Şimdi Ara

Adsl Kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bir$ey sorucam. benim adsl 3GB limitli. 163 u aradim ayin 21nde (kotam daha : 2,558... idi ) faturaniz 29 milyon dediler. bende nasilsa bu ayi faturasini kesmi$ler, abanayim kotaya dedim, 3,700 olmu$. bugunde faturam geldi, 01/01/2006 donemi ocak.
    $imdi limit a$im ucreti benden alincak mi alinmiycak mi?
    ??

• büyük ihtimalle bir sonraki faturaya yansıyacak
  • gelecek ay faturana 6-7 ytl fazla gelicek
  • büyük ihtimali fln yok bu iş öleee.telekom kotalılarda sabit aylık ücreti peşin olarak ay sonu tahsil eder.kota aşım ücretini ise diğer ay faturasıyla alır
  • evet onlar sana genel ücreti söylemişler.

adsl de ayın son günü 23:59:59 dan 1 sn sonra faturayı şak diye kesiyor bilgisayar otomatik olarak.

yani geçmiş olsun 100 mb ı 1 ytlden ekistıra 7ytl =36ytl vereceksin

edit: ayrıca geleek ay değil bu ay ödeyeceksin kota aşım ücretini. ben kendimden biliorum.şimdiye kadar 2 kere geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 25 Ocak 2006 1:48:46 >
  •  Adsl Kota

• quote:

Orjinalden alıntı: ßaby ßoy

Adsl Kota

telekom görevlisi seni bir gün arayacak:

- efendim sizin için uygun bir tarifemiz var. 6 GB kotalı tarifeye geçmeye ne dersiniz? zaten 6 GB parası ödüyorsunuz neredeyse ayda:)

- öhüm, ee şeyy, geçsem mi ki, ben sınırsıza geçmek istiyorum

- 512 mi?

- hayır, 256.

-aa, geç kaldınız. 256 limitsiz satışımız durduruldu. şimdi sadece 512 sınırsız var en az.

- tüh, napalım o zaman. 6 GB olsun bari..

ben derim ki, 20 milyon için kasmayın kendinizi fazla, geçin 256 limitsize, rahatınıza bakın...

saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vınn Kota Sorgulama
    14 yıl önce açıldı
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğin doğru ama bazı yerlerde 256 verilmiyo diye zorla kotalı veriliyormuş.onlara da yukardan emir var herhalde.
  • bunu bilmiyordum. böyle birşey gerçekten yapılıyorsa ayıp. çünkü tarifeler arasında resmen bu var ve telekom her yere uzanabilen bir şirket. bence kotalı kullanıcı sayısını artırıp 256 ları eritmek istiyorlar. umarım bir gün 256 şansımızı elimizden almazlar...

bu konuda herkesi sürekli aydınlatıyorsun cenks. söylediklerini dikkate almalılar. adıma teşekkür ederim çünkü ben de çevremdeki kotalı arkadaşlarımı çoğunu senden öğrendiğim bilgilerle bilgilendiriyorum...

kolay gelsin...
  • öle zaten hocam bilgi böle dağılır bana da bunlar uyurken gelmedi.bende burdan ilk 1 ayda herşeyi kaptım biraz da bende şu var kullandığım şeyi bilmeden kullanmak istemem yoksa o beni kullanır aynen bende hem forumda arkadaşlarla paylaşıyorum hemde çevremdeki arkadaşları bilgilendiriyorum.bilinçli tüketici olmaya çalışıyoruz doğrusu.inşallah hizmet verenlerde bilinçli davranır birgün.
  • ya bişey sorucam 256 kotalıda hiç 29 ytl fatura ödeyeniniz varmı ??????

ben 40 ytl altına pek düşemedimde... üstelik kota aşımı falan da yok... 1-2 gb de kalıyom hep...
  • quote:

Orjinalden alıntı: unsal2003

ya bişey sorucam 256 kotalıda hiç 29 ytl fatura ödeyeniniz varmı ??????

ben 40 ytl altına pek düşemedimde... üstelik kota aşımı falan da yok... 1-2 gb de kalıyom hep...

256 kotalı yok yalnız yanlışın olmasın.256k da sadece sınırsız var.512k 3 gb var 29 ytl.evet bana sürekli 29 ytl geliyor.sadece ilk ay faturasında 1 aydan fazla süreyi kapsadığından 38.5 geldi çünkü 1 ay 12 günlük faturaydı.ama son 3 faturadır 29 ytl geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.