Adguard windows sürümünü kurduktan sonra sayfaların yüklenmesi aşırı yavaşladı bunun nedeni yanlış yapılandırmam olabilir mi? örnek bir kullanmam gereken filtreler listesi ve yapılandırma ayarı atar mısınız? |
AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (57. sayfa)

-
-
Merrhaba Adguard Iphone telefonumda ve chrom eklentisine ekledim.
Basta cok iyiydi. safari uzerinden youtube acinca bile reklam cikmiyordu.
simdi ise hic ise yaramiyor. bilmedigim bir ayarimi var yoksa youtube reklamlari bu uygulamadan gecirebiliyor mu?
-
Bazı ugyulamalarda akış içi reklam görülüyor bunları engelleme olayı varmı mesela reddit ve ms bing içinde ki akış reklamları
-
Telefon ayarlarında özel dns ile kullanımda vodafone kullananların mobil veride internete erişemediğini gördüm. Sadece wifi ile çalışıyor.
-
Modlu premium versiyon kurdum
yerel DNS butona basınca kurdu ve engelleme başladı
ancak reklam alanları beyaz gösteriyor
-
-
Ömür boyu lisans almıştım zamanında. Bazı cihazlar devre dışı kaldığından 4 kişilik yer açıldı. Cihaz başı 100 TL.
İlgilenenler PM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 13 Nisan 2024; 14:22:1 > -
Youtube açılmamasıyla ilgili nasıl düzenleme yapılabilir.
-
chrome da otomatik doldurmalar kapandı nasıl açacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misin? Sınırsız üyeyim. Ayarlardan bulamadım bir türlü
-
Cepten kullanırken Facebook açılmıyor. Program açılıyor ancak sayfalar yüklenmiyor beyaz ekranda dönüp duruyor. Devre dışı bırakınca girebiliyorum. Yapmam gereken bir ayar mı var acaba
-
Bütün filtreleri açmama rağmen böyle bişey hiç olmamıştı. Ayarları tekrar sıfırlayıp denermisin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıfırdan kurulum yapınca düzeldi
-
Ömür boyu lisansa ortak olmak isteyen PM.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar;
AdGuard for Windows kullanıyorum Win 11 de yalnız bazı web siteleri ve uygulamalar AdGuard aktifken düzgün çalışmıyor.Bunlardan bazıları ubisof connect pc uygulaması ve beinconnect.com.tr. Bu url lerin ve uygulamaların AdGuard tarafından engellenmesine istemiyorum.Bu konuda yardımcı olacak bilgili birisi var mı acaba?Teşekkürler
-
İphone adguard dns profili an itibarıyla birçok banka uygulamalarında giriş problemi yaratıyor.
-garanti, yapı kredi, ziraat, fibabanka, teb, Burgan, işbank sorun olanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen ben de kafayı yedim sabahtan beri, adguard ı kaldırınca düzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaldırmaya gerek yoktu profillerden otomatik olanı seçmek yeterli idi, akşama doğru düzeldi zaten.
-
Bilen var mı?
-
2 senedir kullanıyorum bu uygulamayı, firefox üzerinden amazon sitesini duzgun göstermiyor resim falan yüklemiyor, programı kapatınca normal açılıyor site bunu nasıl düzeltebilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sitelerle ilgili sorun yaşayanlar filtreleri tek tek kapatıp denesinler. Filtrelerden biri muhakkak engelliyordur. Birde DNS i kapatıp deneyin sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X