Şimdi Ara

ADC'ye Randuin Çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GA çıkmak yerine Randuin'in daha faydalı olcağını düşünüyorum. Mesela karşıda Rengar, Zed falan varsa bile iyi bir defansiz item ve kite yaparken çok rahatlık sağlar. Bence Meta'nın yeni ADC itemlerinden biri olamaz mı?

• Dodgers kullanıcısına yanıt
    Oldu olcak warmog cık ölmemek için kardeşim sen @Dodgers
  • Apc kasmışsa banshee çıkıyorum, rengar kasmışsa afk kalıyorum xd xd
  • Sadece twitch.Belki cait.
  • aslında teorik olarak mantıklı gelse de oyun içinde o fikir yatıyor karşıda kasmış rengar talon zed randuin felan demeyip acımadan tek atıyor
  • Graves'e gayet iyi oluyor karşıda çok fazla kasmış ad bruiser varsa. Diğer adc'lere bişey diyemeyeceğim.
  • karşıda suikastçi varsa supportun bitkinlik ve randuin alması şart zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Randuin yerine Warmog çık daha iyi. 1k max healt veriyor. Bu da seni tek combo da öldürmesini engeller. Yada en azından takım arkadaşlarının sana dalmış olan asassine müdahale etmesine imkan tanır. Diğer bir olay da Frozen Mallet. 700 max healt veriyor. Yine combo da teklenmeni engeller. Zed e karşı Qss çıkman yeterli oluyor. Öyle ahım şahım tek yakalanmadıysan.
  • İtem nerf yemişken mi? ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryParrot

Sen Rengar'dan tek yiyip hiçbir şeye yaramamayı mı tercih edersin yoksa tek yemeyip takım için birşeyler yapmayı mı?
    Kardeşim adcye git sen cık güzel olur diyorsan supun seni koruyacak gidip koruyucu melek yerine randuin cik sen o zaman @Dodgers
    Tek yedikten sonra takımın onu benım oldugumun yerden uzaklaştırıp tekrar doğmayı isterim
  • Önceden olsa yine alınırdı rakibi pasifinden yavaşlattığı için. Sadece aktifi yetmez bence hem onun yerine koruyucu melek var. Takımda sen öldüğünde koruyabilecek varsa en iyi seçenek bence
  • Nerften önce çıkılınca çöp oluyordu nerften sonra mı çıkacaksın? Onun yerine ezreal a Frozen mallet al iceborn ile beraber perma slow at en azından takıma faydan olur
  • Çık Frozen ı
    Çık GA ı.
    Çık BT i.
    Çık Ninja Tabisini.
    Çık IE yi.
    ÇIk PD yi.

Ayrıca Günateşi de olabilir giymezsen böyle kalıyorsun;

Olsun bitsin. Kafan rahat olur pek vurmaz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 25 Haziran 2014; 13:35:04 >
  • quote:

S3 başında çıkıyorlardı pasifi nerf yiyene kadar. Garip bir şey yok ADC'ye Warmog almakta.
  • Kardeşim alan görmedim ben su ana kadar sana kalmıs bir şey almak istiyorsan alma derim ölmekten korkuyorsan adc alma git top al tank kas Allahım ya adcye tank kasın siz @Villi Lapsi
  • Twitch için olabilir
  • quote:

Kardeşim alan görmedim ben su ana kadar sana kalmıs bir şey almak istiyorsan alma derim ölmekten korkuyorsan adc alma git top al tank kas Allahım ya adcye tank kasın siz @Villi Lapsi

Senin görmemiş olman oyunda yeni olduğunu gösterir anca. S3'ün başında support dahil herkes alıyordu, hatta League of Warmogs diye esprisi vardı; ADC'sinden APC'sine herkes 3K HP ile dolanıyordu. Burada o günleri hatırlayan, S3'ün başlarında yüksek elo'da olan veya düzenli turnuva izleyen arkadaşlar onaylayabilir bu söylediğimi.

Ha noldu vazgeçildi Warmog'tan dersen eğer BotRK'a AS eklendi, Liandry çıktı, %HP vuran champ'lar popülerleşti (Elise, Zac, Vayne, Vi, Jarvan, Nasus başta) ve bir özelliği kalmadı. SoloQ'da hala Warmog'la iş yaparsın yinede.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.