Daha 1 ay önce, ön libero öncelikli hedefimiz, Elano giderse bir 10 numara alacağız demişti.
Yaptığı iş ise, Elano'nun takımda kalmasına rağmen bir 10 numara transfer edip, ön libero transferi yapılmaması.
Dediğinin tam tersini yaptı.
Herkes memnun gözüküyor ama böyle skandal bir transfer dönemi görmedim.
Elano'lu ön libero oynatacak işte..
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
Heh yaşasın. Başkan Elano'yu 10 numara olarak görüp yorum yapıyor, transfer planlamasını ona göre ayırıyor. Bir bakmışız ki Elano ön libero çıkmış! Hem de geçen sene o bölgede çok etkisiz kalmasına rağmen... Brezilya milli takımında gole yakın bir oyuncu olduğunu gördük. Ön liberoda hiçbir etkisi yok ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: jardella
quote:
Heh yaşasın. Başkan Elano'yu 10 numara olarak görüp yorum yapıyor, transfer planlamasını ona göre ayırıyor. Bir bakmışız ki Elano ön libero çıkmış! Hem de geçen sene o bölgede çok etkisiz kalmasına rağmen... Brezilya milli takımında gole yakın bir oyuncu olduğunu gördük. Ön liberoda hiçbir etkisi yok ne yazık ki.
eleştirin ama biraz da mantıklı olsun arkadaşım...
bi sürü para verilip Cana alındı ön libero diye daha neyin yaygarası bu??
quote:
Orijinalden alıntı: jardella
quote:
Kimi nerde oynatacağına ne sen karar verirsin ne başkan.İş Rİjkaard'a kalmış.
Rijkaard'ın istediği orta sahadan top çıkaracak ayağı düzgün birisi.Şu an için buna uyan tek isim Elano.
Sorun da bu iste. Elano oynarsa yabanci sorunu oluyor. Bana kalirsa bi orta saha lazimdi ama olmadi
demek böyle skandal bir transfer dönemi görmedin, demek ki futbola ilgin yeni; aferim sana.
Cana ve Musa alındı, 10 numara transferinden sonra Elano da ikinci yeri olan cmf mevkinde oynar. yaygara ne? hayır bir de olmuş bitmiş bir şey. sonucunu gördükten sonra eleştirini yap ama bu yaygaranın alemi yok!
elano ofansif orta saha değil mi? önliberoda ne kadar başarılı olabilir? ofansif dediğin adam önde oynar sizin elinizden gelse defans yapcaksınız adamı. o yüzden zaten atak sorunu yoktu bu takımın, neden çift yönlü ya da defansif bi orta saha alınmadı anlamadım
önlibero da Mustafa'yı tercih ederim Elano yerine ama tabi ki temennimiz Cumhurun veya Musa'nın oynaması yönünde Cumhur daha defansif olduğu için ben cumhuru tercih ederim.
Elano geçen sezon topa girmekten korkuyordu sakatlanırım diye.Acaba normalde de böyle mi oynuyor yoksa dünya kupası öncesi sakatlanma korkusu ile mi öyle oynadı merak ediyorum... Bekleyip göreceğiz...
Konuyu açan arkadaşın ne anlatmak istediğini anlayan olursa bana haber versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Elano gitseydi bi önlibero gelseydi diyo
quote:
Orijinalden alıntı: SpooExi
quote:
Cana ne? Türkiye liginde kaç ön liberoyla oynamak lazım. 2 mi? Koskoca Gs, Bucaspor'a karşı Karabük'e karşı 2 ön liberoyla sahaya çıkacaksa ben bu sene Galatasaray'ı seyretmeyeyim boşuna.
quote:
quote:
quote:
Cana ne? Türkiye liginde kaç ön liberoyla oynamak lazım. 2 mi? Koskoca Gs, Bucaspor'a karşı Karabük'e karşı 2 ön liberoyla sahaya çıkacaksa ben bu sene Galatasaray'ı seyretmeyeyim boşuna.
önlibero derken ledesma tarzı oyunculardan bahsediyor.bende katılıyorum..pas yapabilen,oyunun içinde olan,tekniği yeterli bir defansif ortasaha gerekliydi takıma kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: zyxelcenk
quote:
quote:
quote:
önlibero derken ledesma tarzı oyunculardan bahsediyor.bende katılıyorum..pas yapabilen,oyunun içinde olan,tekniği yeterli bir defansif ortasaha gerekliydi takıma kesinlikle.
BAM varya oyunu iki yönlü oynuyan.
Hem rakibe hem bize oynuyorlar.İki yönlü ortasaha diye ben BAM'a derim.
Cana'yı transfer olarak görmüyor galiba bazıları?
Alisamiyende elano oynar. İlla 4-2-3-1 oynıcak diye bişi yok. 4-1-3-2 şeklinde de oynayabilirler. deplasmanda çift önliberoya geçer cana-mustafa oynar