Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33043305330633073308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende sizin gibi şubeden gelir belgesi ile başvurdum olumsuz oldu. Sonra sizi dinliyoruz kısmından tekrar başka kartlarımı iptal ettiğimi limit boşluğum olduğunu ve adios premiuma geçmek için limit artışı istediğimi belirttim ertesi gün limitimi gereğinden fazla arttirmislardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdidemir

quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Arkadaşlar,

2 adet adios kartım var. Kartlarımın birisi 7600 TL, diğeri 7300 TL limite sahip ne yaptıysam ne ettiysem 8000'i geçip adios olamadık bir türlü.

Kartların biri kendi adıma diğeri eşimin ikimizin de bundan farklı sadece birer kartı var bu kartlarda maaş aldığımız bankalara ait ve limitleri 1000 TL ye kadar düşürdüm. Yine de limitimiz bir türlü yükselmiyor. Gelir belgesi götürdüm yasada bulunan 4 kat sınırıa takılmıyorum bile. Ama adamlar inatla premium olmamızı istemiyorlar :(

Bana bir akıl verin lütfen

Ben müşteri limitini düşürdüm kart limitini de tabikine gene olmadı şöyle birşey duydum ne derece doğru bilmiyorum findeks eğer limit düşen kartta herhangi bir taksitli işlem varsa örneğin kart limiti 10 bin sizin 9 taksit 50 tl var diyelim o kartın limiti düşsede o 10 bini taksitten dolayı bloke ediyormuş. bende şuan sizin gibi aynı durumdayım iki kartın limitini üstü üste düşürdüm bu ay üçüncü kartın limitini düşürdüm ve ay atlamasını bekliyorum temmuz ayında tekrar başvuracam limit artışı için toplam düşürdüğüm limit diger kartlarda 10 bin bana tahsis edilen limit 5 bin tekrar taksiti biten kartın 4500tl limiti düşürdüm birdaha başvuracam yani boşta şuan benim 9500 tl limitim var şubeye gittim gelir belgesiyle olamadı inatla topu topu 3000 tl istiyorum artırmıyorlar. findeks puanım 1800 bu kadar limit artırmada sıkınıtı çıkaran banka görmedim. bu ayda olmadı kart kapamayla deneyecem öbür ay gene olmazsa kaderimizde yokmuş diyecez artık premumum kart.

Hocam çok mantıksız ama benim de diğer kartlarımda devam eden taksitlerim var. Birinde toplam 250 TL/5 şeklinde yani aylık 50 TL, diğerinde 135/3 aylık 45 tl taksitim var. Şimdi gitsem bu taksitleri kapatsam faydası olur mu ki? Yoksa bunun için yine beklemeli miyim? Findeks notumu da bildiğim yok ama hiç aksattığım yok kartlarımı. Yani bunu diğer bankalar için yapmaya çalışsam çoktan istenilen limitin üstünü bile alırdım ama yapı kredi nedense vermiyor.

İlk cümlemdeki mantıksız kelimesi size değil sisteme, eğer gerçekten böyle bir uygulama varsa benim taksit ödedikçe limitimim de yükselmesi gerekir.

• yusuferdem3 Y kullanıcısına yanıt
    Bana yatmış, yarına kadar bekleyin yatmazsa arayıp kayıt oluşturun derim.
  • Arkadaşlar forumda adios un tüm eski seyahat kampanyalarının olduğu bir konu vardı. Bilen arkadaş varsa ve linkini paylaşırsa sevinirim

• gumus299 G kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72197753&p=5

• 1000 tl limitle bu karti kullanan var mi? Ya da ogrenci olup kullanan? Ziraat kredi kartimi kapattirip 1000 limitli bunu cikarabilir miyim yillik ucret odemeden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    play kart alabilirsin adios vermezler bence.
  • koramaz kullanıcısına yanıt
    Şubeden nakit olarak ödeyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bir sorun olacak.

gittigidiyor'dan alışveriş yaptım 3d ödeme yapmamıştım, ödeme onay sürecinden geçemedi iptal edildi. sonra tekrar 3d ile ödememi yaptım ve onay verildi.

sorum şu; ilk alışverişim iptal edilmişti, 2. yaptığım alışverişim ilk alışverişim gibi sayılıp puan alabilir miyim?
  • sdgs S kullanıcısına yanıt
    Alırsınız

• Sahibinden puanlari bugun yatmasi gerekmiyor muydu 29 haziran 50tl not almisim

• 24 saati gecti hala odeme kontrol ediliyor, bu gg iyice sacmalamaya basladi. 3d odeme yapmisim bu neyin kontrolu

Edit: pardon yanlis konuya yazmisim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 29 Haziran 2016; 20:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknyet

internet bankacılığından kolayca yapılıyor bu işlem.

mh de aynen oyle dedi

sonra neden olmuyor gerçekten ilginç sizde dedi durdu.. işlem dönem içine düşmesine rağmen taksitlendirme seçimi yok hala..

sadece şubeye gelin 12 taksit garantili faizli yapalım sms i geldi

telefon alındığını nasıl anlıyor aslında kendisi taksit yapmamışsa telefon almıştır şıkkından dolayı sanırım..çünkü her ürüne taksit var zaten gg de

bkm ile ödedim ama bkm sadece aracı burda
  • benim yattı hocam

bende 2 soru soruyum

1- yıllık worldpuan harcama limiti hala 2500 mü eğer öyleyse eşime ek kart çıkarsam ondanda bir 2500 lük hak kazanırmıyım

2- yurtdışı seyehatlarda hala ücretsiz lounge hizmeti varmı koşullar nelerdir ?
  • hakanmbe kullanıcısına yanıt
    Ek kartla 2.bir hak kazanamazsiniz.

2.bir kart talep edip adiosa çevirsek ya da 2.bir adios kart alsak onda ayrıca 2500tl puan kullanma limiti olur mu ? Bilgi verebilen olursa sevinirim. Puan kullanma limiti katsayılar da düşünce az gelmeye başladı.3ayda doldu, puan var ama kullanamıyorum..

Bugun mu yatti hocam ?

• dün akşam yattı n11 cüzdan ile beraber
  • Arkadaslar harcama limitine otomatik fatura dahilmi. Degilse nakit avans cekeyim yoksa tutturamayacagim.

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Yıllık limiti 2 tane ayrı adios kartınız olsada geçemiyorsunuz.
    Eskiden sistem izin veriyordu kullanmıştım ama şuan kullanılamıyor.

Dün bana yatanlar hepsiburada ek 50tl ve n11 ek 50tl idi ama
  • 
Sayfa: önceki 33043305330633073308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.