Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.207
Cevap
185
Favori
381.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok ama çok teşekkür ederim. Açılış introsundan tanıdım kesinlikle v-rally. Yıllardır arıyordum sayenizde nostalji yapacağım. Tekrar teşekkür ederim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //

Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • Merhaba eskiden yani hatırladığım kadarıyla 2010-2017 arasında oynadığım bir uçak savaş oyunu vardı.

Dünya Savaşı teması var mıydı tam hatırlamıyorum ama 3 boyutlu bir oyundu 3. şahıs açısından uçağı görüyorduk görevler yapıyorduk.

Düşman uçakları ve balonları vardı onları patlatıyorduk. Campain bölüm bölüm ilerliyordu ve tek kişi oynanıyordu. Eski uçakları sürüyorduk ve uçak üzerinde ülkelerin logoları vardı alman logosu gibi. Sinematikleri de vardı ufaktan.

Wings of Prey'e çok benzeyen bir oyundu. Grafiklerde o tarzdaydı benzerdi.

Hatta oyun içi müziği bile aklımda:

Dııt dııt dııt dıt dıdıt dıt dıdıt, dıııt dıııt dııt dıt dıdıt dıt dıdıt.

Uçaklar ve balonlar bu şekildeydi benzer fakat bu oyun değil.

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

Uçak kanatlarında bu logolar hatta balonların üzerinde de vardı.

Bulabilen hatırlayan varsa lütfen yardımcı olsun.

• Tarkan_K T kullanıcısına yanıt

Şu oyunlardan biri mi? O artı işaretli logo Nazi uçağı, nazar boncuğuna benzeyen logo da İngiltere uçakları.

* Birds of Steel

* IL-2 Sturmovik: Birds of Prey

Şurdaki oyunlardan biri olabilir:

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]en.m.wikipedia.org
    Category:World War I flight simulation video games - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:World_War_I_flight_simulation_video_games

2009'da çıkan şöyle bir oyun var:

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]en.m.wikipedia.org
    Rise of Flight: The First Great Air War - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rise_of_Flight:_The_First_Great_Air_War

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.

• 2004-2005 civarı CHIP dergisinin yanında gelen CD den bi oyun çıkmıştı. Uzayda karanlık ortamda bi birleşmiş renkli plakalardan oluşan (satranç tahtası gibi) platformun üzerinde küreyi(taş ya da kaya görünümlü) yönettiğimiz bir oyun. Platformda ara ara güçlendirmeler ve düşebileceğimiz boşluklar vardı. Bölüm bölüm ilerliyorduk. Adını bir türlü hatırlayamadım . acaba bileniniz var mı ? Yıldan emin değilim belki daha eski bir oyundur. O yıllarda elimize geçmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunanera -- 6 Ocak 2025; 17:47:9 >

Trailblazer (C64) veya onun PC türevlerinden biri...

Küçükken oynadığım bir oyunun adını ne zamandır hatırlayamıyorum. Oyun antik dönemde geçiyordu, Yunan olma ihtimali yüksek ama emin değilim. Göl veya deniz kenarında köy gibi küçük bir şey vardı. Bir çeşit meyveyi, zeytin de olabilir, yetiştiriyordun; sonra onun yağını veya meyvesuyunu çıkaran imalathaneler kuruyordun. Para kazanıyordun. Bazen bir tanrı beliriyor, köye rahatsızlık veriyordu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir kısmını yıkabiliyordu bile. Tanrıyı sakinleştirmek için, bir daha gelmesin diye tapınak yapıyordun. Oyunun sonunda da bir kahraman yetiştirip sala binip denizdeki bir tanrıyı öldürüyordun. Oyun böyle bitiyordu.

Tam tarihi hatırlamıyorum ama 2010 civarı olması lazım. 2009, 2011, 2012 vs de olabilir yani.

Bilen varsa adını söylerse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nozar -- 9 Ocak 2025; 16:43:9 >
  • Arkadaşlar merhaba bulabilirseniz sevinirim.2004-2005 Yılları level yada chip o tarz dergilerden biri demo vermişti. Kadın karakter vardı. Elinde kılıç ama sanki eskrim sporu yapılan kılıçlardan. parkın önünde başlıyordu demo, ön tarafta karavan gibi bir araç duruyordu.demo başlayınca 10 kadar sağdan soldan düşman geliyordu onları öldürmeye çalışıyorduk.

Dönemin PC dergilerinin CD/DVD arşivi var mı bir yerde? Bende erken dönemler var ama kim uğraşır şimdi...

Oyun 2 boyutlu mu, 3 boyutlu mu? 1989 yapımı MS-DOS oyunu Prince of Persia gibi mi?

Age of Mythology mi?

3 boyutlu.o döneme göre grafiklerde iyiydi.

Dynasty Warriors veya Samurai Warriors gibi bir oyun mu? Gerçi onda karavan gibi bir araç olmaz herhalde.

Valla oyunu buldum.Oyun hatırladığımdan biraz farklıymış ama demo oynanışı görünce ol olduğunu hatırladım.O dönem nba 2003 demosuda vardı bende. Demo verilme tarihinden yola çıkarak dergi kapaklarına baktım.No One Lives Forever 2 kapakta kadının suratı tanıdık geldi.Karavan dediğim uzunlamasına evler varmış oymuş.  oyunun demosu şu

hinstenyoutube
    🤝 Please support the channel through cryptocurrencies (Solana or Cosmos Atom) - Tips are welcome✌️ Solana: CcBRPUr63P1PzzSvWC9EBPGcvR6NHrBnSbw4nNY8taFD Cosmos Atom: cosmos1w4sft597y8yn20994uwtnz2grnzxjndwtjs304 Check out my music channel: https://www.youtube.com/@hinsen Listen to my music on streaming platforms: https://open.spotify.com/artist/42X1Zkrg5oRsgHuTnJWS6o https://music.apple.com/us/artist/hinsen/1493826663 https://audius.co/hinsen https://www.beatport.com/artist/hinsen/1191238 Short demo gameplay from No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way.
    https://www.youtube.com/watch?v=j02XL42tx4A&ab_channel=hinsten

• ozgurrapper kullanıcısına yanıt

Bu oyun harikadır. Ben de zamanında tesadüf eseri oynamıştım bu oyunu. Hiç beklentim yokken oynamıştım ve aşırı beğenmiştim. Ninja yıldızı falan fırlatıyorduk. O zamanın oyunlarına merakı olan varsa tavsiye ederim. Tarif ederken FPS oyunu demediğin için hiç aklıma bu oyun gelmedi. Direkt TPS oyunlarını düşündüm.

Çook teşekkürler.

64'ler için indirme bile varmış.

Müteşekkir olmadığımdan değil... Bir de PC dergileri için bir konu, site olsa...

• Bi tane oyun vardı küçükken tuşlu nokia telefondan oynardım oyunun ismini ve oyunu pek fazla hatırlayamıyorum ama. Oyun sol üst tarafta skor tablosu olan karakterimiz yanlış hatırlamıyorsam zırhlı elinde kılıç olan şövalye gibi bir şeydi oyun ilk başladığında arka planında çimenli (labirent çimeni) ile başlıyordu ardınan canavarlarla savaşıp bir yere tırmanıyorduk tırmandıktan sonra sırat köprüsü gibi bi yer vardı orda yanlış hatırlamıyorsam ya meleklerle yada yarasalar la savaşıyorduk oyunun daha sonrasını bilmiyorum daha fazlada hiç ilerleyemezdim zaten.

Oyun bu oyuna çok benziyor

https://www.youtube.com/watch?si=eRKm0DgDRGLsq3RR&v=BLBJSOpdL6o&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasuo main -- 12 Ocak 2025; 3:46:20 >

• Yasuo main Y kullanıcısına yanıt

Bence Ghosts 'n Goblins....

Yok bu değil hocam ama castlevania aria of sorrow'a aşırı çok benziyor fakat biraz daha kalitesiz bi oyundu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.