Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.207
Cevap
185
Favori
381.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

friv.com korkunç bir site! İspanyolca Wikipedia'da bulduklarımı burada yazdım 

https://forum.donanimhaber.com/friv-com-yillarca-cocuklari-yozlastirmisti-kanun-neden-etkin-degil--159583349 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAriAmAriAm -- 16 Eylül 2024; 19:58:44 >

Oldukça eski olan bu oyun uzayda geçiyordu bir bilgisayar başından bir takım robotlara komutlar verip enkaz gemilerin içini araştırıyorduk.

Acaba burada bilen çıkar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Space Engineers olabilir mi?

• muhtemelen eskiden PCnet cd'lerinden birinden indirmiştim oyun generals oyunu gibi bir haritada yapay zekaya karşı oynuyorsun bir kahraman olarak başlıyorsun o kahramanı istersen haritadaki canavarları keserek seviye atlatarak düşmana saldırıyorsun istersende kahramanı üs gibi birşey yaparak işçi alıp binalar inşa edip ordu eğitip saldırabiliyorsun belli bir süreden sonra tekrar kahramanını alabiliyorsun şuan bu kadarı aklıma geliyor bulabilirseniz çok sevinirim

• bir oyun vardi genellikle takimlardan olusuyordu kirmizi renkli takim ve mavi renkli takim ellerinde silahlarla map´in ortasina gidip bir küre parcasi gibi birseyi alip kendi base´ne goturmen gerekiyordu farkli modlarida vardi sanirsam bulmam icin yardimci olurmusunuz

yıllar geçiyor farketmesen de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 31 Ekim 2024; 1:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Unreal Tournament sanki.

Birkaç oyunu var, bir youtube a bakın.

• Bir oyun vardı internette görmüştüm. 2D Kuş bakışı bir bilim adamı olarak oynuyorduk. Bir kaza sonucu canavarlar ortaya çıkıyordu ve bizim bir kolumuz hariç bütün uzuvlarımız kopmuştu,bizde yaratığa dönüşmeden önce kendimize iğne yaparak enfeksiyonu durduyorduk. Tek elle sürünüp, tek elimizle ateş ediyor ve mermi dolduruyoduk. Oyun adını verebilir misiniz?

• Selamlar; 97-98 yılıydı heralde windows 95 yada windows 98 daha da eski ms-dos olabilir hatırlamıyorum. Bir araba yarışı oyunu vardı, pistte yarışıyordun normal yolda giderken viraja gelince nascar pistlerinde ki gibi eğimli viraj şekline girip, virajdan çıkıyor normal yol moduna geçiyordun. Arada arabayı tamir ettiriyordun, araç sürücüsü tamir ederken bir tuşa basınca hangisi olduğunu hatırlamıyorum, arabanın kaput şoförün üstüne düşüyordu adam kızıyordu falan. Belki ben yaşlarda birileride oynamıştır, hatırlarsa yardımcı olur mu acaba ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 1 Aralık 2024; 22:38:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 90 sonu veya 2000 başı çıkan bir oyundu 3 boyutlu aksiyon bulmaca oyunu böyle bir karavanla kaza yapıyorduk ben ten çizgi filimdeki karavan gibi uçurumun kenarında ön kısmı sarkıyordu ve kurtulmaya çalışıyorduk yanlış bir hareket yaparsak düşme tehlikesi yaşıyorduk falan bulmaca çözerek bölüm ilerliyorduk evlere giriyorduk tavayı silah olarak kullanma vardı böyle bi cıkmaz sokak duvarı aşmaya falan çalışıyorduk oyunun ismini bir türlü hatırlayamadım

Broken sword 3 the sleeping dragon mi?

evet o .. karavan diye aklımda kalmış nedense uçak kazasıydı doğru

Redneck Rampage?

http://www.elendormush.com/connectnow.php

var, olma mı?

A single player DOS driving game from the early 90s has a competitive multiplayer scene in 2022. How? Stunts is how! Distinctive Software's brilliant racing game pits you against not just a keen AI, but tracks full of all kinds of physics-defying stunts to perform!
    https://www.youtube.com/watch?v=GBaWCCGrTRY

Olabilir mi?

Guild Wars 2, The Secret World, Star Citizen, EverQuest Next Landmark, Gloria Victis, The Repopulation, Rift, Elder Scrolls Online, Albion Online, Shroud of the Avatar, Darkfall: Unholy Wars, Shards Online, Elite: Dangerous, EVE Online, TERA, World of Warcraft, War Thunder, H1Z1, Pirates of the Burning Sea, Navy Field, Star Wars: The Old Republic, MechWarrior Online, World of Tanks, Star Trek Online, ArcheAge, Runescape, Salem, World of Warships, Heroes &amp; Generals, Hearthstone, Rust, Dayz, Heroes of the Storm, Project Zomboid, Age of Conan, HearthStone, Escape From Tarkov
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Vay beee küçüklüğümün oyunu ne oynardık. Bir de bunun haritasını kendin yapabiliryordun. Muhteşemdi ya

Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //

Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.