Şimdi Ara

ADSL BAGLANTI SORUNU YARDIM LUTFEN !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1024 adsl kullanıyorm ancak bilgisyarda aynı anda 2-3 tane program kullanırken baglantım gdiyo...(2 firefox+online oyn gbi)...baglantm var gozukuyo,modemn dsl ısıgı da yanıyo ancak firefox acnca google aranıyor dedktn snra baglantı yokken acılan sayfa cıkıyor(yani yok).bilgisayarı yeniden baslatınca geliyo baglantı.max 2 program acıyorm artık lutfen yardım.Bilgsayara format attm yne duzelmedi...winows bonjourdan kaynaklanıyo olablr dediler sildm daha iyi oldu ancak yne duzelmedi...Modemle mi ilgilidir,bilgisyarla mı ilgilidir,kablolarla mı ilgilidir,nasıl duzeltebilrm?smdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borax3131 -- 31 Ocak 2009; 15:13:33 >

• bi fikri olan yok mu acaba?
  • yok mu yardım edebilcek biri ya?
  • Modem olabilir , kablo olabilir , denemen gerek.
  • arkadaşım dediğin gibi bilgisayara format attıysan bilgisayarında bir problem yoktur. şöle yap komşunun ya da bir arkadaşının modemini al kendi bilgisayarına dene baktın oluyor sorun yok o zmn modem değiştir. ya da splinter kullanıyorsan çıkar onu kabloyu direk modeme bağla oda olmuyorsa kablolardandır problemin
  • büyük ihtimalle modemdendir. virüs diyecem ama format yemiş bir pc. Onun için ilk başta telefondan başlayıp modeme giden kablolarını bi kontrol et daha olmazsa modemi başka bir pc ye yada başka bir modemi senin pc ye takarak deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL YARDIM!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.