merhaba arkadaşlar. sizlere donanım ve adobe programları hakkında bir sorunumu aktaracaktım. Bilgisayarıma windows 7 kurdum, photoshop, after effect ya da premiere'i kullanırken programlarım bazen kapanıyor ve program yanıt vermiyor penceresi çıkıyor. Çoğunlukla save edemeden projeler gidiyor ve bu çok canımı sıkıyor. Windows 7 ve bu adobe programları arasında benim bilmediğim bir problem mi var. Xp'ye dönmeli miyim? ne dersiniz?
Adobe cs3 3 GB ram, core 2 duo 2GHZ Cpu.
windows 7 build kaç ? 7229 öncesinde benimde öyle problemlerim vardı. özellikle fireworks cs3 aero teması ile çakıştığından temayı kapatıyordum.. yazılımı başka bir kurulum dosyası ile kur öyle dene sorunlar devam ediyorsa format at. formattan sonra devam ediyorsa xp'e dön.
ben xp'e döndüm bu hafta içi. windows 7 den sonra xp yi kullanmak kötü oluyor kısayollarına falan baya alışmıştım. ama windows 7 hızı yine bariz bir şekilde ortadaydı. Elime rtm sürümü geçer geçmez tekrar kuracağım windows 7 yi..
windows 7 de bizde flashı kullanıyoruz işyerinde bazen 2000 frame lik animasyonlar oluyo ve 6 7 tane içi illustratorde çizilmiş grafiklerle dolu dosyalarda açık oluo hiç belli olmuo bazen kapanıyor bazen biraz zorlanıyor ama kapanmıyor.Sen yinede save için kısayol tuşu ata elin onda olsun ama çok sık kapanıyorsa bir format at ve güncellemelerine bak derim ama genelde hata adobeden kaynaklanıyor.Cs3 büyük ihtimal lisansızdır ondada ufak tefek hatalar olabilir.
windows 7 professionel kullanıyorum. deneme sürümü değil ve lisanssız. aynı şekilde adobe de lisanssız. programları .exe dosyalarından xp sp3 uyumluluk modunda çalışacak şekilde ayarladım. Yarın deneyip size aktarırım. cevapverdiğiniz için teşekkür ederim.
Bende Windows 7 kullanıyorum, bahsettiğiniz programların hiç biri bende ne donma bede kapanma yapıyor...
.exe dosyalarında program uyumluluk modunu xp sp3 yaparak problemi çözdüm. teşekkürler.
Eğer uygunsa sizin için de daha uyumlu ve kararlı çalışabilicek olan CS4 serisine geçmeyi deneyiniz .
Eğer uygunsa sizin için de daha uyumlu ve kararlı çalışabilicek olan CS4 serisine geçmeyi deneyiniz .
cs4 kasar diye korkuyorum. 3 GB ram ve Core2duo 2.00 işlemci var. geçmeli miyim sizce cs4e?
ben yerinizde olsam geçer denerdim.. baktınız alışamadınız yada takılmalara oluyor işine engel derecede dönerdim cs3'e. ayrıca kascağınıda zannetmiyorum..
şu an indiriyorum ve deneyeceğim. teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme