Şimdi Ara

Adminin siyasi parti savunması ve ayrımcılık, adalet nerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Diğer konumu 4 gün cezam bittikten sonra açmıştım. Ama admin konuyu kitleyerek 4 gün daha ceza verdi. Aynı konuda hakaretten iki kez ceza aldım. İşin ilginç yani konu silindi yok oldu 1 hafta geçti hala ceza alıyorum. Eğer ceza veriyorsan konuyu niye kilitledin? Çünkü işinize gelmiyor. Hükümeti eleştiren birini bile gördüğünüzde dayanamıyorsunuz.
    Eski konu bu;

http://forum.donanimhaber.com/m_82530590/f_//tm.htm#82530590

Burda ben ceza alırken karşı taraf hiç bir şekilde ceza almamıştı, ben yazdıktan sonra ceza verildi dendi ama bilmiyorum.
    O konuda bana destek çıkan ve hükümeti eleştiren bir arkadaşım da admini eleştirdiği için o da şu an cezalı görebilirsiniz:

Ben Türkiyedeki durum dediğim an AKP sevdalıları hemen "niye siyaset yapıyorsun" dediler. Ben orda çıkıp da bana oy verin cart curt şu partiyi seçin demedim. SAdece olayların insan piskoloji üzerindeki olumsuz etkilerinin heryerde önümüze engel çıkacağı.

Adminlerimizden "conjure" de; "siyaset yapmanı anlamış değilim" diyor. Yani ben bir partiye girip de meydan meydan dolaşıyorum da benim mi haberim yok ? Ya da bir partinin başkanımıyım neyim ? Bence siz aşırı parti sevdalısı olduğunuz için en küçük şeyi bile kendi partinize hakaret sayıp insanları kafanıza göre cezalandırıyorsunuz.

Senelerden beri bu forumdaydım çok beğenirdim ve hep takip ederdim ama gördüğünüz üzere herşey ortada, iyice çizisi çıkmış artık. Mutlaka adminlerimizin içlerinde gerçekten adaletli ve taraf tutmayan insanlar vardır ama arkdaşımızın dediği gibi "gün güçlü olana yaranma devri."

Edit: Şu anda profil resmim de yok olmuş durumda, yeniden koyuyorum ki silinen resmimi de görün
    edit: malasef resim koyamıyorum profilime o da engellenmiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 19 Ekim 2013; 15:47:01 >

• Kardeş, böyle devam edersen hesabın kapanabilir. Yöneticilerle/adminlerle fazla uğraşma, forumdaki amacımız bilgi alışverişi olmalı.
  • Ayrıntılı inceleyemedim ama yüzeysel bir açıklama yapayım. Gördüğüm kadarıyla hem size hem de Sacramental'e verilen uyarıların siyasetle ya da Admin eleştirisiyle alakası yok. İkisi de doğru olarak verilmiş üyeye hakaret uyarıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Ayrıntılı inceleyemedim ama yüzeysel bir açıklama yapayım. Gördüğüm kadarıyla hem size hem de Sacramental'e verilen uyarıların siyasetle ya da Admin eleştirisiyle alakası yok. İkisi de doğru olarak verilmiş üyeye hakaret uyarıları.

1.si verildi fakat 2. kez neden verildi ?

Yani şimdi ben aynı konuda bir yazı yazdım herkez hakarete başladı. Sonra da ben de ili kişiye laf söyledim.
    Birisi "beyin özürlü" diğeri "it ürür kervan yürür"

1. kez 4 gün ceza aldım. tamam hadi neyse. Peki ikinci kez neden aynı konu için ve artık bir hafta olmuş zaten kilitli, neden 2. 4 gün cezayı aldım ?
  • http://forum.donanimhaber.com/warnings.asp?rid=248188 2. uyarınız bu.

Bu mesaj 9 Ekim'de silinmiş fakat uyarı talepleri yapılırken atlanmış. Daha sonra siz buraya konu açmışsınız ve doğal olarak konu tekrar incelenmiş. İnceleme esnasında bu mesajın atlandığı fark edilince de gereken uyarı verilmiş.
  • Forumda siyaset konuşmak yasak. Yani sen hükümeti de eleştiremezsin muhalefeti de. Bunu yapabileceğin onlarca forum var bunlardan birisi burası değil maalesef. bunun sebebi işin sonunun her zaman hakarete varması. Bunun böyle olduğunu en güzel sen örneklemişsin dostum. Yaptığınız siyasi konuşma hemen hakaretleşmeye dönüşmüş maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

http://forum.donanimhaber.com/warnings.asp?rid=248188 2. uyarınız bu.

Bu mesaj 9 Ekim'de silinmiş fakat uyarı talepleri yapılırken atlanmış. Daha sonra siz buraya konu açmışsınız ve doğal olarak konu tekrar incelenmiş. İnceleme esnasında bu mesajın atlandığı fark edilince de gereken uyarı verilmiş.

evet ama aynı konuda hepsi. Aynı konu için neden 2 kere ceza geliyor yani ?

Arclelot mesela o zaman senin dediğini düşünürsek;
    Ben Ataürkçüyüm. Kabuska adminimizin imzasındaki Atatürk resmini görünce çok sevindim. Ama senin dediğine göre Kabuska adminimizde Atatürk resmini koymamaası lazım öyle mi ? Yani siyaset yapmış oldu şimdi ? Ya var mı böyle bişi ? Siyaset konuşmak yasak derken sizin anladığınız siyaset nedir ? Demek ki ben siyaset yapmamışım. Çünki ben üyeye hakaretten aldım cezayı. Yine senin mantığınla bir konuya yaklaşalım;

Geçende elektronik forumunda bir arkadaş; "peltierli soğutma yapıcam ama çok elektrik yiyor ve elektrik pahalı :/" yazmış. O zaman bu arkadaş hemen asılsın siyaset yaptı. Hükümetin elektrik fiyatını beğenmedi, kesin öldürün ? Nasıl fikir ? SAçmalık dimi?

Ben zaten orda siyaset yapmadım da konuşmadım da. Sadece biraz atarlanarak Türkiyenin son durumdaki başından geçenlerin insanların üstündeki etkisi ile bu durumun olduğunu söyledim. Herkez savunmaya geçti. Hatta hakaret ettiler, ben de cevap verince suçlu ben oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 19 Ekim 2013; 16:57:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bizde uyarılar konuya göre değil mesaja göre verilir. Aynı konuda kural dışı olan 10 mesaj varsa 10 tane uyarı verilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yucelnet kullanıcısına yanıt
    Dostum Atatürk siyasi kimliğinin yanında başka kimlikler de taşıyan bir şahsiyettir. O yüzden ülkemizde Atatürk siyaset üstüdür.

Elektrik parası çok geldi dersen bu siyaset değildir. Ama bu hükümet olduğu surece bu paraları öderiz dersen bu siyasettir. Tartışma açmana neden olur.

Bence sen de neyin siyaset olup neyin olmadığının farkındasın hocam sadece sevdiğin bir forumda bunu tartışamamak seni üzmüş. Ama bu forumda 7 senedir olan birisi olarak bunun böyle olmasının çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bunu sen de anlarsın zamanla. Sürekli tartışma ve kavga çekilmiyor gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Ramazan'da dini sorusu olan varsa yanıtlıyayım diye başlık açmıştım ve sorudan çok hakaret gelmişti. Forumda din ve siyaset konuşmak aslında yasak değil. Sadece bu konular konuşulurken iş kesinlikle hakarete varıyor. O yüzden yasaklanmak zorunda kalmış bunu anladım.

• Evet din ve siyaset araya girince kavgaya dönüşüyor konu.

Bir de admin de araya girince (tarafsız olması lazımken) iş çığırından çıkıyor.

Bir de kabuska adminimiz demiş 10 hakaret dolu mesaj da yazsan 10x4=40 gün cezaı oluyorsum.
    O zaman bi hesap yapalım;
    Bir adam bir sayfa dolusu diyelim 1000 adet küfür, hakaret kelimesi yazdı. Sadece 4 gün ceza alıcak. Ama aynı konuya kelimeleri tek tek yazıp tek tek cevap yazarsa hakaretleri 1000x4= 4000 gün uzaklaştırma alıcak.

4 gün nereye 4000 gün nereye anlatabildim mi. Bence bu da saçma geldi. Adam bana küfür ederken ben de ona it ürür kervan yürür demişim diye 4 gün daha ceza yedim. Eğer böyle olduğunu bilsem kurnazlık yapar üsttkei mesajımı editler ordan o kişive cevap verir böylece 4 gün ile yırtmış olurdum.

Benim kızdığım bu yani. Hem ben ilk konuyu açmasam bir kişi de hiç ceza almamış olacaktı. Ben konu açınca ona da ceza verdiler.

• yucelnet kullanıcısına yanıt
    Hocam konunun özünü anladım değil mi? Din ve ya siyaset ile ilgili konu açma, açılmış konuya mesaj yazma. Bu kadar. Hiç bir Yönetici burada iktidar ya da muhalfet yanlısı olduğu için işlem yapmaz merak etme. Sen sana düşeni yap kurallara uy o zaman göreceksin ki hem sıkıntı ceza almayacaksın hem bu diyaloglar yüzünden sinirlerin bozulmayacak.
  • Tek bir mesaja illa da 4 gün vermek zorunda değiliz ki, baktık aileye küfür var direk 30 gün de atabiliriz.

Bu arada, uyarınız it ürür kervan yürür lafından değil de daha çok o laftan sonra kullandığınız cümlelerden ötürü. Verdiğim linkteki uyarıdan kontrol edebilirsiniz atasözünden sonra yazdıklarınızı-asıl uyarı sebebinizi yani-.
  • Mesajlarınız baştan sona hakaret içeriyor. Hala insanları hükümet destekçisi olmakla suçluyorsunuz. Bu forumda A partili de banlanıyor, B partili de banlanıyor gerektiği vakit. Yönetimin içinde de her görüşten insan vardır.

Bende ilk üye olduğum zamanlar din ve siyaset konularından çıkmazdım. Dini savunacağım diye millete hakaretler dahi etmişimdir. Ben de zamanında çok nasibimi aldım bu cezalardan. Kimseye Atatürkçüsün, dindarsın diye ban atılmıyor bu forumda. Hakarete, küfüre atılıyor. Ben görmedim derdini saygı çerçevesinde anlatan, siyaset konuşan bir üyenin banlandığını. Ben arada hala siyaset ve din konularında, konu ne ise görüşümü belirtirim. Ama 1 sene olacak ne cezam ne uyarım vardır. Neden? Millete hakaret edip yafta takmıyorum da ondan.
  • Sizde art niyet yok,taraf yok değilmi..

Siz gidin o edebiyatı 12lik 15lik bebelere yapın.

Şakasına Why animal why yazmışım.Mesajı yazdıktan 10 dk sonra başka bir konuya mesaj yazayım dedim bir baktım 4 gün uzaklaştırma verilmiş.
    Benim o mesajı yazdıktan sonra ulan hangi arada şikayet edildi hangi arada şikayete bakıldı hangi arada ceza verildi hangi arada onaylandı bu hız bana mahsusmu ? Benim ettiğim şikayetlere neden 1-2 gün sonra bakılıp işlem yapılıyor ? İşlem dahi yapılmıyor hepsine bakıyorum adamlar 1 gün bile ceza almıyorlar.

Adam bize it dedi köpek dedi ceza yok ceza! ,bize milletin herşeyi demesi serbest heralde.

O mesajımıda şikayet değilde,özellikle sizden biri görüp işlem yapmadıysa ben adam değilim,yada siz art niyetle bu işi yapmadıysanız gene ben adam değilim,çünkü bu kadar kısa süre içerisinde özel bir ilgi olmasa bu ceza verilemezdi.

Sonra yazınca niye böyle yazdı oluyoruz,yok biz tarafsızız,yok aramızda taraflılar barınamaz diyorsunuz.

Benim yazdığım mesajda gram artniyet yok ama artniyetlinin başadamları sizlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 19 Ekim 2013; 20:48:21 >

• Diğer konudaki mesajımı aynen kopyalıyorum buraya

Adminlerin yaptığı ayrımcılık gibi aslı astarı olmayan cümlenize cevap vermeye bile gerek duymadan diğer sıkıntınıza geçiyorum.

Elektronik Bölümüne bir konu açılmış.Konu başlığı ve içeriği aynen şu şekilde.

Elektronik Bölümü Pert Olmuş

quote:

2-3 sene önceki ortam nasıldı şimdiki ortam nasıl kenan abi eskisi gibi forumda değil üntay abi 1 ayda birkaç mesaj atmış şef34 mehmet abi en son 2 ay önce giriş yapmış berke 2011 i çok nadir görüyorum melih yanardağlar zaten tamamen gitti. ve şu anda aklıma gelmeyen birçok üye forumdan çekildi.

Açılan bu konu üzerine birçok arkadaş bölümle alakalı fikirlerini beyan etmiş.Sorunlardan bahsedilmeye çalışılmış.Ama bölüm ve konu ile ne alakası var ise ben bile anlayamadım sizin mesajınız aynen şu olmuş.

quote:

Bence ilginin yeteri kadar olmamasından kaynaklanıyor. Ben eskiden bir konu açtığımda anında cevaplar yağıyordu. Şimdi ise aradığım cevabı daha geç buluyorum.

Android in çıkması, tablet ve smart phone lerin çıkması insanların oyalanacak başka şeyler bulması merakı azaltıyor. Gerçi elektronikle uğraşan insan; elektronikten bıkmaz, mesela diyelim cnc elektroniği ile uğraşıyordur, biraz sıkılır gider rc model arabalara, ordan başka elektronik kategrisine vs. Gerçi ardinio vb. gibi çıkması da elektroniği daha eğlenceli ve istediğini yapabilme imkanı sunuyor insanlara.

Gerçi herşeyin etkisi var son zamanda TR de meydana gelen olaylar. Hükümetin kendini Padişah sanmasından, insanlara eziyet etmesinden ve yaptırımlarından da insanlar artık bıkmış ve bunalmış durumdalar. Mesela dün andımız son kez okundu. Bunlarından da aşırı büyük bir etkisi var.

Şimdi Elektronik bölümünden bahsedilirken Siyasi bir mesaj yazmanızın amacını ben halen anlayabilmiş değilim.Bunuda geçelim.

Bir üyemiz size şunu yazmış

quote:

evet bence de azalan ilgi. ama siyasetle hiç bir alakası yok kardeş nasıl oraya bağladın. millet eziyet edildiğini düşünse %50 oy almazdı. neyse konu boyut değiştirmesin de.

Sizde şu cevabı vermişsiniz.

quote:

dostum %50 oyu insanlardan mı aldı sanıyorsun sen ? O %50 dediğin oyun yarısından fazlası ölü vb. insanların sahte oylarını içeriyor biraz araştır yolsuzluğu gör. Siyaset tabiki etkilemiyor ama TR nin durumu etkiliyor. TR nin durumu deyince ne den hemen siyaset anlıyorsun ve AKP savunmasına geçiyorsun ? onu anlamadım yani.

Üyelerimiz sizi konunun siyasete çekilmemesi,sorunun Elektronik bölümü olduğundan bahsetmişler.Ve sizden konuyu saptırmamanızı rica etmişler.Ama nedense hemen üyelere karşı bir hakaret etme girişiminde bulunmuşsunuz.Ve üyelere aşşağıdaki mesajı yazmışsınız.

quote:

Hükemet yalakası arkadaşlarım size diyorum. Şu anda bu konunun da genel sohbette olması gerekmiyor mu? bu konuda şu an elektronik olarak bişey mi paylaşılıyor ya da bilgi mi veriliyor ? Ama siz yalaka olduğunuzu ve yandaş olduğunuzu belirtmek için hemen hükümeti savunmaya başladınız. O zaman bu konuyu da kaldırsınlar kardeşim.

Ben orda olayların etkisini anlatıyorum ama dediğim gibi siz hemen savunmaya geçtiniz. Gidin Akp ye gençlik kolarına bilmemneyine üye olun orda savunun. Burda yalakalınığınız sökmez. Bari dediğimi yapın da yalakalığınız karşılığında ödüllendirilirsiniz.

Akabinde bir üye size hakaret etmiş ve silinen mesajlar arasında sanırım işlem yapılması unutulmuş.Şimdi o hakaret mesajı ile alakalı üyeye işlem yaptım.

Siz yine peşine aynen şu mesajı yazmışsınız.

quote:

beyin özürlü arkadaşım. %50 yi marksam arkadaşım söyledi ben de ona cevap verdim. Diyorum ya git akp ye üye ol. yapsınlar ağzına ye sende. olay bu yani. Ama burda boş boş savunma git orda savun ödüllendirsinler.

Bu mesajınız sebebiyle normal olarak 4 gün ceza almışsınız.

Üyeleri resmen tahrik etmişsiniz ve bir üye size hakaret etmiş.Sanırım onunla alakalıda işlem yapılmamış.Onunlada şmdi ilgilendim.Ve siz yine bu üyeye şu mesajı yazmışsınız.

quote:

İt ürür kervan yürür dostum. Kendi özelliklerini bayağı saymışsın.
    Ben kemik atmasaydım buraya koşmazdınız ama yaradı size kemikler. Sana az gelmiş ama kemik sana başka bişe lazım emzik yapmaya.

Bu mesajınızdaki hakaretiniz ile alakalı işlem yapılmamıştı.Şimdi ben yaptım.

Sizin bu mesajınız üzerine size hakaret eden üyeyede ceza verilmiş.Onuda belirteyim.

Şimdi olaya genel olarak bakarsak.Elektronik bölümünde açılan,bölümün sorunu ile alakalı bir konuya hiç alakası olmayan bir şekilde siyasi mesaj atmak,konuyu amacından saptırmak,sizi uyaran arkadaşlara hakaretler etmek kusura bakmayın ama hiç uygun bir durum kaldıki savunulacak bir durumda değil.

Ayrıca forumda bazen uyazrı ve cezalarda aksamalar ve hatalarımız oluyor.Mesela yoğunluktan iki mesajı kaçırmışız.Bu gibi durumlarda lütfen uygun bir dille konu açıp,desteğe bildirimde bulunup yada yönetici veya admin arkadaşlara ulaşabilirsiniz.Gereken mutlaka yapıalcaktır.

Şundan hiçbir arkadaşımın şüphesi olmasın.Bu forumda kimse kayırılmaz.Bu şekilde davranan yöneticinin zaten aramızda yeri yok.Bilmenizi isterim.

• Sevgili yucelnet.

Başlıkta belirttiğiniz gibi ben yazdığım bu mesajımda hangi partiyi savunmuşum?
    Tarafsızlığı nerde yapmışım?

Diğer konuda size cevaben yazdığım mesajdaki gibi asılsız ithamlarınız ile saygısızlık yapmazsanız çok memnun olurum.Ben yinede saygı çerçevesinde cevabımı yazayım.

Şunu iyi bilmenizi isterim.Ben siyaset ile uğraşmayı hiç sevmeyen,belli bir görüşe mensup olmayan biriyim.Bu tarz tartışma ortamlarında bile bulunmaktan haz etmeyen biriyim.Üstüne basa basa söylüyorum.Siyaset ile partiler ile ne bir alakam vardır nede bir görüşüm.Kendi halimde bir adamım.Bunu belirteyim.

Kaldıki benim siyasi bir görüşüm olsa eğer bu siyasi görüşüme göre forumda uygulama ve ayrımcılık yapıyorsam bu yönetim kadrosunda işim ve yerim yok.

Size o mesajımdada yazdım.Elektronik bölümünde açılan bir konuya direk siyasi mesajlarla yaklaşmışsınız.Haliyle hakaretlerde bulunmuşsunuz üyelere.

Şunu iyi bilmenizi isterim.Siz şahsi fikrini beğenmediğiniz karşıt görüşlü üyeye hakaret ederseniz ve bu hakaretiniz sebebi ile ceza alırsanız bunun adı admin taraflı olmaz.Benim için bu forumda hangi partili olursa olsun farketmez.Kim kime hakaret ediyorsa gereken cezayı veririm/veririz.Zaten gereken açıklama ve verdiğimiz cezalarıda size diğer mesajımda belirtmiştim.

Ayrıca Atatürk'ü lütfen siyasate bulaştırmayın.Rica ediyorum.Bu forumda Atatürk'ü avatar veyahut imza olarak koyan hiçbir üyenin imzası yada avatarı silinmedi silinmezde.O bakımdan lütfen Atatürk'ü siyaset ile bağdaştırmayın.

Tekrar söylüyorum bu forumda siyaset konuşmak maalesef yasak.Neden yasak olduğunu birçok konudan görebiliyoruz.

Son olarak bazı konularda sağlıklı düşünemediğinizi düşünüyorum.O bakımdan aldığınız uyarı ve cezaları tekrar inceleyip benim yazdığım mesajlarıda tekrar okuyup o şekilde düşünmenizi rica ediyorum.

Saygılar,sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Sizde art niyet yok,taraf yok değilmi..

Şakasına Why animal why yazmışım.Mesajı yazdıktan 10 dk sonra başka bir konuya mesaj yazayım dedim bir baktım 4 gün uzaklaştırma verilmiş.
    Benim o mesajı yazdıktan sonra ulan hangi arada şikayet edildi hangi arada şikayete bakıldı hangi arada ceza verildi hangi arada onaylandı bu hız bana mahsusmu ? Benim ettiğim şikayetlere neden 1-2 gün sonra bakılıp işlem yapılıyor ? İşlem dahi yapılmıyor hepsine bakıyorum adamlar 1 gün bile ceza almıyorlar.

Adam bize it dedi köpek dedi ceza yok ceza! ,bize milletin herşeyi demesi serbest heralde.

O mesajımıda şikayet değilde,özellikle sizden biri görüp işlem yapmadıysa ben adam değilim,yada siz art niyetle bu işi yapmadıysanız gene ben adam değilim,çünkü bu kadar kısa süre içerisinde özel bir ilgi olmasa bu ceza verilemezdi.

Sonra yazınca niye böyle yazdı oluyoruz,yok biz tarafsızız,yok aramızda taraflılar barınamaz diyorsunuz.

Benim yazdığım mesajda gram artniyet yok ama artniyetlinin başadamları sizlersiniz.

Sevgili Sacramental sizden ricam saygısızlık yapmadan mesaj yazmanız.

Üyeye vay hayvan vay demişsiniz.O bakımdan hakaret sebebi ile 4 gün almışsınız.Ben bir yanlışlık göremedim.

Ayrıca size edilen hakaret ile alakalı siz bana pm atacaktınız inceleyecektim.Ama dönüş olmadı sizden sanırım.Kaldı öylece.Tekrar iletim yapabilirmisiniz bana rica etsem inceleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: conjure

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Sizde art niyet yok,taraf yok değilmi..

Sevgili Sacramental sizden ricam saygısızlık yapmadan mesaj yazmanız.

Üyeye vay hayvan vay demişsiniz.O bakımdan hakaret sebebi ile 4 gün almışsınız.Ben bir yanlışlık göremedim.

Ayrıca size edilen hakaret ile alakalı siz bana pm atacaktınız inceleyecektim.Ama dönüş olmadı sizden sanırım.Kaldı öylece.Tekrar iletim yapabilirmisiniz bana rica etsem inceleyelim.

Neden pmden yazamadım acaba,çok ilginç uzaklaştırma aldığımdan ötürü olabilir belki.

O üyeye tekrar diyorum,Konu açmış,hayvan gibimi,öküz gibimi ne et yedim yazmıştı bende ortamın şakasına,havasına uygun ingilizce tekrar diyorum hiçbir artniyet olmadan,ki zaten yazdığım kişiyle hiçbir alakam yok tanımıyorum,etmiyorum neden durduk yere hakaret edeyim öyle bir mesaj yazdım.Mesajı yazdıktan yaklaşık 10 dk sonra ceza verilmiş,ne olduğunu anlayamadım şaşkınlıktan ve size destekten belirttim,siz bir cevap bile verme lüzumunda bulunmadınız form halen açık durumda.Ben o cezada artniyet olduğunu düşünüyorum.

Bu başka bir üyeye it diyen birisi ve 1 gün bile ceza almadı,şikayet etmeme rağmen.

İkincisi benim şikayetlerimi açın,kaş ortası konusunda bir şikayetim var ss almayı unuttum,adam bana İt dedi işlem yapılmadı,ki bu şikayetlere 2 gün sonra bakıldı.Cezai işlem uygulanmadı!
    Buyrun hakareti eden kişinin profili;
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1611333

Ben haksız olduğum konuda sizlere önceki formlarıma bakın,nasıl iyi niyetli,saygıda kusur etmeyen bir karakterde davrandığımı görmüşsünüzdür,biliyorsunuzdur.Size saygısızlık yapmayı bende istemem,yaptıysamda kızgınlığımdandır,kusuruma bakmayın.

• Kızılacak bir durum yok yahu.Herşey çözüme kavuşur merak etmeyin.Bazen yoğunluktan geç olur aksar ama olur merak etmeyin:))
    İlk verdiğiniz hakaret ile alakalı konuda baya tartışmalı olduğu için silinmiş ve sanırım içerikler atlanmış.Şikayetler ile ilgilenilmiş ve bu mesaj gözden kaçmış belliki.Şimdi işlem yaptım.

Size hakaretin olduğu konu linki varmı? Yada konu ismi? Onuda kontrol edeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.