Şimdi Ara

Adapazarı - İstanbul otobüs bulma sıkıntısı (Akşam saat 23.00)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese bu sene tek dersim olduğu için ve ikinci öğretim olduğum için sıkıntılı bir saatte dersim başlıyor.Ders saatti akşam saat 8'de ve bu dersin bitmesi en fazla 1.5 saat sürer gibi.Aslında hoca dersi 2-3 saat uzatmıyor geçen seneden tanıdğım birisi.Bazen yarım saat 40 dakikada bitirdiğini biliyorum.Dersi 9'da bitirse terminale gitmem yarım saat 1 saat sürse en son otobüs 21.15'de ve buna yetişmem zor.

Metrodaki acentaları aradığımda telefondaki beyfendi Ankara'dan düzceden gelen arabalarımız buraya uğrayıp yolcu bıraktıktan sonra istabul'a devam ediyor onlara binebilirsin demişti.Veya büyük küçük otobüsler elbette gelir ve rahatlıkla gidebilirsiniz istanbul'a demişti.Özellikle öğrenci olduğunu belirt yardımcı olurlar demişti.

Daha önce deneyen eden var mı rahat gidebilirmiyim ?

• Valla hocam arkadaşın varsa o geceyi orda geçirmen daha mantıklı olur. Yok illa dönecem dersen, o dediğin yollarlada bulamazsan, büyük ihtimal o saatte izmit arabaları vardır. Onlara binersin İzmit kuruçeşmede inip ordan İzmit İstanbul arabasına binersin. İzmtten gece yarısına kadar İstanbul'a otobüs var bildiğim kadarıyla. Efe Tur sitesinden bakabilirsin...
  • Kanka falan yap orda kal.. Ne işin var ki eve gidince :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Kocaelide okuyorum, Adapazarından Kocaeliye geçebiliyosan Hat200 diye bi otobüs var ona bin, Kartala kadar gidiyor.

Ya da Avr. yakasına gideceksen Kocaeli - Gebze otobüsü var ona binersin, son durakta inip 500T'ye binersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 26 Eylül 2013; 4:42:21 >
  • eskiden tren vardı... şimdi yok mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Bende Kocaelide okuyorum, Adapazarından Kocaeliye geçebiliyosan Hat200 diye bi otobüs var ona bin, Kartala kadar gidiyor.

Ya da Avr. yakasına gideceksen Kocaeli - Gebze otobüsü var ona binersin, son durakta inip 500T'ye binersin.

Kartal'da geçen gün gördüm yeşil kuyruklu otobüs kocaeli belediyesi yazıyordu

bende kartal'da oturuyorum çok iyi olur.Peki kocaeline geçiş ne kadar o otobüs para alıyor mu yoksa akbil gibi bir şey mi var ?
  • Kampüsün diğer kapısına git. Oradan aşağı otostopla in. İzmit arabalarına bin. İzmit derinceden de gebze arabasına bin çayırovada in. Çayırovada da 500t çevizlibağ, 130Ş kadıköy gibi birçok otobüs geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

quote:

Bende Kocaelide okuyorum, Adapazarından Kocaeliye geçebiliyosan Hat200 diye bi otobüs var ona bin, Kartala kadar gidiyor.

bende kartal'da oturuyorum çok iyi olur.Peki kocaeline geçiş ne kadar o otobüs para alıyor mu yoksa akbil gibi bir şey mi var ?

İzmitin kentkartı geçerli hocam o otobüslerde.

• kampüste otobüs firmaları yokmu ? benmi yanlış hatırlıyorum... vib ve metro vardı bizim zamanımızda şimdi konferans salonunun karşısında olması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

quote:

Aynen onu kullan işte, 1 saat 10 dakkaya geliyorum her akşam.

Para olayı biraz sıkıntılı bazı şoförler totoşluk yapıyor para almıyor, bazılarıda alıyor.Tam 5.50 öğrenci 3.50 gibi bişey olması lazım.Ya da kent kart alırsın.

• Gebzeye kadar gelirsen gebzekoop ile TEMden de devam edebilirsin.

http://www.gebzekoop.org/tr/index.php/zaman-tarifesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.