Şimdi Ara

Adnan Polat: Babamın oğluna bile söylemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.Saray'ın başkanı yakın çevresine, "Flaş bir teknik direktörle anlaştım. Ancak adını babamın oğluna bile söyleyemem" diyor..

G.Saray'da Feldkamp'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine önümüzdeki sezon için hangi ismin geleceği merakla beklenirken, başkan Polat'ın ünlü bir isimle anlaştığı öğrenildi. Hoca arayışlarını son derece gizli biçimde yürüten Polat, yakın çevresine "Parlak bir isimle anlaştım. Ancak yeni teknik direktörümüzü babamın oğluna bile söylemem" dediği bildirildi. G.Saray'ın listesindeki isimlerden Alkmaar'ın hocası Van Gaal'in Hamburg'la anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Deschamps'ın peşinde de birçok İngiliz takımı bulunuyor. Souness'ın ise G.Saray'a olumlu yaklaştığı ifade edildi.

HAGI: SEVE SEVE GELİRİM
    Öte yandan sarı-kırmızılıların efsane ismi Hagi, G.Saray'ın başına geçeceği yolundaki söylentilere bir açıklama getirdi. SABAH'a konuşan Hagi, "Türk ve Romen medyasında G.Saray'a gideceğim iddia ediliyor. Bana bir teklif gelmedi. Ancak gelirse, bundan gurur duyarım ve seve seve kabul ederim" dedi.

Kaynak: Sabah

• ersun yanalmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

ersun yanalmı
    Hagi gelsin ancak antrenör olarak, teknik direktör olarak gelmesin, olmuyor, yapamıyor teknik direktörlük işini.

Ama o adamın herzaman G.Saray içinde olmasını isterim, genç takımı versinler yada ne bileyim oyuncu arama görevi versinler, camia içinde Hagi hep olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

ersun yanalmı
    Babasinin oglu ile anlasmistir. Babasinin ogluna supriz olsun diye babasinin ogluna bile soylemezmis. Olay bundan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Babasinin oglu ile anlasmistir. Babasinin ogluna supriz olsun diye babasinin ogluna bile soylemezmis. Olay bundan ibaret.

Alıntıları Göster
    gelirse biz demiştik diye haber yaparlar, gelmezse kimse hatırlamaz haberi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

gelirse biz demiştik diye haber yaparlar, gelmezse kimse hatırlamaz haberi zaten

Alıntıları Göster
    Deschamps iyi olur valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Deschamps iyi olur valla

Alıntıları Göster
    Sezon sonuna kadar takima teknik direktör bulama simdide ismini aciklama.
    Nasil olsa 2 sene bastasin fark etmez Turkiyeden bir tane hoca bulamadilar o kadar teknik direktör bostayken simdi ahkam kesme.
    Bu hafta takim yenilirse hesabini kim verecek kimse hoca birakti ne yapalimmi diycez yada savunmamiz basit takimin hocasi bile yoktu seneyemi diycez bu sene bos yere kayip olucak yazik ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Sezon sonuna kadar takima teknik direktör bulama simdide ismini aciklama.
    Nasil olsa 2 sene bastasin fark etmez Turkiyeden bir tane hoca bulamadilar o kadar teknik direktör bostayken simdi ahkam kesme.
    Bu hafta takim yenilirse hesabini kim verecek kimse hoca birakti ne yapalimmi diycez yada savunmamiz basit takimin hocasi bile yoktu seneyemi diycez bu sene bos yere kayip olucak yazik ya.

Alıntıları Göster
    Hagi'yi menajer yapıp, teknik direktör olarak da Lucescu'yu aldık mı süper olur

• quote:

Deschamps iyi olur valla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Deschamps iyi olur valla

Deschamps vizyon sahibi bir adam.İşi olmaz gs ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: feedthenet

quote:

Deschamps iyi olur valla

Alıntıları Göster
    Tamam
    quote:

Orjinalden alıntı: feedthenet

quote:

Deschamps iyi olur valla

• quote:

Tamam
    quote:

quote:

Deschamps iyi olur valla

Alıntıları Göster
    quote:

Tamam
    quote:

quote:

Deschamps iyi olur valla

arkadaşla işi olur demek

• quote:

Orijinalden alıntı: BTMWTMP

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kizildere

+1905

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

tadından yenmez. güzel olur vallahi 2 romanyalıyla.

• quote:

Orjinalden alıntı: .quartz.

"Flaş bir teknik direktörle anlaştım. Ancak adını babamın oğluna bile söyleyemem" diyor..

Daha kendisinin bile haberi yok kimi kandırıyo. Dönüp dolaşıp aynı adamları getirir durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

quote:

Orjinalden alıntı: .quartz.

"Flaş bir teknik direktörle anlaştım. Ancak adını babamın oğluna bile söyleyemem" diyor..

Daha kendisinin bile haberi yok kimi kandırıyo. Dönüp dolaşıp aynı adamları getirir durur.
    Ben de onu yazacaktım.Babasının oğluna söylemezse babasının oğlu bilmez ve kendisini kastediyorsa bilmiyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Ben de onu yazacaktım.Babasının oğluna söylemezse babasının oğlu bilmez ve kendisini kastediyorsa bilmiyor demektir.

Alıntıları Göster
    inş lucescudur ya.. herif harbi gs'yi ve türkiyeyi seviordu.. harcadı bu özhan canaydın fatih terimi getirecm die naralar atarak. takımı şampiyon yapmısken ve çeyrek final oynatmışken!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßiliyorum

inş lucescudur ya.. herif harbi gs'yi ve türkiyeyi seviordu.. harcadı bu özhan canaydın fatih terimi getirecm die naralar atarak. takımı şampiyon yapmısken ve çeyrek final oynatmışken!!

Alıntıları Göster
    Ne luce ne de hagi yi isterim...Ne lucesi ya?Adamın oynattığı oyun bana zevk vermiyor abi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

Ne luce ne de hagi yi isterim...Ne lucesi ya?Adamın oynattığı oyun bana zevk vermiyor abi...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

sana kimi istion onu getirsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

sana kimi istion onu getirsinler

Alıntıları Göster
    Lucescu iy teknik direktördü ama kimi 2. kez getirsen batırıyor.Yeni birileri olmalı bence.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

+1905

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.