Şimdi Ara

Adana'da servis arıyorum.(LPG) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
12.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardes adanada iki yer bilirim bir ERTUĞRUL PLAZA birde MEGA OTOMOTİV biz ERTUĞRUL PLAZAdan sıfır araç aldık sonra ceyhan yolu üzerinde MEGA OTOMOTİV açilinca şimdi de oraya gidiyoruz satış ve sıfır için birde lpg işide var taktırdık temiz işleri var..
    - tüm marka araçların servis bakımı
    - lpg ( atiker , brc , lovato , landi , Stefanelli )
    - sigorta
    - kasko
    - hyundai yetkili bayi sıfır satiş & yetkili servis
    -2,el
    -filo kiralama
    adres : Yenidoğan Mah. Girne Bulvarı No:253 Adana, Turkey
    telefon : (322) 346 70 00
    internet adresi :www.adanamega.com
    e-posta : adanamega@hotmail.com

• VOLKSWAGEN TIGUAN FSİ VE TSİ ARAÇLARA LPG MONTAJI (FIRAT LPG)
  • Araç 2005 modelden yeni olsa Prins-VSI derdim AMA 99 model (en az 12 yaşında, muhtemelen 2-3 yıl içinde değiştirilecek) bir araç için Prins-VSI'ya gerek yok. 2. sırada; BRC, 3. olarak ise LandiRENZO öneririm. Olgunlar Otomotiv'in iyi iş çıkardığını duymuştum.
  • Adana da bir tane Murat usta var. BRC ustası. Onun adını kullanarak başka birisi iş yapmaya çalışıyor, heme onun dükkanınını yakınlarındaymış. Gerekli işlemler yapılacaktı hakkında, ama en son durumunu bilmiyorum. Üç kağıda gelmeyin :) Gerçek Murat ustaya gidin.
    "Muhterem milletime şunu tavsiye ederimki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki,vicdanındaki asli cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden biran geri kalınmasın."

M.Kemal Atatürk

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

"Sınırlarınızda sorun mu var? Çözüm.. Genişletin." ATİLLA
  • fırat lpg son kararınız mı:D lpg'ye geçeceğim inş.

TODAY TOMORROW TOYOTA

2012 Comfort Extra 1.6 benzinli beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinsapmaz

99 model skoda octavia 1.6 glx marka aracıma sıralı lpg taktırmak istiyorum.Adana da bana yardımcı olacak bir servis varmıdır.Tabi yeterli bilgi,deneyim ve ekipmana sahip,sorunsuz kurulum yapan bir servis olmalı.Marka olarak fiyat yönünden uygun olması ve markaların aşağı yukarı aynı olması nedeniyle Atiker i düşünüyorum.Fiyatının uygun olması halinde başka markalarıda tercih edebilirim.Şimdiden teşekkür....

sayın akinsapmaz.Adana'da ATK grup yani ATİLKAN grup lpg servisine giderseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum.saygılarımla.
    Kesinlikle AKAN OTOGAZ ı tavsiye ediyorum.Firma sahibi Mehmet bey direk müşteriyle kendi ilgileniyor.Adana nın ilk LPG firmasıymış.Ve gerçekten işçilikleri de müşteri diyaloglarıda çok iyi.Hem ATİKER hem BRC bayilikleri var.Ancak yerleri biraz küçük.küçük bir tamirci havası var.Ben 2 aracımada montaj yaptırdım,çok memnun kaldım,ATİKER ve BRC firmaları böyle kaliteli ve işten anlayan bayileri olduktan sonra yıkılmaz.Teşekkürler AKAN OTOGAZ.Teşekkürler Mehmet Usta.
    AKAN OTOGAZ 0322 228 34 53 ATİKER YADA BRC düşünüyorsanız onlara ulaşmanızı tavsiye ediyorum.
    KALİTE + GÜVEN + MEMNUNİYETİN ADRESİ = MEGA OTOMOTİV
    Kesinlikle AKAN OTOGAZ ı tavsiye ediyorum.Firma sahibi Mehmet bey direk müşteriyle kendi ilgileniyor.Adana nın ilk LPG firmasıymış.Ve gerçekten işçilikleri de müşteri diyaloglarıda çok iyi.Hem ATİKER hem BRC bayilikleri var.Ancak yerleri biraz küçük.küçük bir tamirci havası var.Ben 2 aracımada montaj yaptırdım,çok memnun kaldım,ATİKER ve BRC firmaları böyle kaliteli ve işten anlayan bayileri olduktan sonra yıkılmaz.Teşekkürler AKAN OTOGAZ.Teşekkürler Mehmet Usta.
    www.akanotogaz.com U İNCELEYİP MONTAJ FOTOĞRAFLARINDAN KENDİNİZ KARAR VERİN.Adamlar X5 e bile ATİKER montajı yapmışlar.Telefonları da 0322 228 34 53

• Merhabalar,
    www.akanotogaz.com U İNCELEYİP MONTAJ FOTOĞRAFLARINDAN KENDİNİZ KARAR VERİN.Adamlar X5 e bile ATİKER montajı yapmışlar.Telefonları da 0322 228 34 53

Orijinalden alıntı: Okifi

Adana ilinde bulunan ATİKER yetkili servisinin mükemmel iş çıkarttığını okumuştum ve müşterileri bayağı bu servis hakkında övgü dolu yazı yazmışlardı,birde Atikeri düşünün derim,Çünkü Ülkemin malı,hepimizin malıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Birde bu arkadaşlarla görüşmenizi tavsiye ederim

1 ADANA AKAN OTOGAZ
    Yurt Mh. Kıyı Boyu No:
    180/A Seyhan
    0 322 228 34 53 0 322 228 34 53 MEHMET AKAN
    2 ADANA
    POLAT LPG TÜP TANK 'MAL.YED.
    PARÇ. LTD. ST'.
    Yeni Yurt Mh. 43. Sokak
    No: 3
    0 322 226 66 16 0 322 226 66 16 MEHMET POLAT
    3 ADANA MES'N SERV'S H'Z. LTD. ST'.
    Girne Bulvarı No: 319
    Yüregir
    0 322 346 10 00 0 322 346 45 55 AL' RIZA YEN'CE

ben de akan otogazda taktırmıştım yaklaşık 40.000km oldu sorunsuz kullanıyorum
    Bugün filtre değişimi ve lpg de marş almaması ile ilgili olarak FIRAT LPG'ye gittim fakat sorunun lpg den kaynaklanmayacağı, gerekirse bir elektrikçiye göstermem gerektiği belirtildi. Flitremi değiştirip geri geldim. Durumun lpg den kaynaklandığı apaçık ortada, bezin de saat gibi çalışan makina lpg de tekliyor. Durumu dinleyip anlama, direksiyon başına geçip deneme gibi bir anlayışta bile bulunmadılar. Anlayacağınız vurdum duymazlar. LPG nizi güvenli bir şekilde monte edebilirler fakat sonrası muammma. Şuan zavoli markada işin ehli bir usta arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kry2344 -- 23 Mayıs 2019; 10:59:18 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.