Şimdi Ara

Adobe Photoshop CS6 Programını Çalıştırdıgım Halde Çalışmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
37.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yukarıdaki Başlıkdada Belirtigim Gibi Adobe Photoshop Cs 6 Programı Full Olmasına Ragmen Bastıgım Halde Programa İşlem Görmüyor Bunun Çözümü Nedir Şimdiden Teşekürler Yardımlarınız İçin :)))

• hala çözümleyemedinizse nasıl bir hata alıyorsunuz yazarmısınız, CS6 ya güncelledim geçenlerde belki yardımcı olabilirim
  • Basıyorum Progamma Açılmıyor
  • kurulumu tamamlandı, kısayolu ya da program dosyası içindeki PS u tıklıyorsunuz değilmi? kurulum sonrasında program dosyasında bazı dosyalar eksilmiş başka konumlara gitmiş olabilir. 1 den fazla adobe program files varmı kontrol edebilirsiniz, birleştirebilirsiniz dosyaları.

Bide kurulumun hiç yapılmamış olması durumu var. 34 bit veya 64 bit şeklinde dosyaları indirdiğiniz yerden kontrol edebilirsiniz. Photoshop her ikisindede destekleniyor ama siz bilgisayarınıza uymayanı seçmiş olabilirsiniz
  • Yok Zaten Benim Bilgisayar 64 Bitti Bende 64 Biti Seçdim Bazı Doyalar Kaybolmuştur Derken ?
  • benim başıma öle şeyler gelir arada mesela geçen gün bilgisayarın C sinden D sine taşıdım bazı programlar çalışmamaya başladı, çalışıp hata verende oldu. böle bazı dosyaları birleştirme yada üstüste kaydetme gibi durumlar oluyo.
  • Ben Hiçbir Dosyamı Taşımadım Ki Çalışmasın Bu Program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fulden kastınız cracli olması mi yoksa orjinal olması mı.64 bit kullanığınız söylediniz.Eğer crack yaptıysanız program files x86 ya değil orjinel program filese crack yapmalısınız.Yok orjinal kullanıyorsanız daha önce crack yapmadıysanız programı kaldırın.hem program filesten hem de program files x86 dan dosyasını silin ve tekrar kurun.
  • Yok Crackli Yani Diyorsunuz Ki Program Files x86 Ya Mı Crack Yap Diyorsunuz ?
  • benimde basit arkaplanlar üzerine logo oluşturmam lazım hocam hangi programı önerirsin ?
  • adobe illustrator
  • hayır önce tamamen sil programı,sonra hem program filesde hem de program files x86 dan sil klasörünü.Pc yeniden başlat.Programı kur ve bir kere çalıştır internete kapatıp.Sonra x64 crack içindekileri program filesdek, programın kurulu klasörünün içine,x86 crack dosyalarını program files x86 içindeki pkurulduğu klasöre kopyala.Hepsi bu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametgur

adobe illustrator

teşekkürler.
  • geçenlerde bende 32&64bit indirdim kurdum.
    çalıştı hatta bir kaç resim üzerinde çalışmaya başladığımda History kısmına tıkladım ve olan oldu.
    program kendini minimize etti(araç çubuğundan kendini çalışır durumda kilitledi). yani program çalışıyor ama kendini masaüstünde büyütmüyor.

görev yöneticisinden kapadım, tekrar açtım bu sefer photoshopun sadece history kanalı ekranda göründü :D
    sonra programı kaldırdım tekrar kurdum aynı hatayı verdi. cs5 indiriyorum şimdi. ona bakıcam.
  • adobenin işleri bunlar benzer hatalar bende de var
  • Arkasaslar ilk resimdeki kusaklari ikinci resime yapablisniz mini logosunuda ekleyerek cok acil (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasaslar ilk resimdeki kusaklari ikinci resime yapablisniz mini logosunuda ekleyerek cok acil (:
     Adobe Photoshop CS6 Programını Çalıştırdıgım Halde Çalışmıyor ? Adobe Photoshop CS6 Programını Çalıştırdıgım Halde Çalışmıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

Arkasaslar ilk resimdeki kusaklari ikinci resime yapablisniz mini logosunuda ekleyerek cok acil (:
     Adobe Photoshop CS6 Programını Çalıştırdıgım Halde Çalışmıyor ? Adobe Photoshop CS6 Programını Çalıştırdıgım Halde Çalışmıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkspm

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

Arkasaslar ilk resimdeki kusaklari ikinci resime yapablisniz mini logosunuda ekleyerek cok acil (:

Çok saol kardesm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.