Şimdi Ara

Adobe Premiere Pro CC 2014 Görüntü vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır kullandığım adobe premiere pro cc 2014 programı bir kaç gündür çalıştırmıyordum dün bir işim oldu ve açtım fakat import ettiğim video dosyalarında ses var görüntü yok. program monitöre hiçbi şekilde görüntü gelmiyor. ne yaptıysaö düzeltemedim. bende3 format atmaya karar verdim ve attım. formattan sonra hemen temiz bi adobe premiere pro kurulumu yaptım cc 2014, ardından merakla bekledim bir dosya import ettim ve sürpriz görüntü yine yok. orjinal kullanmıyorum internetten indirdirip kurdum. ardından cc 2015 de denedim indirip ama nafile ondanda aynı sorun var ve şu an kitlenmiş durumdayım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Bir ay geçmiş konudan şimdiye hallolmuştur heral. Video penceresinde mi görüntü yok windows direct draw yani video çıktısı Overlay ila OpenGL Cuda Mercuryplayback motoruna istinaden grafik kartı güncellemenizi yapın, sürüklediğiniz videonun codek biçimi destekleniyormu? Win medya playerda açılıyormu mesela.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.