Şimdi Ara

ADMİN OLACAMDA ŞÜPHE VAR İÇİMDE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adam 100 kontöre 2 aylık admin verecek bana ama kendisi ankarada ben istanbuldayım birde çocuk 16 yaşında.Server eski server yani her gün full çekiyor server.Çocuk böyle basit bir şey için lamerlik yapar mı diye içimde şüphe var yani basit bir şey için istanbuldan ankaraya kadar bela uzatabilirim ama uğraşmam lazım biraz.Yani bu adminlikte falan sorun yaşayan oldu mu yav bu akşam ona göre 100 kontör göndericem çocuğa yardımcı olun bana lütfen.

• çoluk çocukla uğraşma derim n malum o çocuğun sana adminlik vereceği?
  • yolla bısey olmaz
  • kendin aç serverını 10 kişilik olsa bile 30 ytl nedirki yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: -JigSaw-

kendin aç serverını 10 kişilik olsa bile 30 ytl nedirki yani

Kaç aylık bu iş kardeş bi bilgin var mı yani her ay 30 milyonsa beni aşar öğrenci adamım başka ihtiyaçlarım oluyor

Se®can

çocuk serverın sahibi ondan başkası bana adminlik veremiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordCambaz -- 6 Ekim 2007; 16:41:33 >
  • Kontorle adminlik alımlarına güvenmeyin ! Banka hesap numarası iste server onunsa hesap numarası da vardır..İşinizi garantiye alın.Kontu muhabbetine çok kişiyi dolandırıyorlar..
  • Çok şükür sorunsuz admin oldum çok mutluyum.

Ancak daha hiçbir komutu bilmiyorum adamın birisi hileyle gelse banlayamayacam yani bana yardım edebilecek var mı bu komutları bilen yazabilir mi acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • admin_userlist

her oyuncuya ait no çıkar
    admin_ban 25

mesela 35=Mustafa diye biri

admin_rcon sv_restartround 1
    admin_rcon sv_airaccelerate 100 ( surf için)
    admin_map map ismi
    admin_slap oyuncu id si
    admin_slay
    admin_kick
    ....
    ...
    ..

ingilizce varsa admin_helpden hepsine bak
  • server adminmod ise bunlar geçerli amx ise admin yerine amx yazacan bide rconlar yok galiba hiç kullanmadım amx
  • quote:

Orjinalden alıntı: -JigSaw-

server adminmod ise bunlar geçerli amx ise admin yerine amx yazacan bide rconlar yok galiba hiç kullanmadım amx

amx kullanıyorum evet

banlama kickleme slayleme oylama res atma falan yaptım harita değiştirme yaptım isteyeni terorden ctye ya da ctden terore atmayı bilmiyorum ama.
  • amx_ct
    amx_t
  • vallaha admin olma oyuna para verilmez
  • uğraşma derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.