Şimdi Ara

adıma banka hesabı açılmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz doğrultusunda ekstreleriniz sistemimizde kayıtlı olan .....@gmail.com e-posta adresinize gönderilecek şekilde düzenlenmiştir.
    Doğayı koruma konusundaki duyarlılığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
    Bilgilendirme servislerimiz hakkında detay bilgi almak için lütfen 444 0 800 İletişim Merkezimizle irtibata geçiniz.

verdikleri numarayı aradım adıma hesap açıldığı söylendi. ne iş kim benim adıma hesap açabilir?

bu sene aynı bölümü kazandığım bir arkadaşıma da aynı mesaj gelmiş bursla falan alakalı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canınıyerim -- 29 Ağustos 2013; 22:38:28 >

• bilen yok mu
  • Daha fazla geç olmadan bankayı ara, ben falanca şahısım adıma hesap açmışsınız mail adresime de böyle böyle mail geldi diye açıkla, bir ay sonra evine ailene haciz gelirse şaşırma sonra. En kısa zamanda çöz bu durumu, dolandırıcıla pır dönüyor....
  • üniversite açmıştır ? bu sene mi başladın
  • Aynısı bana da gelmiş dostum. Hangi üniversiteyi kazandın ? Benimki ankara eczacılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

üniversite açmıştır ? bu sene mi başladın

evet bu sene kazandım. da benim haberim, onayım vs olmadan nasıl hesap açabiliyorlar böyle bir hakları var mı?

ankara üniv pdr kazandım. 444lü numarayı aradım şubeye gelmeniz gerekiyo dedi. haftasonu tatil falan derken ayın 2sine kadar var daha.
  • Ben de anlayamadım valla. Ankara üniversitesinin işidir o zaman bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniversiteler senin bir malmışsın gibi satıyor bankalara maalesef. Biz de Vakıfbank'a satıldık mesela
  • Marmara universitesi mi?Öğrenci kartları deniz bank banka kartıyla birleşik.Yemekhanedede geçiyor aynı kartı.İzinsiz açmaları hiç hoş değil ama yemekhane sırası çok hızlı ilerliyor bu kartla.
  • universite acti diyelim herhangi bir sorun olur mu peki? hesabi kapattirayim mi dursun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun açacağını sanmıyorum. Sen yine de bi okulu ara sor böyle böyle hesap açılmış okulla ilgisi var mı diye.
  • Altı üstü bir hesap kardeşim niye bu kadar takıyorsunuz öğrenciden işletim ücreti almıyorlar. Mikrop dolu kimin eline değdiği belli olmayan para yerine sadece sana özel bir kart kullanmanın neresi kötü
  • Bankalar yasal tefeci. Adina kredi karti da cikartirlar senin onayin olmadan. Yapiyorlar.

İsine yaramiyorsa hesap kapattir. Kem kum ederlerse BDDK'ya sikayet edicem lan sizi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.