Şimdi Ara

Adamsın Mehmet Topuz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakıyorum da kaldığı için yönetime geçirenler falan olmuş. Neymiş efendim Topuz kötü adammış, takımda işi yokmuş. La 2 sene önceki şampiyonlukta takımın belkide en kritik 3 adamından biriydi Mehmet Topuz. Geldiğinden beri elinden gelen her şeyi yaptı, bence çokta güzel yaptı. Bu sene sakatlığı yüzünden çok sık izleyemedik, ondan dolayı düştü milletin diline.

Yerli kalitesi diyoruz, o diyoruz bu diyoruz sonra 'Topuz gitsin'. Neden daha iyisini mi alacağız ? Kim var Topuz'dan iyi, bize gelecek ?

Eleştirin ama hakkını yemeyin adamın. Belki sürekli as olamayacak ama hiçbir zamanda Fenerbahçe'nin ayarından düşmeyecek bir futbolcu.

Üstelik 2,5M net maaş alırken, 1M'ya indirerek aleni bir şekilde 'FEDA' demiştir.

Adamsın Mehmet Topuz, FM kafasıyla yaşayan ergenlere inat aynen devam!

• 18. şampiyonluğumuzu yaşarken bunda en önemli pay sahibi olanlardan biri de Mehmet Topuz'du. Her maç full kondisyon oynardı. O zaman iyiydi de şimdi mi kötü oldu? Mehmet Topuz bu takımın kangalıdır, jokeridir.
  • Helal olsun ulan adama.Fenerbahçeliye yakışır.Helal olsun.
  • oha 1 M'ye oynayacaksa çok iyi.
  • Adamin dibi gangal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

oha 1 M'ye oynayacaksa çok iyi.

quote:

Sarı-lacivertliler, Haziran ayında sözleşmeleri sona erecek olan Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin ile sözleşme yeniledi.
    Kaleci Volkan Demirel'le 4 yıllık sözleşme imzalanırken, tecrübeli kaleci 2 milyon euro garanti ücret ve maç başına 20 bin euro alacak.
    Fenerbahçe, Mehmet Topuz'a da imzaladığı 3 yıllık kontratın ardından yıllık 1 milyon euro'nun yanı sıra, maç başına 25 bin euro ödeyecek. 2 yıllık sözleşmenin altına imza atan Selçuk Şahin ise 950 bin euro yıllık ücretin yanında 12 bin euro maç başına para kazanacak.

NTVSPOR

• olm adam aldı zaten alacağı kadar

christian-selçuk oynayacağına bu adam o bölgede oynayamaz mı beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Alper POTUK Fenerbahçe'de.
    14 yıl önce açıldı
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

oha 1 M'ye oynayacaksa çok iyi.

quote:

Sarı-lacivertliler, Haziran ayında sözleşmeleri sona erecek olan Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin ile sözleşme yeniledi.
    Kaleci Volkan Demirel'le 4 yıllık sözleşme imzalanırken, tecrübeli kaleci 2 milyon euro garanti ücret ve maç başına 20 bin euro alacak.
    Fenerbahçe, Mehmet Topuz'a da imzaladığı 3 yıllık kontratın ardından yıllık 1 milyon euro'nun yanı sıra, maç başına 25 bin euro ödeyecek. 2 yıllık sözleşmenin altına imza atan Selçuk Şahin ise 950 bin euro yıllık ücretin yanında 12 bin euro maç başına para kazanacak.

NTVSPOR

yuh be, selçuğa asgari ücret bile vermezdim

• Geçen sene berbat oynadığımız dönemlerde de takımın dinamosuydu. Sağ açıkta çok iyi oynadığı maçlar oldu. Topuz bugün anadolu takımlarından birine gitsin diğer oyuncularla arasında 2 gömlek fark çıkar. Yerli statüsünde daha iyisi yok.
  • Selçuk bile takımda kalıyorsa bu adam zaten kalmalı,
  • topuz bu takımın jokeridir sonradan girer iş yapar sahada bir orda bir burdadır mücadele gücü yüksek bir futbolcudur kalması kesinlikle çok doğru olmuş futboldan anlamayan insanlar gitmesini isteyebilirler onlara aldırmayın gangal topuzla devam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Kangal Topuz devaamm Her yerde oynar Topuz, sağbek, sağ açık, ortasahada görev yapar, yeri gelir Sow Webo dinlenirken ileride rakibe basar.
  • Topuz gibi adamı nerde bulacaksın.

Adam sağ açık, sağ bek, ön libero oynayabiliyor ve çoğu zaman beklentileri karşılıyor.
  • Volkan ve Mehmet tamam da. Selçuk hangi akla hizmet takımda tutuluyor, ZTK için mi
  • sakatlıgı tamamen geçti yanlış bilmiyorsam iyi bir sezon öncessi kampıyla (hoş bizim hoca seozn kaplarında 5 2 top kaptırma uyguluyor ama olsun) o eski topuzu izleriz. en azından orhan şam'ı gönderdikten sonra sağ bekte yedek adam için sıkıntıya girmeyiz . sağ bek sağ açık orta saha bir çok bölgede iyi bir yedek olur kalması çok iyi olmuş .
  • Parasının düşmesiyle birlikte gayet iyi oldu Topuz'un kalması.
  • selçuk gitseydi sevinirdim ama kaldı başımıza yine inşaat işçisi
  • Topuz gitsin diyenler futboldan anlamıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

selçuk gitseydi sevinirdim ama kaldı başımıza yine inşaat işçisi

İstemsizce güldüm.

Yeteneksizin teki ama seviyorum Selçuk'u.
  • Orta Saha, Sağ Bek, Sağ Kanat gibi 3 mevkii'de oynayabilen bir ''YERLİ'' oyuncuya 'git' demek, futboldan anlamayı bırak, zihninde sorun mu var? diye sorarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.