Şimdi Ara

Adıma iftira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Letgo'dan dün ps3 ümü sattım bi adam ile Kadıköy de buluşup cihazı verdim. Verirken adama dedim ki ben bunu başka yerden aldım sıfır gibiydi aldığım yer bana tamir görmemiştir dedi dedim. Gerçekten öyle ter temiz sorunsuz hatta akşam yine aldığım yere mesaj attım adam içi açılmadı dedi.

Neyse adam arabada ışığı açtı sağına soluna kollarına baktı tamam dedi verdi parayı ürünü aldı gitti. Sonra eve gitmiş bana mesaj atıyor bu tamir görmüş iğrenç cihaz gibi şeyler dedi al bunu ver paramı seni mahkeme vericem vs vs. Bende niye geri alayım dedim ya sen düşürdüysen elinden? Sonuçta sana verirken cihazda bir şey yoktu da eve gidince mi aklına geldi altında ki vidalar sökük tamir görmüş demek?

Bu arada cihazda hiç bir sorun yok kasma donma vs yok açılıyor sadece bazı oyunları açmıyormuş bende dedim ki çakma oyunlar sonuçta aniden fişten çekince gitmeler olabiliyor sen bak hangisi açılıyor hangisi açılmıyor bana söyle(söylese cebimden gidip yeni oyun attırıcam) ki benim bildiğim oynadığım tüm oyunlar açılıyordu denedim videosu vs var.

Niye baştan demedin gel deniyelim gel bi ps ciye gösterelim yok gösterdim diyor (pazar günü saat akşam 10 da nerde ps ci bulmuşsa) neyse dava edicem diyor sabahta fotoğraf atmış iğrenç bir yazı biçimiyle dilekçe yazmış cumhuriyet başsavcılığına.

Nolur bu arkadaşlar bişey çıkar mı? Bana iftira atıyor zoruma gitti ben dava açsam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer1852 -- 18 Şubat 2019; 11:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey çıkmaz. Takipsizlikle sonuçlanir ikinizin başvurusu da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    O zaman dava ile uğraşmayalım. Böyle insanlar neden beni bulur anlamıyorum hocam madem böyle yapacaksın her tarafına bak ya evde açıp parça çaldıysa nerden bileceğim.

• İğrenç cihaz nasıl bir tabirdir ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ++++++++++++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.