M

Onbaşı
06 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
http://go.navige.com/ bunu kullanarak az önce giriyordum. Şimdi onlada giremiyorum :D Önerisi olan. ?
Dünyadan nefret ediyorum .. . . .. .. . .
Bu gün sınıftan arkadaşlarımla geziyordum.Neyse gezdik bitti herkes evlerine gidicek.4 kişi yolda yürüyoruz. Yanımda da çok yakın olduğum kız arkadaşım var. Bu aralar çok sevgili benzetmesi yapıyorlardı.Birbirimize karşı boş olmadığımızı biliyorum ama söyleyemiyoruz birbirimize. Onun bana geçmişte söylediklerinden dolayı aslında. Neyse yolda yürüyoduk. İki arkadaş önde ben ise onla gidiyodum. Bir anda yanımda bir ses.

-Abi yengeye çiçek alır mısın ?

Bi çiçekçi çocuğun tekiydi. Şimdi alsam bir türlü.Almasam bir türlü. Öndeki arkadaşlar zaten hayvan gibi gülmeye başladılar. :) Oda güldü bende güldüm :):)

Sizce orda almalımıydım.Yoksa iyi mi oldu almadığım ?
Bir yerden başlanmalı artık !!
Sorunum pc de bişiler yaparken aniden bilgisayar yeniden başlıyordu yada bilgisayar takılıyordu.Bu gün belleklerden eskini olanı çıkardım ve daha hiç aynı sorunu yaşamadım.

Eskisi Twinmos 2 gb 800 ghz DDR2
Yeni eklediğim bellek ve şuan takılı olan Kingston 2 gb DDR2 800 mhz

Acaba ikisi çakışıyorlarmı sorun nedir ? Yardımcı olursanız mutlu olurum . :)
Sorunum pc de bişiler yaparken aniden bilgisayar yeniden başlıyordu yada bilgisayar takılıyordu.Bu gün belleklerden eskini olanı çıkardım ve daha hiç aynı sorunu yaşamadım.

Eskisi Twinmos 2 gb 800 ghz DDR2
Yeni eklediğim bellek ve şuan takılı olan Kingston 2 gb DDR2 800 mhz

Acaba ikisi çakışıyorlarmı sorun nedir ? Yardımcı olursanız mutlu olurum . :)
http://www.sahibinden.com/kafesini_nadiren_acabiliyorum_yemin_ederim_ailemizi_perisan_etti-03WQQaXQQ10110291WQQpXQQdisplayitem

BİR TANIDIĞIMIN HEDİYE ETTİĞİ JAGO CİNS PAPAĞANIMI SATIYORUM.O TANIDIĞIMLA DA BÜTÜN İLİŞİĞİMİ KESTİM.ALANA DAHA ÖNCE KERPETEN (PAPAĞANIN İSMİ) TARAFINDAN PARMAĞI KOPARILAN KARDEŞİMİN KULLANDIĞI İLKYARDIM SETİNİ BEDAVA VERECEĞİM.ZAMANINDA BİR PETSHOPA SATTIĞIMDA ADAM BANA PARAMI İADE ETTİ VE 3. FOTOĞRAFI BANA YOLLADI.DİĞER KUŞLARLA DA FAZLA ANLAŞAMAMIŞ.

GEREKLİ GÖRDÜĞÜM BAZI ÖNEMLİ NOTLAR;
ASLA KAFESİNİ AÇMAYINIZ.
AÇARSANIZ ELİNİZDEN HAYDARI EKSİK ETMEYİNİZ.
KERPETENE ASLA AGRESİF TAVIRLAR GÖSTERMEYİNİZ.
OLUR DA YEM VERMEK İÇİN KAFESİNE YANAŞIRSANIZ 3 KİŞİDEN AZ OLMAYINIZ.
YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK)

KOPAN UZVUNUZU BUZLA DOLU BİR TENCERE VEYA BENZERİ BİR KAP İLE EN YAKIN DEVLET HASTANESİNE GİDERSENİZ ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ.
ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN.
,

alıntı

Arkadaşlar iki üç video izliyordum şarkının 2:40'larına geldiğimde bir tv programı veya bir prodüksüyon mu desem .Yada amatörce hazırlanmış bir kapanış videosu var. Acaba ne olduğunu bilen var mı ?

2:40 ta çalıyor
Bir insana verilebilecek en büyük ceza ?
Yakın olduğunuz bir insan size karşı büyük bir hata yaptı.Siz de onu cezalandırmak istiyorsunuz. Nasıl yapardınız ?
Hakkında
Forum İmzası:
Haklısınız kural dışı.
Hakkımda:
LOCKER-Z DAVETİYESİ ATILIR. PM ATINIZ
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 180
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.718 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.