Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (934. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.005
Cevap
782
Favori
1.600.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akif Gelez1 A kullanıcısına yanıt

    Allah senden razı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film şöyleydi, bir yere giriyorlardı evin veya kaldıkları yerin her yerini yılanlar sarmıştı hatta bir tanesine insanların kırmızı renk bir yılan mutfak veya banyo gibi bir yerde saldırıyordu. Bu filmin adını bulamadım arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano1988 -- 4 Ekim 2020; 21:31:57 >
  • SaykeRousers S kullanıcısına yanıt

    Amin cümlemizden. Darısı başıma artık :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2010 arkadaşımda korku gerilim filmi izlemiştim, kuzey ülkelerinden birindeyiz herhalde hava her zaman kapalı bulut vs.

    bi ev var adam çoban fln koyunlardan biri kendini atıyor sonra diğerleride atlıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: excellenthuman

    Bende sorayım.

    Filmde 3 kadın var. Bunlar manyak bir adamdan mı kaçıyor yoksa o adamı öldürmeye mi çalışıyor, konu böyle birşeydi. Bir sahnesinde bunların bindiği eski model chevrolet tipi bir araba çöl gibi bir yerde benzinlikte falan bozuluyor. ogeliyor. BUnlar arabada bagajda ceset varmış (öyle hatırlıyorum) geriliyorlar. Kadınlar giyim kuşam olarak çekici giyimliler. Polis bunlara sorgu falan çekerken galiba arabanın bagajından yere akan kanı görüyordu ortalık karışıyordu, bunlar poliside öldürüyordu galiba falan. Spank Splash gibi bir ismi vardı diyeceğim ama ne kadar arasamda googleda bulamadım. Bu üç kadında aynı adamdan intikam almaya çalışıyordu sanırım. Hatta kulağa sapıkça gelecek ama biri striptiz yaparken adama saldırmıştı galiba. Hatta bir karavan içinde iki hatun birbirlerine yakınlaşıyordu. Galiba yapım yılıda 2010lardan önce olması lazım.

    Death Proof (Ölüm Geçirmez) olabilir mi?


  • tvde izlemiştim bir film.
    büyük büyük rafları olan bir süpermarkette geçiyordu. hatta bir kaç çalışan büyük rafların üst taraflarında kendilerine yer yapmıştı.

    ayın çalışanı gibi muhabbetler de vardı sanki. var mı bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır aradığım bir film var buraya da yazmıştım cevap gelmemişti.


    2 sevgili var büyük bir evde yaşıyorlar. Erkek olan mimar ama iş bulamıyor bir türlü. Projeleri tutmuyor. Para kazanmak için oda arkadaşı almaya karar veriyorlar. Yakışıklı bir eleman ve bir fahişe geliyor. 4 kişi yaşamaya başlıyorlar. Ana karakter erkek iş buluyor 1 haftalığına şehir dışına çıkıyor ama erken dönüş yapıyor. Eve geldiğinde kız arkadaşı ve diğer 2 oda arkadaşını seks partisi yaparken buluyor.


    Mimar elemanın işi oluyor çok ünlü bir mimar oluyor. Filmin sonunda roportaj yapıyorlar. Sevdiginiz biri var mı diye soruyorlar adama. Adamda yok diyor. O sırada tv de eski sevgilisi izliyor bunu ağlıyor ve film bitiyor.


    Bulabilene helal olsun. Filmin adı roommate gibi birşeydi bulamıyorum.

  • Arkadaşlar merhaba bir film izlemiştim bayağı oluyor belki hatırlayan çıkar diye yazayım dedim çok hatırlamıyorum ama bir sahnesi var aklımda eleman yıllardır görmediği bir kızla karşılaşıyor kız buna bir kağıda telefon numarasını yazıp veriyor sonra yağmur başlıyor telefon numarası siliniyor sonra eleman anlatıyor Brezilya'da bir kişi yumurtasını fazla hasladigi için buharlaşan şu yüzünden bu yağmur yağdı falan gibi bir sahne yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki film var ismini ve oyuncularını hatırlayamıyorum isimleri aklına gelen varsa makbule geçer


    Bir bomba imha uzmanı vardı su gibi görünen bir bomba içildiği zaman insanların gözleri kanlanıyor mideleri yarılıp patlıyorlardı. Bu uzman kişi insanların nasıl bomba gibi patladığını buna neyin sebep olduğunu araştırıyordu ?


    İkinci filde de az şey hatırlıyorum.


    Filmin kötü karakteri evinin tavan arasında olukların içersinde saklanmış sigorta paraları saklıyordu filmin sonunda iyi ve kötü karakter evden aşağı atlıyordu kötü karakter parmaklıklara saplanıp ölüyordu ??


    Her ikiside oldukça eski filmler...

  • Filmi nerede aradıysam bulamadım. Belki bilmediğim farklı arama yöntemleri vardır. Veya umarım bu filmi izleyen birileri vardır.

    Konusu : 2008 veya 2007 de izledim. Bir kadın var sürekli cinsel ilişkiye giriyor. Her ilişkiden sonra hemen o anda çocuğu oluyor. Onuda çöpe atıyor vs. Sürekli böyle bir döngü var. Hatta bir erkekle sevişirken üstünde bu adamı zevk alarak heryerine şiddet li vurarak öldürüyor. Bu kadının hikayesi böyle sürekli tatmin olmak istiyor.

    Ve başka bir adam var bu adamın devasa penis var. Ve Burda bir çok kadınla beraber oluyor. Ve hiç bir zaman tatmin olamıyor. Hatta tatmin olmak için boru gibi bişey içine dikenli tel koyuyor ve bu borunun içine masturbasyon yapıyor. Bir bara gidiyor. Kadınların sohbetini dinliyor. Kadınlar. penis ler hakkında konuşurken bu adam artık kendinden biraz geçir çünkü hiçbir kadın onu tatmin etmiyor. Ve tuvalete gidiyor. Ve o anda kendi penisi adamdan ayrılıyor. Ve penis çok çok büyük. Penis duvarı deliyor. Diğer binaları delerek uçarak ilk anlattığım kadına gitmeye çalışıyor. Ve baya duvarları odaları delerek dev uçan penis var. O kadına ulaşmaya çalışıyordu. O filmin devamını izleyemedim. Orda bitti. Eğer izleyen varsa ve bulabilen olursa çok sevinirim. Sonunu her zaman merak etmişimdir. Yıllardır. 2008 yılında izledim film sitesinde izledim. Ama 2007 de olabilir. İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

    İki film var ismini ve oyuncularını hatırlayamıyorum isimleri aklına gelen varsa makbule geçer


    Bir bomba imha uzmanı vardı su gibi görünen bir bomba içildiği zaman insanların gözleri kanlanıyor mideleri yarılıp patlıyorlardı. Bu uzman kişi insanların nasıl bomba gibi patladığını buna neyin sebep olduğunu araştırıyordu ?


    İkinci filde de az şey hatırlıyorum.


    Filmin kötü karakteri evinin tavan arasında olukların içersinde saklanmış sigorta paraları saklıyordu filmin sonunda iyi ve kötü karakter evden aşağı atlıyordu kötü karakter parmaklıklara saplanıp ölüyordu ??


    Her ikiside oldukça eski filmler...

    İlk film bu ama ikinci filmin sonunda bahsettiğiniz parmaklıklara saplanma olayı da bu filmde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forrest55 -- 9 Ekim 2020; 10:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forrest55 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam filmi dün uzun araştırmalar sonucu filmi bende buldum ancak altyazısını bulamadım. 

  • Arkadaşlar merhaba, ben de uzun zamandır bir film arıyorum. İzleyeli epey oldu, ama çok da eski bir film değildi sanki. Konusu şu; bir adam yeni bir apartman ya da küçük site gibi bir yere taşınıyor, adamın dikkatini apartmandaki yaşlılar çekiyor. Bu apartmandaki yaşlılar çok güçlü, çevik ve sağlıklılar. Her gün uzun koşular yapıyorlar, gençlerin bile zor yapacağı işleri yapıyorlar vs. Meğerse apartmandaki yaşlılar genç insanları öldürüp, onlardan gençlik serumu gibi bişey yapıyorlarmış. Bu adam bunu öğreniyor ve canını kurtarmaya çalışıyor. Böyle ilginç ve abzürd bir filmdi, bilen varsa lütfen yazsın.

  • Bir film vardı filmde bir Japon adam vardı şeytandı. Hayvan etimfilan yiyordu. Olay Çinde gerçekleşiyordu küçük bir kasabada, habire ailelerin birkaçında cinayetler oluyordu. Katil olan kişiler zihnini kaybediyordu. Bu cinayetler gerçekleşmeden önce tuhaf olaylar gerçekleşiyordu. Başrol karakterimiz polis ve onun küçük bir kızı var, sonunda o da bu illete bulaşıyor ve öfke patlamaları yaşıyordu. Başröl karakterimize görünen ve yardım eden kadın Şeytan çıkıyordu ve kendisini avlaması için gönderilen adamı kan kusturup ordan kovuyordu. En sln o hayvan yiyen şeytanı uçurumdan attılar. Adam ölmedi. Son sahnede bir polis o Japon adamın mağarasına girip Japonu sorguluyor. Ve Japon her şeyi anlatıyor Şeytan olduğunu da mağarayı kapatıyor. Ve şeytan bedenine bürünüyor o sırada Şeytan polis olan adamı yemeden önce kahkaha atarak onun fotoğrafını çekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaişlar benim bulamadığım bir fim değil video. 1 sene oluyor izleyeli belki. Adamın biri soba boyasıyla mı ne bişeyle suratını boyamış. Tıpkı GORA daki şafak sezere benziyor. Mal mal hareketleri var Kıraathanede kağıt oynayan dayılara mikrofon uzatıytıp "aşk nedir sizce? aşkın anlamı ne? siz hiç aşık oldunuz mu?" gibi sorular soruyor. Adamlar ellerinde kağıt bir an duraksayıp buna dalacakmiş gibi bakiyorlar. Sonra bir çocuğa mikrofon uzatıyor sevgilin oldu mu gibisinden birşeyler çocuk soruyor. Çocuk "hiç olmadı" diyor bu hala çocuğu zorluyor çocuk da "hiç olmadğ ı ııh" falan diyor gülerek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyarcan -- 11 Ekim 2020; 0:6:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaykeRousers

    Bir film vardı filmde bir Japon adam vardı şeytandı. Hayvan etimfilan yiyordu. Olay Çinde gerçekleşiyordu küçük bir kasabada, habire ailelerin birkaçında cinayetler oluyordu. Katil olan kişiler zihnini kaybediyordu. Bu cinayetler gerçekleşmeden önce tuhaf olaylar gerçekleşiyordu. Başrol karakterimiz polis ve onun küçük bir kızı var, sonunda o da bu illete bulaşıyor ve öfke patlamaları yaşıyordu. Başröl karakterimize görünen ve yardım eden kadın Şeytan çıkıyordu ve kendisini avlaması için gönderilen adamı kan kusturup ordan kovuyordu. En sln o hayvan yiyen şeytanı uçurumdan attılar. Adam ölmedi. Son sahnede bir polis o Japon adamın mağarasına girip Japonu sorguluyor. Ve Japon her şeyi anlatıyor Şeytan olduğunu da mağarayı kapatıyor. Ve şeytan bedenine bürünüyor o sırada Şeytan polis olan adamı yemeden önce kahkaha atarak onun fotoğrafını çekiyor.

    The Wailing

  • Ara ara tekrar yazıyorum belki bir gören, bilen çıkar diye. Çok uzun zaman önce izlediğim bir filmdi ve hafızamda küçücük kesitler dışında hiçbir şey kalmadı. Umarım bilen biri çıkar.
    Filmde psikopat bir adam bir kadını alıkoyuyor. Köhne bir mekanda yer yatağına bağlıyor günlerce zulüm ediyor. Kadın bir gün bağlı olduğu yerden kurtuluyor bileklerinden bağlı olduğu zinciri adamın boynuna geçiriyor. Bu adamı bir güzel benzetip uçurum gibi bir yerden aşağı atıyor. Sonra olay yerine polisler falan geliyor. Kadın evine döndükten sonra psikolojik olarak bazı değişimler yaşar hatta bir gün nişanlısı mı erkek arkadaşı mı ne geliyor ziyarete masanın üzerinde çikolata görüp şaşırıyor çünkü kadın normalde çikolata sevmeyen biriydi. Psikopat adam sarı saçlı ve beyaz atletli biri olarak kalmış aklımda ve film 2005 öncesi yani bayağı eski.Digitürkte yıllar yıllar önce izlemiştim pek bilindik bir film gibi değil. Detaylarda yanlış hatırladığım yerler vardır belki çok çok uzun zaman oldu. Yardımcı olursanız sevinirim çok uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum.İnşallah bilen biri çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Death Proof (Ölüm Geçirmez) olabilir mi?




    Alıntıları Göster

    Yok bu değil kanka. Megan Fox oynuyordu yada ben ona çok benzetmiştim. Megan fox diye yazsamda bulamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 133T 313554R kullanıcısına yanıt

    Allah razı olsun teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, a2000 yılların başında en fazla ortasından bir film arıyorum. Hatırladığım kısımlar erkek kadın arasında geçen bir hikaye. Kız sözde sanat okuluna hazırlanan çello çalan parasızlıktan gidemeyecek gibi duran bir kadın. Erkek zengin ve fotoğraf çeken birisi. Sonlara doğru adam parayı vermeye ikna oluyordu ve kız parayı alıp ortadan kayboluyordu. Hatırladıklarım az ve hayal meyal ama denk gelen vardır umarım.

  • 
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.