Şimdi Ara

Adidas Super Star Çamaşır makinesine atsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
35.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Parçalanmaz dimi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adidas Superstar Ayakkabıların Çamaşır Makinesinde Yıkanması

Adidas Superstar ayakkabılar, dayanıklılıkları ve ikonik tasarımlarıyla tanınırlar. Ancak, bu ayakkabıları çamaşır makinesine atıp atamayacağını merak ediyor olabilirsin. İşte bilmen gerekenler:

Çamaşır Makinesinde Yıkama Talimatları:

• Ayakkabıların bağcıklarını çıkar.
    • Çamur veya kir gibi gevşek kalıntıları gidermek için ayakkabıları silkele.
    • Ayakkabıları bir çamaşır filesine veya yastık kılıfına koy.
    • Nazik bir deterjan kullanarak soğuk suda yıkayın.
    • Düşük devirde sıkma kullanın.

Önemli Hususlar:

• Deri veya süet ayakkabıları asla çamaşır makinesinde yıkamayın.
    • Ayakkabıları yüksek sıcaklıkta yıkamayın veya kurutmayın, aksi takdirde hasar görebilirler.
    • Ayakkabıları kurutmak için bir kurutma makinesine koymayın. Bunun yerine, oda sıcaklığında hava ile kurumaya bırakın.

Hangi Adidas Modelleri Makinede Yıkanabilir:

Tüm Adidas ayakkabı modelleri çamaşır makinesinde yıkamaya uygun değildir. Makinede yıkanabilen bazı modeller şunlardır:

• Adidas Superstar
    • Adidas Stan Smith
    • Adidas Ultra Boost
    • Adidas NMD

Ayakkabılarının makinede yıkamaya uygun olup olmadığını kontrol etmek için bakım etiketini kontrol etmelisin.

Sonuç:

Adidas Superstar ayakkabılar, uygun şekilde bakıldığında çamaşır makinesinde yıkanabilir. Nazik bir deterjan kullanarak, soğuk suda yıkayarak ve düşük devirde sıkarak ayakkabılarının ömrünü uzatabilirsin. Ancak deri veya süet ayakkabıları asla çamaşır makinesinde yıkamamalısın ve ayakkabıların kurutmak için bir kurutma makinesine koymamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • garantiden çıkıyor ve ayakkabı yıpranıyor spor ayakkabıları temizlemek için ürünler var 15lira bişey
  • garanti olayını bilmem ama makinede yıkanır.

bağcıklarını sök(elde yıka sadece) ,ayakkabıları camasır filesine koy ve soguk suda yıkattır
  • ilk superstarımı çamaşır makine atıyordum sürekli 1 senede patladı geri götürdük yenisini aldık 2.sini hiç atmadım 6 ayda patladı şuan Puma Suede kullanıyorum
  • Daha önce evde çok kez problemsiz yıkanmıştı ama bir kere teyzem ver yıkayayım dedi. Çıktığında sol ayakkabının alt kısmı yoktu neredeyse.

File vs. gibi bir şeyin içine koyup öyle atın makineye.
  • Benmi yanlış yapdım bilmiyorum ama çamaşır makinasına atdığım zaman öndeki tırtıklı olan kısımları sararıyordu.
  • Elde temizlemeye devam edim o zaman

O da çok ugrastırıyor iplerini çıkar temizle geri tak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko 5 kg A+ Çamaşır Makinesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elde yıka, bütün ayakkabılarımı elde yıkıyorum
  • Ben bütün ayakkabılarımı makinede yıkıyorum pert olan çıkmadı daha :D
  • bendede adidas stan smith var kalın taban acaba makinaya atsam sorun olurmu ? kalın taban olduğu için bükülmesi zor oluyor makinada sorun yaratırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

bendede adidas stan smith var kalın taban acaba makinaya atsam sorun olurmu ? kalın taban olduğu için bükülmesi zor oluyor makinada sorun yaratırmı ?

aynen superstar da öyle kalın taban
    makinada ucuz birşey değil yani bir hasar çıksa ayakkabının 2 katı fiyat tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

bendede adidas stan smith var kalın taban acaba makinaya atsam sorun olurmu ? kalın taban olduğu için bükülmesi zor oluyor makinada sorun yaratırmı ?

aynen superstar da öyle kalın taban
    makinada ucuz birşey değil yani bir hasar çıksa ayakkabının 2 katı fiyat tutar.

Makinada yıkayan birileri yokmu acaba forumda Bilgi verecek birileri vs ?

• Yukarı
  • at ben her aldıgımı attım bikeresinde garantiye yollamadan önce attım yolladım ve yenisi geldi onuda attım

ama hepsinin tek bir ortak noktası vardı HEPSİ SONUNDA YIRTILDI shit :/
  • 1hafta önce annem nike compete 2 mi atmış normalde o yedek ayakkabımdır.okuldan gelince çok kızmıştım.ama yeni halini görünce yedeklikten çıktı asıl ayakkabılarımı da makineye attım.
    Bi parçalanma yok.Garanti felan da ilgilendirmiyor beni zaten yedek...
  • Bu ayakkabılardaki garanti olay nedir beyler açıklarmısnız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu ayakkabılardaki garanti olay nedir beyler açıklarmısnız?

adidas 6 ay garanti veriyor
    yırtılma, patlama oldugunda fabrikaya gönderiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu ayakkabılardaki garanti olay nedir beyler açıklarmısnız?

adidas 6 ay garanti veriyor
    yırtılma, patlama oldugunda fabrikaya gönderiyorlar

Fiş ister tabi??
  • Bizim arkadas superstari havluya sarip makinaya atiyodu,bisey oldugunu gormedim
  • file, yastık kılıfı vb.. içinde düşük devirde kısa süreli yıka, birşey olmuyor. (benim ayakkabılarda olmadı)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.