Şimdi Ara

ADSL hakkında yardımcı olabilicek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben 3 gun once adsl icin basvuru yapmıstım ama hala acılmadı bolgemizde bircok adsl kullanıcısı var. onceden adslyi 9 ay kullanıp kapattırmıstım. şimdi tekrar actırmak icin basvurdum ve bekliyorum. bazıları 4 gun 1 hafta 2 ay felan surebilir acılması diyorlar? tam olarak bişi soyleyebilicek varmı?

• Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@RG3R

Arkadaslar ben 3 gun once adsl icin basvuru yapmıstım ama hala acılmadı bolgemizde bircok adsl kullanıcısı var. onceden adslyi 9 ay kullanıp kapattırmıstım. şimdi tekrar actırmak icin basvurdum ve bekliyorum. bazıları 4 gun 1 hafta 2 ay felan surebilir acılması diyorlar? tam olarak bişi soyleyebilicek varmı?

Ben 2003 aralıkta başvurmuştum. 2004 mayıs a kadar gelmedi. Sonrada taşındım zaten.

Sadece sabır
  • quote:

Arkadaslar ben 3 gun once adsl icin basvuru yapmıstım ama hala acılmadı bolgemizde bircok adsl kullanıcısı var. onceden adslyi 9 ay kullanıp kapattırmıstım. şimdi tekrar actırmak icin basvurdum ve bekliyorum. bazıları 4 gun 1 hafta 2 ay felan surebilir acılması diyorlar? tam olarak bişi soyleyebilicek varmı?

kardeş sen direk tt ye başvurdun demek ozmn beklicen başka care yok tt nin bilmem kaçtane çözüm ortağı var onlardan birini sana ayarlıyacakta onlar gelcekte bağlantı yapılcak..... çok üzün sürer bu iş beklemelisin bu nedenle eğer yeni başvuru yapcaklar varsa direk tt ye yapmasınlar bunların çözüm ortağı olan datateknikvb. şirketler var onlara gidin daha hızlı yapıyorlar bide modem yoksa ve ondan alırsan 3gün içinde bağlıyorlar başvuru kaydını onlar yapıyorlar tt adına(zaten tt'de onları gönderiyor sana) mesela benim öle oldu tt kapısında datateknik'in elemanları vardı ona yaptırdık kaydımızı 3gün içinde bağlantıyı açtırıp modemi kurup gittiler mesela

• ben bir hafta bekledim bağlanmasını sonra kurulum için başvurdum elemanların keyfi iki günde ancak geldi yani ya sabır diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediges -- 21 Ocak 2006 17:11:58 >
  • benimki on günde açıldı bana hep port boşalmasını bekliyoruz dediler asıl durum bilgileri çok yavaş giriyor olmalarıymış. Tamamıyla dolu olan portlar on gün içinde periyodik olarak açılacak ve sırayla başvuranların adsl sini açacaklar öylemi
  • Bu çözüm ortakları dediginiz benim basvuru yaptıgım yer galiba. ben bilgisayar satan bi yere bsavuru yaptım yani tt'ye degil sanırım. samplus, bana ilk bsvuru yaptıgım zaman yetkili portlara bakayım dedi ve portların dolu oldugunu soylemişti gercekten periyodik olarak 10 gunde portlar bosalıyomu yoksa baska bişimi var aydınlatırsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

quote:

Ben 2003 aralıkta başvurmuştum. 2004 mayıs a kadar gelmedi. Sonrada taşındım zaten.

Sadece sabır

s
    snn bulunduğun bölgede hiç adsl kutusu yokturda ondan dolayı okdr uzun surmustur adam daha once bağlattığını söylüyor tahminim 1 hafta içinde gelir..

• salı gunu basvurdum bugun cumartesi sabırsızlıkla bekliyorum yetkili portlar dolu diyince kanım beynime akın etmişti de... inslh bi sorun cıkmas bekliyorum..
  • Adam portlar dolu deyince sen de "benim de şarjör dolu" de. :))) o kadar sürmemesi lazım bize 4 gün içinde geldiler bağlayıp gittiler direkt olarak da tt'a başvurduk..Sen adamları her gün arayıp rahatsız etceksin "hani nerdesiniz hala gelmediniz" şeklinde..Gerekirse şarkı olarak söyle!Bi noktada eleman senden kurtulmak için halleder işlemini. :D (Ben daha önce bu yöntemle kredi kartı almıştım hemen geldi kart) :))
  • port yoksa 2 hatta 3 ay dahi bekleyebilirsin. port varsa zaten 3 gün içinde açılıyor.
  • cenks burda olsa mutlaka cvp yazardı
    burda değil sanırım
    cenks nerdesin?
  • portlar acıksa 72 saatte yani 3 gunde acılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

cenks burda olsa mutlaka cvp yazardı
    burda değil sanırım
    cenks nerdesin?

burdayım bugün pek dolaşmadım da yeni görüyom yaa bu tarz sorunlar harbi çok farklı geliyor bana.ben başvurduğum günün gecesi nete girmiştim mesela.ondan arkadaşlar diyince böle şaşıyorum bazen.bölgede adsl kullanıcıları da var diyor.hane olmasa anlarım da.portlarla alakalıdır.ordaki kullanıcı sayısıyla orantılı olarak altyapıyı kuruyolar.arkadaşta anlattı da 3-5 kişi istemiş telekom olmaz demiş o bölgeden belli sayıda başvuru olmazsa orda hizmet veremeyiz demiş.yane telekom baştan kursa millet eninde sonunda yararlancak bu hizmetten diye düşünmüyo.net bilgiyi gene anca telekom verir.

• quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

port yoksa 2 hatta 3 ay dahi bekleyebilirsin. port varsa zaten 3 gün içinde açılıyor.

heh bende bunu demek istedim port varsa sorun olmaz..
  • telefon edip öğrene bilirsin. bizimde açılması baya uzun sürmüştü daha sonra telefon ettim ve 5 dk içinde açtılar. açıldıktan sonrada gecikmeden dolayı özür dileriz diye telefon açtılar çok duygulandım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

telefon edip öğrene bilirsin. bizimde açılması baya uzun sürmüştü daha sonra telefon ettim ve 5 dk içinde açtılar. açıldıktan sonrada gecikmeden dolayı özür dileriz diye telefon açtılar çok duygulandım.

• Arkadaslar cevaplar cok ilginc valla bugun 5.gun hala bekliyorum 2 ay felan bekleme cok uzun telekom bu kadar acizmi :P ben hergun arayıp rahatsız edicem daha da olmadı iş yerine giderim sorarım ne olsa cok uzak degil cevaplar icin tskler 2 ay 3 ay bekleyebilirsiniz diyen arkadaslara da
  • ben adsle başvurdugum gün internete baglanabilirdim ama salaklık edip modemi kuramamıştım
    ama ertesi gün modemi kurunca baglandım
  • O ne hız oyle ilk gunden :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.