Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (935. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.004
Cevap
782
Favori
1.600.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, aradığım bir belgesel dede torun arasında geçiyor.Dede fotoğrafçı ve toruna bişeyler öğretmek için bir minibüsü karanlık oda kalacak yer olarak ayarlayıp birlikte yola çıkmalarını konu alıyor. Bir saat civarında bir süresi vardı diye hatırlıyorum. İtalya doğu avrupa tarfında geçiyordu hatırladığım kadarıyla bunlar var. Denk gelen var mıdır ?

  • blue mc B kullanıcısına yanıt
    Filmin adı nedir bilen var mı bende bunu arıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir film vardı 3 ve ya 3 çocuk bir evin odasındaki bir dolaptan başka bir dünyaya gidiyorlardı gittikelri dünyada kış mevsimi vardı havva kızları ve adem oğulları diye bir replik vardı filmin son sahnesinde savaş vardı ve savaştan sonra taç takma töreni vardı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flash Hayranı

    bir film vardı 3 ve ya 3 çocuk bir evin odasındaki bir dolaptan başka bir dünyaya gidiyorlardı gittikelri dünyada kış mevsimi vardı havva kızları ve adem oğulları diye bir replik vardı filmin son sahnesinde savaş vardı ve savaştan sonra taç takma töreni vardı

    Narnia Günlükleri. Aslan Cadı ve Dolap.


    https://720pizle.net/izle/altyazi/the-chronicles-of-narnia-the-lion-the-witch-and-the-wardrobe.html



    Ademoğlu yazısı 30:39'da. Fakat ben 33:41 deki Türk Lokumu repliğini hatırlamanı tercih ederdim.


  • Bilen biri çıksın lütfen izleyen birine denk geleyim artık :)
    Filmde psikopat bir adam bir kadını alıkoyuyor. Köhne bir mekanda yer yatağına bağlıyor günlerce zulüm ediyor. Kadın bir gün bağlı olduğu yerden kurtuluyor bileklerinden bağlı olduğu zinciri adamın boynuna geçiriyor. Bu adamı bir güzel benzetip uçurum gibi bir yerden aşağı atıyor. Sonra olay yerine polisler falan geliyor. Kadın evine döndükten sonra psikolojik olarak bazı değişimler yaşar hatta bir gün nişanlısı mı erkek arkadaşı mı ne geliyor ziyarete masanın üzerinde çikolata görüp şaşırıyor çünkü kadın normalde çikolata sevmeyen biriydi. Psikopat adam sarı saçlı ve beyaz atletli biri olarak kalmış aklımda ve film 2005 öncesi yani bayağı eski.Digitürkte yıllar yıllar önce izlemiştim pek bilindik bir film gibi değil. Detaylarda yanlış hatırladığım yerler vardır belki çok çok uzun zaman oldu. Yardımcı olursanız sevinirim çok uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum.İnşallah bilen biri çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu filmin kapak fotoğrafı filmin adı ney bilmiyorum pls yardım

  • Arkadaşlar allah için yardımcı olun kafayı yicem yoksa filmi anlatıyorum şimdi
    1 tane adamım yemeğine mi içkisine mi tam hatırlamıyorum ilaç atıyolardı adam ölü gibi görülüyor ama her şeyi duyuyor görüyordı adamı tabuta kattılar tabut merasimde adamın suratına falan tükürdü kadınım bi tanesi sonra otopsiye aldılar adamon ölmediği ortaya çıkıyodu bilen varsa yardım etsin kaç haftadır beynimi yedim düşünmekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demontert12333123

    şu filmin kapak fotoğrafı filmin adı ney bilmiyorum pls yardım

    Çok büyük ihtimalle. Training Day.

  • Aradığım bir film var. İki kadın şemsiyelerle dövüşüyordu. Bı ara şemsiyeler kapalıydı sonra açtılar. Bir kaç çocukta vardı. Beyaz tv' de çıkmıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir film vardı. İki kadın şemsiyelerle dövüşüyordu. Şemsiyeler ilk başta kaplıydı sonra açtılar. Birkaç tane çocuk da vardı.Beyaz Tv' de çıkmıştı.
    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aradığım Türk filmi yada zamanında yayınlanmış TV Filmlerinden birisi tam emin değilim.

    Filmin sadece sonunu hatırlıyorum, bir tane falcı kadın vardı. Bu falcı kadın, aynı evde kalan (2 tane kız arkadaş mı yada akraba iki kadın mı emin değilim) kadına fal bakıyordu. Falda sanki birisinin öleceğini görüyordu. O kız ölüyordu ancak filmin sonlarına doğru diğer kız bayağı böyle kıyafetler giyip eline av tüfeği alıp, arkadaşının katilini öldürmeye gidiyordu. Kadının silah kuşanıp katili öldürmeye gittiği sahne çok net aklımda. Hatta sokakta öyle yürüdüğü bir sahne de vardı diye hatırlıyorum.

  • Aydemir1333 A kullanıcısına yanıt

    Beyler yardım edin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adv11

    yıl 2010 arkadaşımda korku gerilim filmi izlemiştim, kuzey ülkelerinden birindeyiz herhalde hava her zaman kapalı bulut vs.

    bi ev var adam çoban fln koyunlardan biri kendini atıyor sonra diğerleride atlıyor

    The Dark (2005)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    Yıllardır aradığım bir film var buraya da yazmıştım cevap gelmemişti.


    2 sevgili var büyük bir evde yaşıyorlar. Erkek olan mimar ama iş bulamıyor bir türlü. Projeleri tutmuyor. Para kazanmak için oda arkadaşı almaya karar veriyorlar. Yakışıklı bir eleman ve bir fahişe geliyor. 4 kişi yaşamaya başlıyorlar. Ana karakter erkek iş buluyor 1 haftalığına şehir dışına çıkıyor ama erken dönüş yapıyor. Eve geldiğinde kız arkadaşı ve diğer 2 oda arkadaşını seks partisi yaparken buluyor.


    Mimar elemanın işi oluyor çok ünlü bir mimar oluyor. Filmin sonunda roportaj yapıyorlar. Sevdiginiz biri var mı diye soruyorlar adama. Adamda yok diyor. O sırada tv de eski sevgilisi izliyor bunu ağlıyor ve film bitiyor.


    Bulabilene helal olsun. Filmin adı roommate gibi birşeydi bulamıyorum.

    Wild Roomies (2004)






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pori -- 22 Ekim 2020; 18:18:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pori

    Wild Roomies (2004)





    Alıntıları Göster

    SEN NASIL BİR KRALSIN YA.


    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM ÇOK SEVİNDİM ŞU AN.

  • MERHABA İYİ GÜNLER FİLM FRANSA VEYA İTALYADA GEÇİYOR SARIŞIN BİR KADIN GENÇ BİR ÖĞRENCİYE AŞIK OLUYOR ARALARINDA YAŞ FARKI FALAN VAR ÇOCUK SİYAH SAÇLI ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENCİ KADINI MOTORLA GEZDİRİYOR KADIN İLK BAŞTA SEVGİLİ OLMAK İSTEMİYOR SONRA SEVGİLİ OLUYORLAR ROMANTİK KOMEDİ TARZINDA BİR FİLM BULAN OLURSA MUTLU OLURUM




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristo3 -- 23 Ekim 2020; 1:17:2 >
  • Kore ya da japon filmiydi. Aksiyon polisiye tarzı. Tek hatırladığım kadın bebek için mama almasını söyleyince kocası erkeklerin neden büyük göğüslü kadınlarla evlendiğini anlıyorum artık diyordu. Çok makbule geçer bulan olursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pukanki P kullanıcısına yanıt

    Kardeşim. 2. Filmi bulamadıysan filmin adı Rose Red Konağı.

    Onbin yıl sonra gördüm kusura bakma. Bahsettiğin sahne filmin ilk sahnesi. 2 dvd olarak kiralanurdı bu fikm. Çok uzun bir film.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen yok mu beyler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KERO1planet

    Arkadaşlar merhaba, ben de uzun zamandır bir film arıyorum. İzleyeli epey oldu, ama çok da eski bir film değildi sanki. Konusu şu; bir adam yeni bir apartman ya da küçük site gibi bir yere taşınıyor, adamın dikkatini apartmandaki yaşlılar çekiyor. Bu apartmandaki yaşlılar çok güçlü, çevik ve sağlıklılar. Her gün uzun koşular yapıyorlar, gençlerin bile zor yapacağı işleri yapıyorlar vs. Meğerse apartmandaki yaşlılar genç insanları öldürüp, onlardan gençlik serumu gibi bişey yapıyorlarmış. Bu adam bunu öğreniyor ve canını kurtarmaya çalışıyor. Böyle ilginç ve abzürd bir filmdi, bilen varsa lütfen yazsın.

    The Glow (2002)

  • 
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.