Adil kullanım saçmalığını uygulayan superonline sen al o fiber kabolalarını.... Babamız fabrikatör ya anassını satayım gidip aylık 100 tlye net bağlatacaz... adil kullanımı çıkartada lanet olsun,kim çıkardı lan bu adil kullanım saçmalığını???
Gözünü sevdiğim ttneti yavaş yavaş sevmeye başladım şu firmayı 2yıl olucak daha 1 kere bile düşmedi valla
Tutmayın Küçük Enişteyi...
quote:
Orijinalden alıntı: LcK
Gözünü sevdiğim ttneti yavaş yavaş sevmeye başladım şu firmayı 2yıl olucak daha 1 kere bile düşmedi valla
sanırım bu ay başladılar herkeze mesaj felan geliyor...Video izleyemiyom lan!
bugün benimde neti yavaşlattılar 1mb resmi 20 dkda upload ettim. birde 3 kişi paylaşıyoruz. superonline ilk çıktığında sitemize gelmişlerdi o zamandır üyeyim. bunu bana yapmamalılardı. ama hep annem yüzünden.. hiç birşeyden anlamaz, superonlineden aramışlar işte hızınızı yükseltelim o olsun bu olsun (artık hiçbişey anlamdığını ses tonundan mı anladılar naptılar bilmiyorum) annemde kabul etti.. sanıyorki sadece hız yükselicek fiyat aynı.. düz mantık. şimdi sürünüyoruz. sabahtan akşama kadar nette gezer hala hiçbişey bilmez. yarında arayıp bi güzel bağırıp çağırıcam superonline a. yeter ya. nasıl sinirlendim gene
ben adil kullanım zımbırtısından önce almıştım ondan düşmüyo olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme