Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası Olmayan İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adil Kullanım Kotası kullanılmayan sınırsız hangi paketler var acil şekilde TTNet den kurtulmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 26 Şubat 2016; 3:14:32 >

• hocam o fiyata işin biraz zor dopingde filan var 2mb uydunette var ama hızlar düşük adam akıllı hız istiosan ve uydunet varsa uydunete geç derim ttnetle uğraşılmaz 115 lira 8mb sınırsız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 27 Mart 2012; 0:45:43 >
  • Biri var biri. Taahhüdüm olmasa şimdi geçmiştim. Bir senelik anlaşırsan 4 mbit 65 liraya geliyor. Bence şu anki en makul sınırsız akk'siz tarife bu. Ama standart fiyatı 82 lira.

http://www.biri.com.tr/kazanclibiri.aspx
  • Bu hız ve fiyatlar nedir böyle ya
  • uydu net var
  • Arkadaşlar bu saçmalığa karşı dilekçe veriniz.

Adil Kullanım Kotası Diye Adlandırıp,Aslında Hiç Adil Olmayan,Bu uygulamayla birlikte 8 MB hız 1'e çekilip,kullanıcılar adeta çile çektiren,8 MB parasında 1 MB internet kullanıyoruz.O zaman fiyatlarıda 1 MB ücretini alınız ? Böyle saçma sapan bir uygulama görülmemiştir.Sözde yaptığınız reklam'da TTNET ile Bu hıza alış Türkiye sloganıyla yapmış olduğunuz,evet gerçekten Canım Türkiye'min bu hıza alışması gerekmekte.Bu uygulama ile birlikte +110 TL'lik paket'lere kullanıcalara dayatılması güzel bir ticaret politikası.En kısa sürede çevremde herkes dahil kendimin aboneliğini iptal ettirip,başka bir firmaya geçiş yapacağız.

BUYRUN DİLEKÇE LİNKİ:

http://www.dilekceonline.com/ttnet_adil_kullanm_kotas_sacmal

• vodafone aylık 96kilobit , aylık telsiz kullanım bedeli dahil yaklaşık 10 tl , video izleyemiyor , download yapamıyorsunuz , sadece 5 dakikada bir yüklenebilen sayfalardaki yazılan okunuyor ve bol küfür ediyorsunuz

hiçbir problem yokmuş gibi ülkeyi yönetenlerin ve muhalefetin tamamının Allah belasını versin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1b0n4cc1

vodafone aylık 96kilobit , aylık telsiz kullanım bedeli dahil yaklaşık 10 tl , video izleyemiyor , download yapamıyorsunuz , sadece 5 dakikada bir yüklenebilen sayfalardaki yazılan okunuyor ve bol küfür ediyorsunuz

hiçbir problem yokmuş gibi ülkeyi yönetenlerin ve muhalefetin tamamının Allah belasını versin .

katılıyorum
  • Turkiye sinirlari icerisinde alamayacagin internet hizmet cesididir. Yok boyle birsey arkadasim ne yazikki. Yurtdisina gitmen lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1b0n4cc1

vodafone aylık 96kilobit , aylık telsiz kullanım bedeli dahil yaklaşık 10 tl , video izleyemiyor , download yapamıyorsunuz , sadece 5 dakikada bir yüklenebilen sayfalardaki yazılan okunuyor ve bol küfür ediyorsunuz

yalnız değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: turko_theHero

Turkiye sinirlari icerisinde alamayacagin internet hizmet cesididir. Yok boyle birsey arkadasim ne yazikki. Yurtdisina gitmen lazim.

yurt dışından kaçak kablo çeksek olmaz mı :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilightened

Biri var biri. Taahhüdüm olmasa şimdi geçmiştim. Bir senelik anlaşırsan 4 mbit 65 liraya geliyor. Bence şu anki en makul sınırsız akk'siz tarife bu. Ama standart fiyatı 82 lira.

http://www.biri.com.tr/kazanclibiri.aspx

Aynı şekil ben 2 yıllık taahüüt verdim biri adsle 8 mb akksiz paket 80 liraya denk geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

hocam o fiyata işin biraz zor dopingde filan var 2mb uydunette var ama hızlar düşük adam akıllı hız istiosan ve uydunet varsa uydunete geç derim ttnetle uğraşılmaz 115 lira 8mb sınırsız :)

o paraya superonline fibere geçerim ben hem 8mb hemde 115 lira harbi diyorum yabancılar duysa şu ttnetin tarifelerini bitaraflarıyla gülerler avrupadaki ucuzlukla kıyaslaştırıldığı zaman özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasantro -- 17 Haziran 2012; 21:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasantro

quote:

hocam o fiyata işin biraz zor dopingde filan var 2mb uydunette var ama hızlar düşük adam akıllı hız istiosan ve uydunet varsa uydunete geç derim ttnetle uğraşılmaz 115 lira 8mb sınırsız :)

o paraya superonline fibere geçerim ben hem 8mb hemde 115 lira harbi diyorum yabancılar duysa şu ttnetin tarifelerini bitaraflarıyla gülerler avrupadaki ucuzlukla kıyaslaştırıldığı zaman özellikle

Bir ay öncesi 20 mbps 100 gb kotalı superonline fiber paketine geçiş yaptım. Fiber internetin bütün kurulumunu ücretsiz yaptılar. Modem de hediye verildi. Aylık 59 TL ödüyorum. Ev telefonunuda süperonlineye taşıdık. Telefonda ücretsiz verildi aylık 300 dakikalık konuşma paketini aldık ve bunada aylık 12 TL ödüyoruz. İnternet konusunda gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

quote:

Orijinalden alıntı: dasantro

quote:

Bir ay öncesi 20 mbps 100 gb kotalı superonline fiber paketine geçiş yaptım. Fiber internetin bütün kurulumunu ücretsiz yaptılar. Modem de hediye verildi. Aylık 59 TL ödüyorum. Ev telefonunuda süperonlineye taşıdık. Telefonda ücretsiz verildi aylık 300 dakikalık konuşma paketini aldık ve bunada aylık 12 TL ödüyoruz. İnternet konusunda gayet memnunum.

seninkine geçmeyi düşünüyodum sorduğumda fiber altyapı bölgede yok cevabını aldım şimdi alternatiflere kaldım gene biri adsl düşünüyom şimdide 16 mgps uygun gözüküyo

• beyler açık açık söylüyorum bu adamlar bu milleti resmen .ikiyorlar . hem de acı acı. adil kullanım hakkı nedir ya . hay bu herşeyi özelleştiren zihniyetin ben anasını bacısını . bulgaristanda 30 mbps internet 40 lira sınırsız download upload yapıyorsun. aşağı yukarı 2-2.5 mpsn ile indirme yapıyosun. benim arkadaşın netten indirmediği filim kalmamıştı. yazık ya valla yazık.adil kullanım hakkı deyip 100 gb downloadla sınırlayıp milleti keriz yerine koyuyorlar. bu kadar şerefsizlik olmaz arkadaş.
  • ülkeyi yöneten devlet değişmedikçe adil kullanım falan hedef 2013 falan kalkıcak sanmayın
  • güncel...

edit: hort...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ibrahim -- 21 Haziran 2014; 10:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

güncel...

8 mbit 105tl
    16 mbit 125tl
    32 mbit 159 tl
    Taahütsüz olarak sağlayabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

güncel...

8 mbit 105tl
    16 mbit 125tl
    32 mbit 159 tl
    Taahütsüz olarak sağlayabiliriz

taahütlü fiyatlarınız nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.