Şimdi Ara

adler et4650 mi altis sd5000 mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki aletten birini yada ikisini de kullanmış olan ya da hala kullanmakta olan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim. en geç yarına almaya niyetliyim Allah nasip ederse tabi. şimdiden teşekkürler.

• kimse cevaplamadığı için kendim cevaplayayım dedim :) Altis sd5000 i öneririm. motorlarının aynı olduğunu düşünüyorum ancak altisin görselliği ve ekranı çok daha güzel. birde çocuklarında tutabileceği ekran altında tutma (uzun demir çubuk) kısmı var. ayrıca titreşimli masaj aleti gerçekten çok işe yarıyor.

Orijinalden alıntı: fatpo

kimse cevaplamadığı için kendim cevaplayayım dedim :) Altis sd5000 i öneririm. motorlarının aynı olduğunu düşünüyorum ancak altisin görselliği ve ekranı çok daha güzel. birde çocuklarında tutabileceği ekran altında tutma (uzun demir çubuk) kısmı var. ayrıca titreşimli masaj aleti gerçekten çok işe yarıyor.

ürünlerin linkini atsaydın bi zahmet... kendi kendine cevap verme zahmetinde bulunmazdın.
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

kimse cevaplamadığı için kendim cevaplayayım dedim :) Altis sd5000 i öneririm. motorlarının aynı olduğunu düşünüyorum ancak altisin görselliği ve ekranı çok daha güzel. birde çocuklarında tutabileceği ekran altında tutma (uzun demir çubuk) kısmı var. ayrıca titreşimli masaj aleti gerçekten çok işe yarıyor.

ürünlerin linkini atsaydın bi zahmet... kendi kendine cevap verme zahmetinde bulunmazdın.

canım kardeşim ben "kullanmış olan ya da hala kullanmakta olan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim" demiştim. demek ki kimse kullanmamış. link atmama gerek yoktu. yoksa iki link atmak çok zor bir olay değil. yorum yapmadan yada direkt yazmadan önce bir okursan daha güzel olur. lütfen yanlış anlama

• sevgili arkadaşım... söylediğin modelleri bilmiyorum pek kimse de bilmiyordur... yardımcı olabilmek adına linklerini atsaydın dedim...

konuya dönersem 2,5 yıldır dynamic 950 kullanıyorum 3600 km yaptım ve hala canavar gibi...

alabileceğinin en iyisi şu an f/p ürünü yani...

ben beylikdüzü realdaki satıcıdan aldım peşin olarak... pazarlıkda yaptım 500 tlydi ozaman 450 tl ye aldım... kesinlikle tavsiye ederim...

http://www.hizlial.com/u19.002.4495.0017/dynamic-950-eliptik-kondisyon-bisikleti?adw=1&gclid=CIykk5bI8rQCFc6V3godtTwAXw
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]

• quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

sevgili arkadaşım... söylediğin modelleri bilmiyorum pek kimse de bilmiyordur... yardımcı olabilmek adına linklerini atsaydın dedim...

konuya dönersem 2,5 yıldır dynamic 950 kullanıyorum 3600 km yaptım ve hala canavar gibi...

alabileceğinin en iyisi şu an f/p ürünü yani...

ben beylikdüzü realdaki satıcıdan aldım peşin olarak... pazarlıkda yaptım 500 tlydi ozaman 450 tl ye aldım... kesinlikle tavsiye ederim...

http://www.hizlial.com/u19.002.4495.0017/dynamic-950-eliptik-kondisyon-bisikleti?adw=1&gclid=CIykk5bI8rQCFc6V3godtTwAXw

tavsiyen ve paylaşımın için teşekkür ederim canım kardeşim. ikinci mesajımda da yazdığım gibi altis i aldım kullanıyorum. işin rastgitsin. ha birde ben koşu bandından bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 19 Ocak 2013; 21:34:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.