Şimdi Ara

Adriana Lima Acun hakkında ilk kez konuştu! 'Evlilik haberleri çok saçma,aptalca'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Adriana Lima Acun hakkında ilk kez konuştu! 'Evlilik haberleri çok saçma,aptalca'

Günlerdir Adriana Lima ile Acun'un evleneceği dedikoduları konuşuluyordu. Konuyla ilgili ünlü model, "Acun'la hiçbir şey yaşamadık evlilik haberleri çok saçma" dedi.

Acun Ilıcalı'nın dünyaca ünlü model Adriana Lima ile aşk yaşadığı hatta evleneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili birçok haber yapılmış sosyal medyada olay olmuştu. Acun cephesinden bu dedikodulara cevap gelmese de Adriana Lima konuya açıkllık getirdi.

Adriana Lima Acun hakkında ilk kez konuştu! 'Evlilik haberleri çok saçma,aptalca'

"EVLİLİK HABERLERİ ÇOK SAÇMA"

Adriana Lima, "İlk ve son kez cevap vereceğim. Ben Acun'la birlikte değilim. Hiç çıkmadık, buluşmadık, özel hiçbir şey yaşamadım, beraber olmadım. Evlilik dedikoduları koca bir yalan, çok aptalca. Acun benim sadece arkadaşım." dedi.

"TÜRKİYE İKİNCİ EVİM"
    Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirmiş; "Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim" diye konuşmuştu.

quote:

internethaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi Adriana'ya ben konabilirim
  • Üzüldüm la biraz
  • Adriana yaşlandı zaten artık
    Kısaca LEŞ

• kendi reklamını yapıyor kırık
    acun-adriana = yetenek sizsiniz-victoria secret

• Reklamin kotusu olmaz, acun yine o parlak zekasini kullandi ve yine yanlis sonuca vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şimdi Adriana'ya ben konabilirim

Kahkaha attim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.