Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.046
Cevap
1.064
Favori
5.624.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33023303330433053306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün LCW den 100 tl harcama yaptım, ramazan kampanyası ile beraber combo oluyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nobackdoor N kullanıcısına yanıt
    Evet

• Arkadaşlar son dönem thy ile kıtalar arası uçan var mı? Eskiden sorun çıkmıyordu ama kabine Kabin boy valiz + sırt çantası ile binsek sorun çıkar mı?
  • dickinson kullanıcısına yanıt
    Üstad, en kötü durumda sırt çantasındakileri üst üste giyip, sırt çantasını da katlayıp kabin valize koymak çözüm olabilir. Gerçi biri sıcaktan fenalaşmıştı bunu yapıp.
    Riskli binişler yaptığımda hep bu düşünceyi aklıma getiriyorum.
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    Adiosta puan silinmez rahat ol

• Hocam cevap için teşekkür ederim, her uçuşta böyle en az bir kaç kişi görüyorum bu kombinasyonla uçağa binen ve genellikle sorun olmuyor ama bir arkadaş benzer bir durumda kabin valizinin uçağın altına gönderildiğini söylemişti kafam hepten karıştı 10 günlük seyahat için kabin boy valizin yetersiz gelme durumu var diğer taraftan hava limanında valiz bekleme sıkıntısı var, iyice karar veremezsem bi orta boy valiz + küçük el çantasıyla gidecek gibiyim.
  • Bugün migrostan adios kart 100 liralık alışveriş yaptım. Alışveriş yaptıktan sonra baktım ki pos makinesinin uzerinde "garanti" yazıyor. Kasiyere yapı kredi ile anlaşmanız var mi burada "garanti" yazıyor diye söyledim. Kasiyer de 3 banka ile anlaşmalı olduklarını bunlardan birinin yapi kredi olduğunu ve posun ortak olduğunu söyledi. Icimde bi şüphe kaldi ne diyorsunuz beyler ramazan kampanyası dahil olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevdayeli

Bugün migrostan adios kart 100 liralık alışveriş yaptım. Alışveriş yaptıktan sonra baktım ki pos makinesinin uzerinde "garanti" yazıyor. Kasiyere yapı kredi ile anlaşmanız var mi burada "garanti" yazıyor diye söyledim. Kasiyer de 3 banka ile anlaşmalı olduklarını bunlardan birinin yapi kredi olduğunu ve posun ortak olduğunu söyledi. Icimde bi şüphe kaldi ne diyorsunuz beyler ramazan kampanyası dahil olur mu?

Çıkan slipte yapı kredi yazıyorsa sıkıntı olmaz ogzzz

• Ahahaha tamam lukany bey

• airport34 kullanıcısına yanıt
    valla bir ara ben de okutamıyordum aylar önce, sorun var demişlerdi, haftasonu sıkıntısız okudu. hatta şöyle birşey oldu, normalde sanal kartım tanımlı mobil ödemede, bakiye de yoktu içinde, dalgınlıkla okuttum, nasıl olduysa çekti, anlamadım
  • Hepsiburada 50 Tl cüzdan, 10 Tl lcw yatmıştır.
  • hb cüzdan 50 tl ve bir yerden 10 tl yatmış.

düzeltme : ben araştırana kadar yazmış arkadaş. evet lcw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anvil -- 28 Haziran 2016; 8:48:42 >
  • anvil kullanıcısına yanıt
    15 TL Play e-Ticaret te yatmış.
  • n11 kalan 25 tl bu gün yatmayacakmıydı ? yatmamış henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdidemir

n11 kalan 25 tl bu gün yatmayacakmıydı ? yatmamış henüz

29 Haziranda yatacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makelonur -- 28 Haziran 2016; 11:02:40 >
  • Sahibinden cüzdan yatan yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Sahibinden cüzdan yatan yok sanırım

yarındı son gün. 1 gün daha bekleyecez
  • Bu puanları tarihten önce yatan var mı

• Arkadaşlar,

2 adet adios kartım var. Kartlarımın birisi 7600 TL, diğeri 7300 TL limite sahip ne yaptıysam ne ettiysem 8000'i geçip adios olamadık bir türlü.

Kartların biri kendi adıma diğeri eşimin ikimizin de bundan farklı sadece birer kartı var bu kartlarda maaş aldığımız bankalara ait ve limitleri 1000 TL ye kadar düşürdüm. Yine de limitimiz bir türlü yükselmiyor. Gelir belgesi götürdüm yasada bulunan 4 kat sınırıa takılmıyorum bile. Ama adamlar inatla premium olmamızı istemiyorlar :(

Bana bir akıl verin lütfen
  • harcama hedefine taksitler dahilmi acaba. mesela 5. çekilecek taksidim harcama hedefine dahilmi?

• 
Sayfa: önceki 33023303330433053306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.