Şimdi Ara

Adana'ya gidiyorum. Ne önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu c.tesi sabahı adanaya gidiyorum uçakla. Pazar akşamıda otobüsle dönücem. C.tesi akşamı arkadaşın düğünü var seyhan'da otelde.

Adana'ya ilk kez gidicem. Ne yapılır? nereleri gezilir? nerede yemek yenir? (meşhur adana kebabı özellikle)

Bir de kalıcak yer konusu var. sahibiinden günlük kiralık evlere baktım. bi ilan vardı aradım konuştum. Adana / Seyhan / Ziyapaşa Mahallesinde 1+1. 150 TL. sabah adam gelip havalanından alıcak, pazar akşamıda otogara bırakcak. yani evde 24 saatten fazla kalıcam. fiyat sizce uygunmu ?
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yinei mi ADANAi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimumun arka sokaklarında dolaş adananın en elit yerleri oralardır
  • lan adamı saçma sapan yerlere göndermeyin kardeş sen optimum dahil karşı yakaya geçme boşver adananın en iyi el kıyması kebabını eyvan kebap,kolcuoğlu kebap gibi yerlerde yersin a tabi bunlar ailecek gidilecek restorantlar tek gidecem dersen yanına gittiğin arkadaşa söyle seni büyük saatin ordaki kazancılara götürsün . bunun haricinde gazipaşa,barajyolu,özak gibi gayet güzel mekanları olan yerler var sana tavsiyem beyazevlerde trip kafe var göl manzaralı güzel bir mekan ama içkisiz içkili bir yer istersende mesaj at bilgilendirim çok reklam vermiş gibi oldum şimdi
    bu arada hocam ziyapaşa bulvarı adananın en elit yerlerinden birisidir 150lira biraz pahalı ama yinede bütçeni sarsmazsa kalabilirsin sonçta seyhan otelde halsan daha fazla ödemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 25 Haziran 2013; 12:57:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

lan adamı saçma sapan yerlere göndermeyin kardeş sen optimum dahil karşı yakaya geçme boşver adananın en iyi el kıyması kebabını eyvan kebap,kolcuoğlu kebap gibi yerlerde yersin a tabi bunlar ailecek gidilecek restorantlar tek gidecem dersen yanına gittiğin arkadaşa söyle seni büyük saatin ordaki kazancılara götürsün . bunun haricinde gazipaşa,barajyolu,özak gibi gayet güzel mekanları olan yerler var sana tavsiyem beyazevlerde trip kafe var göl manzaralı güzel bir mekan ama içkisiz içkili bir yer istersende mesaj at bilgilendirim çok reklam vermiş gibi oldum şimdi
    bu arada hocam ziyapaşa bulvarı adananın en elit yerlerinden birisidir 150lira biraz pahalı ama yinede bütçeni sarsmazsa kalabilirsin sonçta seyhan otelde halsan daha fazla ödemezsin

Teşekkürler arkadaşım. Dediğin yerleri not aldım;)

• kekelere dikkat et.
  • Adam yemiyoruz olm burda gel güzel kardeşim gel. görünce kendin karar verirsin.
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • Tek parça halinde dönebilirsen SS at..

Adana , Adana Everywhere
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatunsufleler

Adam yemiyoruz olm burda gel güzel kardeşim gel. görünce kendin karar verirsin.

biliyorum dostum. yaş 30'a yaklaştı:) sadece nereye gidilir, nerde ne yapılır onu öğrenmek istedim. :)

@Echoés. tavsiyen için teşekkürler dostum. dönünce yazarım nasıl geçtiğini...
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: eflatunsufleler

Adam yemiyoruz olm burda gel güzel kardeşim gel. görünce kendin karar verirsin.

biliyorum dostum. yaş 30'a yaklaştı:) sadece nereye gidilir, nerde ne yapılır onu öğrenmek istedim. :)

@Echoés. tavsiyen için teşekkürler dostum. dönünce yazarım nasıl geçtiğini...

kardeş gel. büyük saat çevresini gez şu sıralar restorasyonda ama olsun, taş köprü, merkez park, hilton oteli, optimum buraları gör mutlaka... gazipaşa da takıl biraz atatürk parkına git çevresi falan iyidir. Yanından asla SUYUNU eksik etme ÇOOOKK SICAK... gazipaşa da kazım büfede birşeyler yiyip içebilirsin illa orası değil tabi bir çok yer var... kebabı her ne kadar lüks mekanlardan yemeği düşünebilirsin belki ama bulabilirsen git küçük kebapçılarda da öyle yerlerin lezzeti de havası da başkadır, menderes bulvarını gez çaban dede türbesinin yokuşunda Tahta Masa var google a yaz görürsün oraya git ne istersen ye iç... Tahsin abiyi bul şehir dışından geldim burayı söylediler geldim de. ilgilenirler ararım istersen, hmm başkaaaa, mısır çarşısında Doktorum Şalgam var oradan memlekte götürmek için şalgam alabilirsin acısını da al acısız acısız içme tadı çıkmaz öyle acılı olsun ( otobüslere Şalgam falan almıyorlar ona göre paket yaptır şişeleri poşete de sarsınlar hatta yapabilirsen kova tarzı birşeye bile koydur) çarşı merkezde zaten seyhan oteli işin bitince çık sağa doğru yürü kavşağa gelince soldan geç karşıya çarşı merkezdesin işte gez dolaş v.s. meşhur Adliye binasıda Seyhan otelinin karşısındaki apartmanların arkasında görmek istersen git yaz yaz nereye kadar dimi nasıl olsa pazar günü döneceksin 1 günde bunları yapabilirsen ne mutlu sana şimdiden hayırl yolculuklar kardeşim...

• gitmemeni
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.