|
friv.com korkunç bir site! İspanyolca Wikipedia'da bulduklarımı burada yazdım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAriAmAriAm -- 16 Eylül 2024; 19:58:44 > |
|

|
friv.com korkunç bir site! İspanyolca Wikipedia'da bulduklarımı burada yazdım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAriAmAriAm -- 16 Eylül 2024; 19:58:44 > |
|
|
|
muhtemelen eskiden PCnet cd'lerinden birinden indirmiştim oyun generals oyunu gibi bir haritada yapay zekaya karşı oynuyorsun bir kahraman olarak başlıyorsun o kahramanı istersen haritadaki canavarları keserek seviye atlatarak düşmana saldırıyorsun istersende kahramanı üs gibi birşey yaparak işçi alıp binalar inşa edip ordu eğitip saldırabiliyorsun belli bir süreden sonra tekrar kahramanını alabiliyorsun şuan bu kadarı aklıma geliyor bulabilirseniz çok sevinirim |
|
bir oyun vardi genellikle takimlardan olusuyordu kirmizi renkli takim ve mavi renkli takim ellerinde silahlarla map´in ortasina gidip bir küre parcasi gibi birseyi alip kendi base´ne goturmen gerekiyordu farkli modlarida vardi sanirsam bulmam icin yardimci olurmusunuz |
|
|
|
|
Bir oyun vardı internette görmüştüm. 2D Kuş bakışı bir bilim adamı olarak oynuyorduk. Bir kaza sonucu canavarlar ortaya çıkıyordu ve bizim bir kolumuz hariç bütün uzuvlarımız kopmuştu,bizde yaratığa dönüşmeden önce kendimize iğne yaparak enfeksiyonu durduyorduk. Tek elle sürünüp, tek elimizle ateş ediyor ve mermi dolduruyoduk. Oyun adını verebilir misiniz? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 1 Aralık 2024; 22:38:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
90 sonu veya 2000 başı çıkan bir oyundu 3 boyutlu aksiyon bulmaca oyunu böyle bir karavanla kaza yapıyorduk ben ten çizgi filimdeki karavan gibi uçurumun kenarında ön kısmı sarkıyordu ve kurtulmaya çalışıyorduk yanlış bir hareket yaparsak düşme tehlikesi yaşıyorduk falan bulmaca çözerek bölüm ilerliyorduk evlere giriyorduk tavayı silah olarak kullanma vardı böyle bi cıkmaz sokak duvarı aşmaya falan çalışıyorduk oyunun ismini bir türlü hatırlayamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
A single player DOS driving game from the early 90s has a competitive multiplayer scene in 2022. How? Stunts is how! Distinctive Software's brilliant racing game pits you against not just a keen AI, but tracks full of all kinds of physics-defying stunts to perform! https://www.youtube.com/watch?v=GBaWCCGrTRYOlabilir mi? |
|
Guild Wars 2, The Secret World, Star Citizen, EverQuest Next Landmark, Gloria Victis, The Repopulation, Rift, Elder Scrolls Online, Albion Online, Shroud of the Avatar, Darkfall: Unholy Wars, Shards Online, Elite: Dangerous, EVE Online, TERA, World of Warcraft, War Thunder, H1Z1, Pirates of the Burning Sea, Navy Field, Star Wars: The Old Republic, MechWarrior Online, World of Tanks, Star Trek Online, ArcheAge, Runescape, Salem, World of Warships, Heroes & Generals, Hearthstone, Rust, Dayz, Heroes of the Storm, Project Zomboid, Age of Conan, HearthStone, Escape From Tarkov
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //
Ne Mutlu Türküm Diyene! |