Şimdi Ara

Adolf Hitler'in haklı olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adolf hitlere göre en üstün ırk iskandinav ırkı. norveç, isveç, isviçre gibi ülkeler. iq haritasındada en yüksek iqya sahip avrupa ırkı bunlar. ingilizler fransızlar almanlarda bunların soyundan cermen soyundan geliyor.

şimdi düşününce bu adamlar heryeri sömürmüş dünyaya egemen olmuş ingilizce desen dünyada en çok konuşulan dil. dillerini bile kabul ettirmişler dünyaya.

sizce de haklı değil mi hitler

tarihe bakıncada bütün medeniyetler beyaz ırktan çıkmış neredeyse, bulunduğu her yere beyazlar egemen olmuş.

hindistanın aryanlar tarafından istilası, mısırın son dönemleri vs hep beyaz hakimiyeti, pers medeniyeti, roma ve yunan medeniyeti hep beyaz ırk. bunları çıkarınca geriye ne kalıyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 1 Aralık 2018; 18:19:25 >

• Toplama kamplarında insanlara işkence etmiş, “deney” adı altında bilimsel olmayan, yine işkenceye dayalı işler yapmış, tüm dünyanın bakış açısını değiştirecek şekilde insan doğasının kötü yanını göstermiş bir adama haklı demek anca ergen ya da ciddi sosyal sorunları olan birinin ağzından çıkabilir. Ülkende başka ırk istemiyorsan kapılarını kapatırsın her türlü mülteciye, bu kadar basit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Toplama kamplarında insanlara işkence etmiş, “deney” adı altında bilimsel olmayan, yine işkenceye dayalı işler yapmış, tüm dünyanın bakış açısını değiştirecek şekilde insan doğasının kötü yanını göstermiş bir adama haklı demek anca ergen ya da ciddi sosyal sorunları olan birinin ağzından çıkabilir. Ülkende başka ırk istemiyorsan kapılarını kapatırsın her türlü mülteciye, bu kadar basit.
    ben adamı yaptıkları konusunda haklı bulmuyorum. fakat fikirleri doğru.

albert einsteinda atom bombasını buldu veya sebeb oldu fikirleri haksız mı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 1 Aralık 2018; 18:21:16 >
  • Hitler tamamen yahudilerin kurguladığı bir projedir, Hitler olmasaydı, İsrail kurulamazdı, 1918 de ingiltere filistini işgal etti ve yahudilere bıraktı, yahudiler oraya yeterli yahudi nüfus kazandıramadı, avrupada yaşayan yahudiler de filistine göç etmek istemedi, yahudiler ne yaptı Hitler gibi bir adam yarattı, Hitler avrupalı yahudileri öldürünce orada kalan yahudiler filistine göç etti, israil devleti kuruldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

albert einsteinda atom bombasını buldu veya sebeb oldu fikirleri haksız mı şimdi

Alıntıları Göster
    Doru dior sebeb olduu icin haklı olamz

Alıntıları Göster
    Albert Einstein bir bilim adamı, ne atom bombasını kendi yarattı, ne de onları atma emri verdi. E = mc2 denilen formül pek çok alanda kullanılabilir, klonlamayı bulan bir adam ileride klon savaşları bulunursa sorumlu tutulabilir mi?

Hitler de böyle bir durum yok, her şeyden haberdardı, tüm emirleri kendisi verdi, ideolojileri yanlış kullanılmadı, bizzat kendisi yaptı bunları, çok farklı.

• butun medeniyetler mi beyaz ırktan cıkmıs ? keşke biraz tarih bilsen

Orijinalden alıntı: Rajeesh

butun medeniyetler mi beyaz ırktan cıkmıs ? keşke biraz tarih bilsen
    antik mısır, aztekler ve çin haricinde hepsi beyaz ırk başka ne var?. aztekler beyazlar tarafından yok edildi, antik mısırın son dönemleri romalılar tarafından ele geçirildi. bir çin dayandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

aryanlar gelmeden önce medeniyet yok mu sanıyordun hindistanda ?
    ya da mezopotamyada. yunanlar gelmeden önce ege kıyılarında ?
    hindistanda varmış evet ama yok oldu neredeler şimdi hindistanın haline bak. ayrıca sümerlerde beyaz ırk yüksek ihtimal.

yunanlardan önce kim vardı ki? lidyalılar hititler hepsi yine beyaz ırk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 1 Aralık 2018; 18:34:31 >

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Albert Einstein bir bilim adamı, ne atom bombasını kendi yarattı, ne de onları atma emri verdi. E = mc2 denilen formül pek çok alanda kullanılabilir, klonlamayı bulan bir adam ileride klon savaşları bulunursa sorumlu tutulabilir mi?

Hitler de böyle bir durum yok, her şeyden haberdardı, tüm emirleri kendisi verdi, ideolojileri yanlış kullanılmadı, bizzat kendisi yaptı bunları, çok farklı.

Alıntıları Göster
    ben hitlerin yaptıkları savunulacak birşey demiyorum savunmuyorumda. fakat beyaz ırk hakkındaki düşünceleri doğru gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Hitler tamamen yahudilerin kurguladığı bir projedir, Hitler olmasaydı, İsrail kurulamazdı, 1918 de ingiltere filistini işgal etti ve yahudilere bıraktı, yahudiler oraya yeterli yahudi nüfus kazandıramadı, avrupada yaşayan yahudiler de filistine göç etmek istemedi, yahudiler ne yaptı Hitler gibi bir adam yarattı, Hitler avrupalı yahudileri öldürünce orada kalan yahudiler filistine göç etti, israil devleti kuruldu
    Ne yazık ki tamamen doğru.

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Ne yazık ki tamamen doğru.

Alıntıları Göster
    öldürülenler kimdi peki. kendi adamlarını mı öldürttüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 1 Aralık 2018; 18:56:28 >
  • Öldürülen yahudilerin durumunu bilmiyorum ama genetik olarak izole olduklarını düşünmüyorum sadece kültürel bir oluşum ile birlik sağlandığını düşünüyorum ama bu yanlış olsa bile yahudilerin yok edilecek aptal düşük ıq lu bir toplum olduğunu düşünmüyorum ıq meselesinde ise genetik önemli ama kötü afrika ülkelerinde zencilerin ıq ları oldukça düşük iken gelişmiş ve onların orada yaşaması normalleştirilmiş toplumlarda ülke normallerinde ıqlara sahipler

öldürülenler kimdi peki. kendi adamlarını mı öldürttüler

Alıntıları Göster
    Bazı kaynaklar,öldürülen yahudi sayısının açıklananlardan çok daha az olduğunu, çoğu katledilenin çingene ve diğer ırklardan oluştuğunu söylüyor.
    Ayrıca İsrail'i gerçekten dindar bir Yahudi oldukları için değil, kendi salt çıkarları için kurdu kuranlar.

Ölen Yahudiler ya da diğer insanlar kimsenin umrunda değildi.
  • Zengin yahudilere dokunmayıp, fakir, zayıf yahudileri öldürmüş. (Arada ayıp olmasın diye birkaç zengin yahudi öldürdüğü de var) Sebebi ise yahudilerin ortadoğuya gitmelerine sebep oluşturmak. E adamların yahudi devletini kurmak için başka çaresi yok. Kendinizi yahudilerin yerine koyun. Berlin'de, Paris'te mi yaşamak isterdiniz, ortadoğuda mı? Sırf şu devlet kurulsun diye 300 000 yahudi öldürmüş hitler. Biraz fazla kaçırmış tabi. Ama rusyada öldürülen 2 milyondan fazla yahudi bunlar kadar konuşulmaz, o da ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 1 Aralık 2018; 20:9:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı değil. Teşekkürler.

2.dünya savaşında toplam 66 milyon insan öldü. Cengizhan 40 milyon insan öldürdü. ayrıca beyazlar 38 milyon afrikalıyı ve 16 milyon kızılderiliyi öldürmüştür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.