Bildirim
Adana'da Oto-Elektrikçi Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Benim bildiğim SADIK USTA'nın eline hiçkimse su dökemez. Yeri Sular Mevkiinde, Atatürk Caddesinin Gar ve Valilik arasında kısmında, Uygulama Otelinin tam karşısında. Arıza tespit cihazı, hata okuma, kodlama, chip tuning gibi işlemler de yapıyor. Bence göstermekte fayda var. Ondan başka Tansel ustayı arayıp sorarsan (322) 435 26 60 onun da yanında kendi atölyesi olan bir oto elektrikçi var, gerekirse ben de senin için konuşurum. Yeri TEKEL'i geçince Seyhan Türk Telekom'un arkasında. -
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Benim bildiğim SADIK USTA'nın eline hiçkimse su dökemez. Yeri Sular Mevkiinde, Atatürk Caddesinin Gar ve Valilik arasında kısmında, Uygulama Otelinin tam karşısında. Arıza tespit cihazı, hata okuma, kodlama, chip tuning gibi işlemler de yapıyor. Bence göstermekte fayda var. Ondan başka Tansel ustayı arayıp sorarsan (322) 435 26 60 onun da yanında kendi atölyesi olan bir oto elektrikçi var, gerekirse ben de senin için konuşurum. Yeri TEKEL'i geçince Seyhan Türk Telekom'un arkasında.
bir ekleme olarak ta Hamza ustayı tavsiye ederim bende . kıyıboyunda sağda bağlar karakolu değil kavşaktan sol dönünce hemen sağda -
BİRAZ GEÇ OLDU AMA BİR EKLEMEDE BENDEN GELSİN MEHMET USTA VAR ÖNCÜ OTO ELEKTİRİK BARAJ YOLUNDA HASTANELER KAVŞAĞINA GELMEDEN VEYSEL KARANİ CAMİNİN KARŞI ARASINDA -
Cafer usta var. Otogar karşı tarafında yeri. İletişim bilgilerini sitesinden alabilirsin.
http://www.noyaotoelektronik.com/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aracım adana'da aracımın klima petekleri delinmiş arabayı yokuşta sıkıştırınca içeriye duman da veriyor ve sağ ön paspasın altı da göle gitti diyebilirim, ön göğüsü komple söküp klima peteğini değiştirebilecek iyi bir usta önerisi lazım -
öneriler için teşekkükkürler üstat adana'da ford focus 2011 aracımın ön göğsünün sökülüp kalorifer peteğinin değişmesi gerekiyor kendi atölyesi olan ustanın telefon numarasını alıp görüşmem mümkün müdür? sebebine gelince birçok ustayı aradım cumartesi günü yapmak istemiyor başka araçlar da tamire geliyor diyor ben de aracımı teslim etmek istemiyorum belki kendi atölyesi olan arkadaş yardımcı olurquote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Benim bildiğim SADIK USTA'nın eline hiçkimse su dökemez. Yeri Sular Mevkiinde, Atatürk Caddesinin Gar ve Valilik arasında kısmında, Uygulama Otelinin tam karşısında. Arıza tespit cihazı, hata okuma, kodlama, chip tuning gibi işlemler de yapıyor. Bence göstermekte fayda var. Ondan başka Tansel ustayı arayıp sorarsan (322) 435 26 60 onun da yanında kendi atölyesi olan bir oto elektrikçi var, gerekirse ben de senin için konuşurum. Yeri TEKEL'i geçince Seyhan Türk Telekom'un arkasında.
-
Öneriler için teşekkürler, bendede clio sembol sıcaklık sensöründen ibreye doğru bilgi geliyor, beyne doğru bilgi gitmiyor eksik gidiyor, bu sebeple fan açmıyor, sensör değiştim, aynı.
Evren sitesinin ordan iboosmana çıkmadan, solda bir yer önerdiler . oraya gidecem. yaklaşık 20 yıldır ordaymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X