Bir “büyük kulüp başkanı” (Aziz Yıldırım) çıkıyor, bir başka büyük kulüp için “Hadlerini aşıyorlar, böyle devam ederlerse, çok ağır şeyler söylerim, altından kalkamazlar” diyor, “tehdit edilen” büyük kulübün başkanından(Adnan Polat) “tık” yok, dahası, daha da enteresan; “bu tehdidin yapıldığı” günden beri, “tehdide karşı sesini sedası çıkmayan” büyük kulüp başkanı, toplantılarda, spor olaylarında tehdidi yapan büyük kulüp başkanının “hemen” yanı başında görülüyor, birlikte “kahkahalar atıyor, fiskoslar yapıyor, mutluluktan uçuyorlar” adeta; TV ekranlarındaki ve spor sayfalarındaki “bu” görüntülere bakan da, “Acaba Mahmut Uslu’nun bıraktığı boşluğun acısı mı unutuluyor” diye düşünüyor!..
Bir büyük kulüp başkanından, “yaptığı açık tehdide karşı” böylesine “ödül alan” büyük kulüp başkanı da, daha geçen sezonun son yarısında “söylemediğini bırakmadığı, yan yana gelmediği, yüz yüze bakmadığı” Federasyon Başkanı’nı, yeni sezonun başında, “nedense” korumak ve kollamak için, “Kulüpler Birliği Başkanı olduğunu da unutup”, yeni sezonun fikstür uygulamalarında İkinci ve özellikle Üçüncü Lig kulüplerinin uğradığı büyük haksızlığı anlatmaya çalışan bir başka kulüp başkanı ile itişip kakışmalı, gazetelere göre “boğaz sıkmalı ve karına yumruklu” bir savaşa bile giriyor, yanına da “bu defa gönüllü korumalığına soyunmuş” bir başka kulüp başkanını da alarak!..
Ahmet Çakar bundan 1-15. ay önce Telegolde ''Aziz yıldırım görevinin başında olduğu sürece Adnan Polat başarı yakalayamayacak'' demişti. Çünkü ''Aziz Yıldırım ile Adnan Polat arasında bir sır olduğunu, bu sırrıda bu iki başkanın yakınındakiler, bazı siyasetçiler ve bürokratların bildiğinide'' ekledi. Öcal Uluç'un bu yazısına da Ahmet Çakar'ın dediği o pencereden bakıyorum. Şayet bir kulüp başkanı tehdit altındaysa o kulüp şampiyon olamaz. Umarım iddia edildiği gibi böyle bir durum yoktur. Şayet ufacık bile bu işte doğruluk payı varsa, Adnan Polat bu işi Galatasaray'a zarar vermeyecek biçimde derhal çözmeli.
''Polat, Yıldırım’a teslim olmuş''
''Adnan Polat zaten Aziz Yıldırım’a teslim olmuş gidiyor. Mutlaka bir sebebi vardır. Yakında kokusu çıkar. Galatasaray taraftarları Haldun Üstünel’den dolayı zaten Polat ve yönetiminin üzerine gidecek. Ama bazı Galatasaraylılar diyorlar ki, “Adnan Polat maddi olarak tribünlere biraz şirin gözükürse, küfürleri engelleyebilir.” Neden? Çünkü Galatasaray falan değil çok kulüpte, çok külübün yönetiminde taraftardan sorumlu yöneticiler var. Bu yöneticiler bazen sorumlu olurlar bazen de sorunlu. Galatasaray’ı konuşmak bile yanlış. Çünkü, tam bir rezalet. Maça gelirken kayboluyorlar.''
Erman Toroğlu
Iki kişinin bildiği sır sır değildir :) bu ne laa :p yok aziz le polat arasında yok polatla sezgin arasında ne yapıyorlar lan bunlar:) yerim onların sırrını çok saçma yazılar bence galatasaray sakatlık yaşamasa belki şampiyon olabilirdi aziz yıldırım ne yapabilir ki aramızda sır var deyip sakin takımı böyle oynatma şöyle oynat falan mi diyecek her geçen gün türk başını fantastik işler yapıyor haydi hayırlısı...
Saçma İnanmayın.Adnan Polat cvp vermediyse dikkate almadığındandır.Yıldırım Demirören gibi yapsaydı birbirlerine girerlerdi.
Eğer Adnan Polat gerçek Galatasaray'lıysa - ki ben öyle olduğuna inanıyorum - madem aralarında sır var , GS başkanlığından ayrılır.Sonuçta Adnan Polat bu işten para kazanmıyor , hatta GS başkanlığı yüzünden babası ile arası açıldı , kendi şirketi ile ilgilenemediği için.
Ben böyle şeylere inanmıyorum , Aziz Yıldırım'ın da madem bir bildiği var söylesin , boş atıyor bence.
Bu Ahmet Çakar , Erman Toroğlu gibi adamların böyle şeyleri bilmesi çok zor , böyle şeyleri Hıncal Uluç gibi bu işin yıllardır içinde olan bilir , o da Adnan Sezgin ile Adnan Polat arasında bir şey olduğunu söylüyor ki ben de buna inanıyorum.
Ya saçma sapan iddalara inanıyormusunuz.?
Böyle birşey olsa Adnan Polat o koltuğu çoktan bırakmıştı Ayrıca Adnan polat başkan olduğunda GS 3.ydüı yanılmıyorsam sezon sonu felkamp ı gönderip şampiyon yapmıştı.
Çok salak bir haber. Tamamen Aziz Yıldırım > Adnan Polat gibi bir izlenim verilmeye çalışılıyor.
Adnan Polat o ses tonuyla Aziz Beye höt dese yeter zaten.
adı bile ağza alınmayacak olan eski hakem şimdiki sözde spor yorumcusunun laflarından yola çıkarsak vay halimize (erman toroğlunu kastetmiyom.)
''Adnan Polat suskun. Adnan Polat'ın göründüğü bir tek yer var; Aziz Yıldırım'ın yanı. Adnan Sezgin'in, Aziz Yıldırım'ın adamı olduğunu bilmeyen yok. Onun gönderdiği parayı İstanbulspor'a dağıtan kişi değil mi Adnan Sezgin!.. Ama Adnan Polat da Aziz Yıldırım'ın adamı oldu. Aziz Yıldırım çıktı bir gün, "Konuşurlarsa canlarına okurum. Herkes haddini bilecek" dedi, Fenerbahçe tribünlerine "Herkes haddini bilsin" pankartları asılmaya başladı, o günden beri Adnan Polat, Aziz Yıldırım'ın koltuğunun altında. Papermoon'da Aziz'in masasında, Sorti'de Aziz'in masasında, tekne de Aziz'in yanında... Aziz ne derse Adnan Polat, kakara kikiri!.. Efendim, 'Fenerbahçe-Galatasaray dostluğuymuş!..' Adnan Polat'ın başkanlığı Galatasaray için utanç verici bir hâl almaya başladı. Ama hâlâ Galatasaray camiasında çıt yok. Hadi Galatasaray kongresini geçiniz, Galatasaray Divan Kurulu'nu geçiniz, Taner Aşkın başta olmak üzere yönetimdeki aklı başında Galatasaraylıları geçiniz; yaşayan bir sürü Galatasaray Başkanları var. Selahattin Beyazıt var, Ali Tanrıyar var, Faruk Süren var, Alp Yalman var, Mehmet Cansun var. Ölü toprağı mı serildi bunların üzerine!.. ''