Şimdi Ara

Adc Rehberi [Videolu Deneme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir anda aklıma gelen bu rehberi dün hazırladım. Videolarda geniş açıklamalarda bulunamadım çünkü elimde fazla kayıtlı oyun yoktu. Lol replay bug splat hatası verdiği için ordan kaydedip durdurarak yorumlayamadım. Parçaları kesip üstüne anlatabildiğim kadar anlattım.

Dediğim gibi fazla ayrıntıya inemedim, sormak istediklerinizi buradan sorabilirsiniz cevaplarım.

Eğer çok ilgi görürse en kısa zamanda daha ayrıntılı bir rehber hazırlayabilirim. Tek tek adcleri oynayarak olabilir, bu şekilde olabilir ya da gameplay tarzında olabilir. Yorumlara göre karar veririz buna

• Ünlü oldum

edit:sona benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 19 Ağustos 2013; 9:58:31 >
  • Graves rehberi hazırlarsan izlerim.
  • İngilizce telafuzunu geliştirmen lazım biraz onun dışında iyi
  • izleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 19 Ağustos 2013; 11:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

Thumbnail resmini koyar mısın ?

Youtube küçük resminden bahsediyorsun değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

İngilizce telafuzunu geliştirmen lazım biraz onun dışında iyi

Pek beceremiyorum o yüzden mümkün olduğunca türkçe kullanmaya çalışıyorum ama bazen aklıma gelmediği oluyor türkçe karşılıkları. Yorumun için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

izleyelim bakalım

• Güzel bi rehber bence tebrikler yararlı
  • @Bay Eisenheim beğendim ben sadece anlatım biraz kötü olmuş sıkılmış veya uykudan yeni kalkmış da anlatmış gibi halin var bir de doğululuk sezdim sende memleket nere ?
    @hellraisers teşekkürler bulduğum için editledim zaten mesajı yine de tenks
  • quote:

@Bay Eisenheim beğendim ben sadece anlatım biraz kötü olmuş sıkılmış veya uykudan yeni kalkmış da anlatmış gibi halin var bir de doğululuk sezdim sende memleket nere ?

bi de vayne lisi var onun. bulduysan np

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi above and beyond -- 19 Ağustos 2013; 11:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

quote:

@Bay Eisenheim beğendim ben sadece anlatım biraz kötü olmuş sıkılmış veya uykudan yeni kalkmış da anlatmış gibi halin var bir de doğululuk sezdim sende memleket nere ?

Vayne olanını koysana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enee ünlü olmuşun qnq. xd

bkz:5:08
  • quote:

enee ünlü olmuşun qnq. xd

Onun supp da kankam olur bkz nickler
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

quote:

Vayne olanını koysana

bonus:

• Hocam çok güzel olmuş severek izledim yani =) Bir de Caitlyn rehberi çeker misiniz?
  • Ben thresh e gönül vermiş bir support oyuncusu olarak threshin içler acısını halini görünce ben kahroldum . . Çok güzel bir rehber hazırlamışsın tabi benim ilgimi oyunda ki supportlar çekti . 750 ranked thresh maçı attıktan sonra şunu söyleyebilirim ki hayatımda gördüğüm en kötü thresh oyuncusu bu videoda yerini almış . Adc yi taşıyıcı yapan aldığı kill ya da atak potansiyelinden ziyade pozizyon alma bilgisi ve destek oyuncusuyla uyumudur . 750 maçım thresh olmakla beraber toplam 1000 dereceli destek pozizyonunda oynadıgım maç olmuştur . Tecrübelerimle şunu söylemeliyim ki tr serverında ki adc lerde ki en büyük eksiklik pozizyon alma bilgisi eksikliği .. İkincisi ise destek oyuncusunun potansiyelini kavrama . Oynadığım maçların en az %50 sini threshin fenerinin ne işe yaradığını bilmeyen adc lerle oynadım . Oysaki threshi bu kadar korkulu kılan w yeteneğidir. Ne q su ne e si ne de ultisi bu kadar ban rate e sahip olmasının tek sebebi w . Naminin e sinin ne işe yaradığını bilmeyenler yine aynı şekilde jannanın sadece kalkan değil atack damagede verdiğini bilmemek bir adc yi oyuna 1-0 yenik başlatır . Ne kadar yetenekli olduğu hiç önemli değil. Bir dahaki videonda buna da parmak basabilirsin

Çok sevdiğim ve sadece doğruların yapılmış olduğu çok güzel bir adc support uyumunun videosunu paylaşarak bir örnek gösteriyim umarım böyle saldırı gücü taşıyıcıları görebiliriz tr serverında benim bir adc den beklediğim tek şey bu . Pozizyon almayı bilmesi ve destek oyuncusunun potansiyelinin farkında olması ...

http://www.youtube.com/watch?v=-CLvun8L0Ec

Bir başka hatırlatma da hangi adc ler hangi supportlarla uyumlu buna da değinebilirsin .. Mesela ben vayne yanına asla thresh leoana ya da blitzcrank almam . Direk nami alırım .. Çünkü oyun başı kırılgan ve tam potansiyele ulaşmamış bir vayne le agresif olamazsın ..

Son olarakta bir trolllük yapıyım zac e öldüğün anda bariyere basmayı unutmuşsun :) Çok güzel rehber eline emeğine sağlık umarım devam edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

quote:

Vayne olanını koysana

buyur burdan bak
    http://welterz.deviantart.com/gallery/

• quote:

Orijinalden alıntı: onur.gfb

Ben thresh e gönül vermiş bir support oyuncusu olarak threshin içler acısını halini görünce ben kahroldum . . Çok güzel bir rehber hazırlamışsın tabi benim ilgimi oyunda ki supportlar çekti . 750 ranked thresh maçı attıktan sonra şunu söyleyebilirim ki hayatımda gördüğüm en kötü thresh oyuncusu bu videoda yerini almış . Adc yi taşıyıcı yapan aldığı kill ya da atak potansiyelinden ziyade pozizyon alma bilgisi ve destek oyuncusuyla uyumudur . 750 maçım thresh olmakla beraber toplam 1000 dereceli destek pozizyonunda oynadıgım maç olmuştur . Tecrübelerimle şunu söylemeliyim ki tr serverında ki adc lerde ki en büyük eksiklik pozizyon alma bilgisi eksikliği .. İkincisi ise destek oyuncusunun potansiyelini kavrama . Oynadığım maçların en az %50 sini threshin fenerinin ne işe yaradığını bilmeyen adc lerle oynadım . Oysaki threshi bu kadar korkulu kılan w yeteneğidir. Ne q su ne e si ne de ultisi bu kadar ban rate e sahip olmasının tek sebebi w . Naminin e sinin ne işe yaradığını bilmeyenler yine aynı şekilde jannanın sadece kalkan değil atack damagede verdiğini bilmemek bir adc yi oyuna 1-0 yenik başlatır . Ne kadar yetenekli olduğu hiç önemli değil. Bir dahaki videonda buna da parmak basabilirsin

Çok sevdiğim ve sadece doğruların yapılmış olduğu çok güzel bir adc support uyumunun videosunu paylaşarak bir örnek gösteriyim umarım böyle saldırı gücü taşıyıcıları görebiliriz tr serverında benim bir adc den beklediğim tek şey bu . Pozizyon almayı bilmesi ve destek oyuncusunun potansiyelinin farkında olması ...

http://www.youtube.com/watch?v=-CLvun8L0Ec

Bir başka hatırlatma da hangi adc ler hangi supportlarla uyumlu buna da değinebilirsin .. Mesela ben vayne yanına asla thresh leoana ya da blitzcrank almam . Direk nami alırım .. Çünkü oyun başı kırılgan ve tam potansiyele ulaşmamış bir vayne le agresif olamazsın ..

Son olarakta bir trolllük yapıyım zac e öldüğün anda bariyere basmayı unutmuşsun :) Çok güzel rehber eline emeğine sağlık umarım devam edersin

Thresh hayatında supp oynamamıs adam.Benim arkadaşım kendisi.Videoda gördüğün kadarıyla ben nasılım(sona)?Son zamanlarda supp a sardım mainimi yapmayı düşünüyorum açıkcası herkesin yorumu değerli.

• quote:

enee ünlü olmuşun qnq. xd

XD Custom game
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.