G.Saray'ın başkanı yakın çevresine, "Flaş bir teknik direktörle anlaştım. Ancak adını babamın oğluna bile söyleyemem" diyor..
G.Saray'da Feldkamp'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine önümüzdeki sezon için hangi ismin geleceği merakla beklenirken, başkan Polat'ın ünlü bir isimle anlaştığı öğrenildi. Hoca arayışlarını son derece gizli biçimde yürüten Polat, yakın çevresine "Parlak bir isimle anlaştım. Ancak yeni teknik direktörümüzü babamın oğluna bile söylemem" dediği bildirildi. G.Saray'ın listesindeki isimlerden Alkmaar'ın hocası Van Gaal'in Hamburg'la anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Deschamps'ın peşinde de birçok İngiliz takımı bulunuyor. Souness'ın ise G.Saray'a olumlu yaklaştığı ifade edildi.
HAGI: SEVE SEVE GELİRİM Öte yandan sarı-kırmızılıların efsane ismi Hagi, G.Saray'ın başına geçeceği yolundaki söylentilere bir açıklama getirdi. SABAH'a konuşan Hagi, "Türk ve Romen medyasında G.Saray'a gideceğim iddia ediliyor. Bana bir teklif gelmedi. Ancak gelirse, bundan gurur duyarım ve seve seve kabul ederim" dedi.
Kaynak: Sabah
ersun yanalmı
quote:
Orijinalden alıntı: postbit_legacy
ersun yanalmı
Hagi gelsin ancak antrenör olarak, teknik direktör olarak gelmesin, olmuyor, yapamıyor teknik direktörlük işini.
Ama o adamın herzaman G.Saray içinde olmasını isterim, genç takımı versinler yada ne bileyim oyuncu arama görevi versinler, camia içinde Hagi hep olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: postbit_legacy
ersun yanalmı
Babasinin oglu ile anlasmistir. Babasinin ogluna supriz olsun diye babasinin ogluna bile soylemezmis. Olay bundan ibaret.
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Babasinin oglu ile anlasmistir. Babasinin ogluna supriz olsun diye babasinin ogluna bile soylemezmis. Olay bundan ibaret.
Alıntıları Göster
gelirse biz demiştik diye haber yaparlar, gelmezse kimse hatırlamaz haberi zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk..
gelirse biz demiştik diye haber yaparlar, gelmezse kimse hatırlamaz haberi zaten
Alıntıları Göster
Deschamps iyi olur valla
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Deschamps iyi olur valla
Alıntıları Göster
Sezon sonuna kadar takima teknik direktör bulama simdide ismini aciklama. Nasil olsa 2 sene bastasin fark etmez Turkiyeden bir tane hoca bulamadilar o kadar teknik direktör bostayken simdi ahkam kesme. Bu hafta takim yenilirse hesabini kim verecek kimse hoca birakti ne yapalimmi diycez yada savunmamiz basit takimin hocasi bile yoktu seneyemi diycez bu sene bos yere kayip olucak yazik ya.
quote:
Orijinalden alıntı: xakah74
Sezon sonuna kadar takima teknik direktör bulama simdide ismini aciklama. Nasil olsa 2 sene bastasin fark etmez Turkiyeden bir tane hoca bulamadilar o kadar teknik direktör bostayken simdi ahkam kesme. Bu hafta takim yenilirse hesabini kim verecek kimse hoca birakti ne yapalimmi diycez yada savunmamiz basit takimin hocasi bile yoktu seneyemi diycez bu sene bos yere kayip olucak yazik ya.
Alıntıları Göster
Hagi'yi menajer yapıp, teknik direktör olarak da Lucescu'yu aldık mı süper olur
quote:
Deschamps iyi olur valla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: vaypcnet
Deschamps iyi olur valla
Deschamps vizyon sahibi bir adam.İşi olmaz gs ile
quote:
Orijinalden alıntı: feedthenet
quote:
Deschamps iyi olur valla
Alıntıları Göster
Tamam
quote:
Orjinalden alıntı: feedthenet
quote:
Deschamps iyi olur valla
quote:
Tamam
quote:
quote:
Deschamps iyi olur valla
Alıntıları Göster
quote:
Tamam
quote:
quote:
Deschamps iyi olur valla
arkadaşla işi olur demek
quote:
Orijinalden alıntı: BTMWTMP
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kizildere
+1905
quote:
Alıntıları Göster
quote:
tadından yenmez. güzel olur vallahi 2 romanyalıyla.
quote:
Orjinalden alıntı: .quartz.
"Flaş bir teknik direktörle anlaştım. Ancak adını babamın oğluna bile söyleyemem" diyor..
Daha kendisinin bile haberi yok kimi kandırıyo. Dönüp dolaşıp aynı adamları getirir durur.
quote:
Orijinalden alıntı: ru3acava
quote:
Orjinalden alıntı: .quartz.
"Flaş bir teknik direktörle anlaştım. Ancak adını babamın oğluna bile söyleyemem" diyor..
Daha kendisinin bile haberi yok kimi kandırıyo. Dönüp dolaşıp aynı adamları getirir durur.
Ben de onu yazacaktım.Babasının oğluna söylemezse babasının oğlu bilmez ve kendisini kastediyorsa bilmiyor demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Shaq Diesel
Ben de onu yazacaktım.Babasının oğluna söylemezse babasının oğlu bilmez ve kendisini kastediyorsa bilmiyor demektir.
Alıntıları Göster
inş lucescudur ya.. herif harbi gs'yi ve türkiyeyi seviordu.. harcadı bu özhan canaydın fatih terimi getirecm die naralar atarak. takımı şampiyon yapmısken ve çeyrek final oynatmışken!!
quote:
Orijinalden alıntı: ßiliyorum
inş lucescudur ya.. herif harbi gs'yi ve türkiyeyi seviordu.. harcadı bu özhan canaydın fatih terimi getirecm die naralar atarak. takımı şampiyon yapmısken ve çeyrek final oynatmışken!!
Alıntıları Göster
Ne luce ne de hagi yi isterim...Ne lucesi ya?Adamın oynattığı oyun bana zevk vermiyor abi...
quote:
Orijinalden alıntı: Brothers of Metal
Ne luce ne de hagi yi isterim...Ne lucesi ya?Adamın oynattığı oyun bana zevk vermiyor abi...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
sana kimi istion onu getirsinler
quote:
Orijinalden alıntı: sçsb
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
sana kimi istion onu getirsinler
Alıntıları Göster
Lucescu iy teknik direktördü ama kimi 2. kez getirsen batırıyor.Yeni birileri olmalı bence.
quote:
Alıntıları Göster
quote: