Şimdi Ara

Adsl bağlattım,hiç yaşamadığım sorunları yaşıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalyadaki yeni evime 1024 sınırsız adsl bağlattım ancak hiç memnun değilim. Sorunlarımı sıralamam gerekirse;

1)Firefox yada explorer da girmek istediğim sitelere ya geç giriyor yada 2-3 kere yenile butonuna basmam gerekiyor bağlantı boşta dahi iken böyle oluyor.

2)Emule de port açmama rağmen bir nedenden ötürü low id alıyorum firewall ayarlarınıda yaptım en sonunda vazgeçtim ve azureus torrent kullanmaya başladım 80-90kb/s arası hızla indirme yapıyorum ancak bu sırada internette dolaşmak eziyete dönüşüyor emule ile 90kb/s hızında indirme yaparken nette rahat sayılabilecek hızda dolanıyordum torrentle alakalı bir sorunmu acaba?

3)Firefox kullanarak yabancı sitelerden indirme yaptığım kücük dosyalar çok düşük bir hızda iniyor 5-10kb/s civarında , indirr.com dan yaptığım denemede ise 70-80kb/s arası indirme yapıyorum serverların yoğunluğundan mı diyecegim ancak daha hiç bu hızları geçemedim 2 gündür.

4)Bağlantıyı switch aracılığı ile 2 ye bölüyoruz acaba bumu sorun yaratıyor diyorum ancak diğer bilgisayar kapalı iken dahi tek bilgisayar ile internette verim alamıyorum.

5)Airties rt-103 modelini kullanıyorum eskiden rt-102 kullanıyordum acaba bundan ötürü olabilirmi?

Bağlantı hızımı kontrol edebileceğim bir yazılım warmı? Bir zamanlar okuduğum bir yazı wardı şebeke ye gecikme sürelerimizi ölçebileceğimiz bir komut mu ne yolluyorduk tam hatırlıyamıyorum, onun nasıl yapıldığını gösterebilecek bir arkadaş warmı?

Teşekkür ederim..

Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.