Şimdi Ara

ADATA 500 GB HARİCİ DİSK 99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metro markette 500 adet stoklu Adata CH94 500GB 5400RPM 2.5' USB2.0 Siyah Taşınabilir Disk var arkadaşlar.Bugün gördüm en fiyat diyebilirim bence.İhtiyacı olan kaçırmasın derim..
    hepsiburada 220 tl satıyor ..en uygunu 140 tl civarı nette..

ADATA 500 GB HARİCİ DİSK 99 TL

• Link Alalım.
  • Hepsiburada'da 1TB olanı 200 lira.

Ayrıca USB 2.0 bu. Pek kimsenin kaçıracağını sanmıyorum. Aynısından kullanıyorum. En kötü yanı, şeklinin düz olmaması. Saçma-sapan, eğri-büğrü bir şekli var. Kabloyu gizleme özelliği güzel gibi dursa da, takıp çıkarması sıkıntılı. Zamanında Kipa indiriminden 115 liraya almıştım. Sorunsuz ama USB 3.0'lar bu fiyatlara inmişken pek rağbet görmez.
  • 500 stoklu ürün zaten. Satanın da pek sıcak görmediği belli.
  • USB 2.0 ve 99 TL pek uygun değil, 1TB USB 3.0'lar 160 lar seviyesinde
  • İndirdik.com sitenin yolladığı mailde

Verbatim 500 Gb 2.5" Taşınabilir Harici Harddisk (Kırmızı) ama usb 2.0 maalesef.

99.90 tl kargo bedava

http://www.indirdik.com/Verbatim-500-Gb-2-5-Tasinabilir-Harici-Harddisk-Kirmizi

güvenilir bir sitedir alışveriim oldu bu siteden sağlam paketleme eksiksiz güzel işler yapıyorlar.

bunu konuya acil ihtiyacı olanlar var diye ekledim.

1tb.136tl ye markafonide satıldı gene 1tb goltta 119 tl ye satıldı. Goldtta 640 gb 99 tl ye satıldı.

En son 1 tb ların fiyatların düşeceğini tahmin ettiğimden düşünsenize 136 tl ye yanlışsınız problemsiz alınıyordu bende 500 gb ı 80 tl ye kargo ücretsiz aldım.

Acil değilse hdd ler için beklemekte fayda var diye düşünüyorum.

• Bana da lazım 1 tb.lık bi şey.herkes ''inecek fiyatlar'' bekleyin biraz daha diyo.bekleyelim bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu saatten sonra 500 gb 2.5'' 75 TL üstü fiyatı haketmiyor...
  • Banada 1 TB lık 2.5" disk lazım. Kampanyalı fiyat denk gelirseniz ve bilgi verirseniz sevinirim. :)
  • fazla sıcak bir fırsat değil çok açil değilse bekleyin fiyatlar inecek ve daha iyi birşey alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.