Şimdi Ara

Adolf Hitler - Kavgam Kitabını Nerden Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette araştırdım ama bir sürü isimle geçiyor. Bana orijinali lazım. Temin edebileceğim bir site var mı?

• ben sahaflardan almıştım
  • internet'ten bulman biraz zor olur diye düşünüyorum eğer istanbul'da yaşıyorsan sahaflar çarşısına uğramanda fayda var
  • Bir tane buldum gg'den bu mudur orijinal kitap?

• Bu kitabı bende arıyorum internette hiç stok yok zaten dedikleri gibi...

Konuyla alakasız ama avatarına boş boş baktıktan sonra imzandaki videoyu izledim ben mangayı takip ettiğim için bu kadar görsel abanacaklarına tahmin etmemiştim güzel bir sahne yapmışlar ama daha neler var

Şöyle bir nokta var bir luffy değil ne yazık ki madara http://www.youtube.com/watch?v=vnNPTkGcZeY şu tek sahne bile yeterli madaranın uğraştığı şeylere el sürme gereği bile duymayacak kadar iyi bir karakter

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Takipçisi olmadığım için pek ilgilendirmiyor beni Luffy
  • Tabi zevkler ve renkler

Konumuza dönecek olursak resimdekini bilmiyorum ama 100-300 sayfa olanlar özet yani kitabın kaç sayfa olduğunu öğren almadan önce 600/700 sayfa tam kitabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap tam 636 sayfadır. Sonuç bölümünü de sayarsak 637. Dalyan yayınlarının bendeki. Bende sanırım yıllar önce Kadıköy Akmar pasajından almıştım. Yani, eğer basımı vs durduysa sahajlardan falan anca bulursun internette boşuna arama. Ya da yabancı sitelerden eğer İngilizce biliyorsan İngilizce alabilirsin.
  • Benim evdeki korsan sanırım yaklaşık bir yıldır öylece duruyor kapağını dahi kaldırmadım. Önümüzdeki günlerde nasip olursa okurum.

• Ankaradayım ben de arıyorum bu kitabı. Nerden alabilirim bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Ankaradayım ben de arıyorum bu kitabı. Nerden alabilirim bilen var mı

Bulup da okursan bitirince bana ver kitabı olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Ankaradayım ben de arıyorum bu kitabı. Nerden alabilirim bilen var mı

Bulup da okursan bitirince bana ver kitabı olmaz mı

Bulabilirsem tabi ki

• aynen satışı yasaklandı sanırım yahudilerin baskısı ile anca sahaflarda bulabilirsin güzel bi hacası oluyor sahafların ya tavsiye ederim daha önce hiç öyle yerlerden alışveriş yapmadıysan
  • Bir iki yıl önce D&R'dan almıştım. İki ayrı kitap olarak satılıyor sanırım. Bende 2. var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilky01 -- 23 Eylül 2013; 2:00:01 >
  • illaki antisemitizm istiyorsanız mihail bakunin okuyun bırakın şu faşisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

illaki antisemitizm istiyorsanız mihail bakunin okuyun bırakın şu faşisti

Dünya tarihinde bu derece yer edinmiş bir adamın kitabını okumak bence doğru bir şey.
    Görüşlerinden bağımsız olarak bu adam ne demiş diye bakmak gerekir bence. Faşist evet. Hem de alası Ama okumak bir kayıp olmaz. İçinde ilginç şeyler olduğuna eminim.
  • Önce Kavgam'ı okuyup sonrada Das Kapital okusam kafam güzel olur mu?
  • kitapta tam olarak neyden bahsediliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.