arkadaşlar amerikan pazarında 120 ye var biliyorum.100 e filan satan bi yer olsa alıcam valla.varmı başka yer metropolün orda maydanoz filan var diyolardı sizin bildiğiniz ?
ben sana ayarlarım :D uygun fiyata.
ya elden almak istiyorum adanadaysan olur.
adanadayım. pm at konusalım.
pm
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
arkadaşlar amerikan pazarında 120 ye var biliyorum.100 e filan satan bi yer olsa alıcam valla.varmı başka yer metropolün orda maydanoz filan var diyolardı sizin bildiğiniz ?
arkadaşım bende adana da oturuyorum.öncelikle adana da ucuz oyun bulman zor,genelde piyasanın en iyi ihtmialle 20 TL üstünde olur ki genelde geçer bu fiyatı.Mısır Çarşısında Mesut Elektronik var,iyi bi arkadaş,istanbul fiyatlarının 10TL üstünde filan satış yapar,o da dükkanı olan adam için normaldir.ama tavsiyem istanbuldan al oyunları.
özel tavsiye edebileceğim kişiler forumdaki nickiyle "fateeh33" ve "prestij46" nickli arkadaşlardır.Kolay gelsin.
arkadaslar bende euro2008 vede the club var takas yapmak isteyen olursa pm atsin
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Mısır Çarşısı Mesut Elektronik tamamdır.
gitmişken bana da gow 3 alıver
Konuyu biraz hortlatmış olacam ama yeni konu açmak istemedim, güncel olarak adanada uygun fiyata ps3 oyun alabileceğim yer var mı? Mesut Elektronik dışında, oraya bakacam...
arkadaşlar ben aslen adanalıyım üniversiteyi kazanıp ankaraya geçtim ama 2haftaya en geç 1aya adanaya gelip gidiyorum istediğiniz oyunları bana söylerseniz ben uygun fiyata ankaradan getiririm size
Dostum uygun fiyat derken ne kadar?(fiyat konusunda hiç bir bilgim yok.) Birde adanada bildiğin en uygun fiyata ps3 oyunu satan yer neresi?(2.el, takas yapan)
beyler konuyu devam ettiriyorum adana da yaşayan ps3'ü olan ve ucuza oyun satan veya 2. el takas falan hepsi olur o tür yerler varmı ? en kısa zamanda ps3 almayı düşünüyorum oyunları araştırdım ve baya pahalılar 5 oyun ile ps3 ün aldıgımız parasına varıyoruz onun için ucuza satan yer lütfen yazın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme