağlantı ücretini falan tahsil ederler haberin olsun
  • niye etsinler ki zaten bedava bağlantı ücreti ve ilk ay
  • ben bir ay öncedde bööle bi forum acmıstım kullanıp kapattıranlar avrdı hem bir ay önce telekomu arayıp sordugumda kapattırabilirsiniz denişlerdi sanmıyorummbaglantı ücreti tahsil edeceklerini ama .... hem verdiğim linkte bakın denemiş olursunuz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 14 Ekim 2005, 15:19:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

21/06/2005-15/10/2005 tarihleri arasında Türk Telekom Ögretmen Ögrenci Promosyonu adı altında yeni bir kampanya düzenlemiştir.
    Bağlantı ücreti ve 1 aylık sabit ücret alınmıyacaktır.Bu 1 ayın sonunda isterseniz aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.Böylece deneme imkanı elde etmiş olucaksınız.

http://www.telekomadsl.com/basvuru.asp

burası telekomun resmi sitesi değilki sen madem resmi ve kati yer arıyorsun o zamanwww.telekom.gov.tr ye girip bakacaksın resmi yerler gov.tr. dir unutma

• arkadaşlar telekomun bi zorlaması yokki şukadar kullanın diye.sen 2 ay sonra çıkarsın adam 1 ay sonra çıkar.diyom belki kasımda çıkarsan kasım parasını alırlar mesela 12 sinden sonra ücretli ya 12-30 arasını alırlar yani.ama çıkma hakkına sahipsin tabi.
  • telekomu aradım.1 ay sonunda kapatabilirsiniz hiçbir ücret öedemenize gerek yok dedi ayrıca basladıgı andan itibaren ilk 1 ay sbedava dedi.aynen sölediğini iletiyorum
  • sen sadece 1 ay bedava kullanmak için gidip adsl modemmi alacan yoksa elinde adsl modem varmı.
  • modemim var ya o yonden rahatım
  • ya kotalı kullanıyom bu ayda beleş olan ay ben bu ay kotayı geçsem ne olur
  • ilk ay kota sınırlaman yok sınırsız yani geceblirsin
  • kapatınca baglantı ücreti alınmıyor
  • Ben 4 Ekim de başvurdum hala açılmadı şimdi benim 1 aylık sürem 4 Ekimde mi başladı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.