Bildirim
Adamlar uçmuş yaw..Bakmadan geçmeyin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence 1 ve 3 güzel... 2 yi sen de yaparsın ! -
http://www.bit-tech.net/modding/2006/12/17/Mod_of_the_Year_2006/6.htmlquote:
Orijinalden alıntı: devilucifer85
bence 1 ve 3 güzel... 2 yi sen de yaparsın !
http://www.bit-tech.net/modding/2006/12/17/Mod_of_the_Year_2006/7.html
http://www.bit-tech.net/modding/2006/12/17/Mod_of_the_Year_2006/8.html
Kasaların linkleri arkadaşlar yapım aşamaları..Belki yardımcı olur..
Son linke dikkatli bakın...( 2 nolu resmin yapımı )Aynı kasa içinde hem su soğutma, hem gaz soğutma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermeric -- 9 Ocak 2007; 11:32:12 >
-
quote:
bence 1 ve 3 güzel... 2 yi sen de yaparsın !quote:
Orjinalden alıntı: devilucifer85
aynen katılıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: avorquote:
aynen katılıyorum
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: avor
quote:
aynen katılıyorum
2.Kasanın yapım aşamısına bakın arkadaşlar...Adam sanki fabrikasyon çıkarıyor..O kadar hafife almayın..
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpermericquote:
quote:
aynen katılıyorum
2.Kasanın yapım aşamısına bakın arkadaşlar...Adam sanki fabrikasyon çıkarıyor..O kadar hafife almayın..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alpermeric
quote:
quote:
aynen katılıyorum
bencede hiç kolay değil , o yaparsın diyen arkadaşlar yapabilirse bana bir maliyet çıkarsınlar bende istiyorum. şahsen ben yapamam.
-
sorun maliyet değil koçum, para olurse herşey yapılabilir, adamın yaptığı bir şey yok (2. için konuşuyorum) . El emeği var mı sence? Benim kasamın yan kapağını yapsın o artık her kimse o kasayı yapan! Modifiye dedin mi kendin bir şey yaratmalısın parça tak çıkar monte et değil! 1. ve 3. modda adamlar ne güzel yaratmış işte, işte odur modifiye. Gerçek anlamda...quote:
Orijinalden alıntı: experiencedquote:
quote:
quote:
aynen katılıyorum
bencede hiç kolay değil , o yaparsın diyen arkadaşlar yapabilirse bana bir maliyet çıkarsınlar bende istiyorum. şahsen ben yapamam.
Alıntıları Göster
-
quote:
sorun maliyet değil koçum, para olurse herşey yapılabilir, adamın yaptığı bir şey yok (2. için konuşuyorum) . El emeği var mı sence? Benim kasamın yan kapağını yapsın o artık her kimse o kasayı yapan! Modifiye dedin mi kendin bir şey yaratmalısın parça tak çıkar monte et değil! 1. ve 3. modda adamlar ne güzel yaratmış işte, işte odur modifiye. Gerçek anlamda...
Alıntıları Gösterquote:
sorun maliyet değil koçum, para olurse herşey yapılabilir, adamın yaptığı bir şey yok (2. için konuşuyorum) . El emeği var mı sence? Benim kasamın yan kapağını yapsın o artık her kimse o kasayı yapan! Modifiye dedin mi kendin bir şey yaratmalısın parça tak çıkar monte et değil! 1. ve 3. modda adamlar ne güzel yaratmış işte, işte odur modifiye. Gerçek anlamda...
http://www.bit-tech.net/modding/2006/12/17/Mod_of_the_Year_2006/8.html bence bu adam senin kasanın her tarafına kapak açar kardeş
-
abi ben kendi kasamın o kasadan daha güzel olduğunu düşünüyorum, ha bana para ver gideyim su soğutma alayım, 25 cm lik fanımı kaldırıp şeffaf plexi koyayım biraz daha para ver gidip aero cool alayım, ozman en kralı olur. Kendimi övmeyi sevmem ama şu altta gördüğün kapağı da o adam yapamaz bu da kapak olurquote:
Orijinalden alıntı: alpermericquote:
http://www.bit-tech.net/modding/2006/12/17/Mod_of_the_Year_2006/8.html bence bu adam senin kasanın her tarafına kapak açar kardeş
Alıntıları Göster
-
beyler 2.kasa dediğiniz kasa 3 tane dikdörtgenler prizmasının üstüste konmasıdır. kasa güzeldir , çirkin değildir , ayrıca gayette dekoratiftir. salonunuzun köşesine bile dekor olarak koyabilirsizniz. ancak diğer mod lar ile karşılaştırıldığında zayıf kalıyor. devilucufer85 kardeşin dediği gibi diğerlerinde tasarım var. 2.de ise 3 tane üstüste kasa koysanız çok ta bir farkı olmaz yani. ölçüleri alıp demircide kestir perçin ile de birleştir tamamdır al sana dikdörtgenler prizması. çalışma odası ve masası olacak tabi birde para ve zaman kralını yaparız. amaaaa ötekiler hakkaten ayrı bir olay. ekstra bir uğraş lazım. tasarım kafası lazım. bu olayda özellikle en zor şey metal kesim olayı onu hallettin mi gerisi kolay iş... ayrıca yine bu 2.kasa için çirkin yada çok kolay yarım saatta yaparım diyen yok. ama yapılabilirliği çok yüksek sadece ok kankiler "no stress-dont panic-be patient" DH KARDEŞLİĞİ diyorum elin gevuru için deymez yawwwwquote:
abi ben kendi kasamın o kasadan daha güzel olduğunu düşünüyorum, ha bana para ver gideyim su soğutma alayım, 25 cm lik fanımı kaldırıp şeffaf plexi koyayım biraz daha para ver gidip aero cool alayım, ozman en kralı olur. Kendimi övmeyi sevmem ama şu altta gördüğün kapağı da o adam yapamaz bu da kapak olur
Alıntıları Göster
-
valla süper açıkladın avor kardeşquote:
Orijinalden alıntı: avor
beyler 2.kasa dediğiniz kasa 3 tane dikdörtgenler prizmasının üstüste konmasıdır. kasa güzeldir , çirkin değildir , ayrıca gayette dekoratiftir. salonunuzun köşesine bile dekor olarak koyabilirsizniz. ancak diğer mod lar ile karşılaştırıldığında zayıf kalıyor. devilucufer85 kardeşin dediği gibi diğerlerinde tasarım var. 2.de ise 3 tane üstüste kasa koysanız çok ta bir farkı olmaz yani. ölçüleri alıp demircide kestir perçin ile de birleştir tamamdır al sana dikdörtgenler prizması. çalışma odası ve masası olacak tabi birde para ve zaman kralını yaparız. amaaaa ötekiler hakkaten ayrı bir olay. ekstra bir uğraş lazım. tasarım kafası lazım. bu olayda özellikle en zor şey metal kesim olayı onu hallettin mi gerisi kolay iş... ayrıca yine bu 2.kasa için çirkin yada çok kolay yarım saatta yaparım diyen yok. ama yapılabilirliği çok yüksek sadece ok kankiler "no stress-dont panic-be patient" DH KARDEŞLİĞİ diyorum elin gevuru için deymez yawwww
Alıntıları Göster
-
quote:
abi ben kendi kasamın o kasadan daha güzel olduğunu düşünüyorum, ha bana para ver gideyim su soğutma alayım, 25 cm lik fanımı kaldırıp şeffaf plexi koyayım biraz daha para ver gidip aero cool alayım, ozman en kralı olur. Kendimi övmeyi sevmem ama şu altta gördüğün kapağı da o adam yapamaz bu da kapak olur
Alıntıları Gösterquote:
Kendimi övmeyi sevmem ama şu altta gördüğün kapağı da o adam yapamaz bu da kapak olur
Biraz iddialı bir açıklama olmuş sanki
-
iddia değil ben kendi görüşümü söyledim isteyen istediği gibi yorum yapabilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz zaten belirttim kendimi övmek istemediğimi yanlış anlaşılmasın sonuçta o kasada da emek var, avor kardeş iyi açıkladı olayı yaniquote:
Orijinalden alıntı: sharkatkquote:
Kendimi övmeyi sevmem ama şu altta gördüğün kapağı da o adam yapamaz bu da kapak olur
Biraz iddialı bir açıklama olmuş sanki
Alıntıları Göster
-
senenin 10 listesinde ilk postta yukarda 3. resim 1. secildiquote:
iddia değil ben kendi görüşümü söyledim isteyen istediği gibi yorum yapabilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz zaten belirttim kendimi övmek istemediğimi yanlış anlaşılmasın sonuçta o kasada da emek var, avor kardeş iyi açıkladı olayı yani
Alıntıları Göster
iyide bu adamlar mod yapmamaışki kasayı yoktan var etmiş
hele bitane nükleer bomba tarzı yapan vardı inanılmaz
-
2cı gordugunu resım slı zonun 1numaralı resmıdır.oradakı amac slı yapıp makıne hızlandırmadır.yapan vatandas orada belırtmıs.v4e o kasa lıan lı kasaya ek yapılması zaten.dıkkat edrsenız lıan lı kasa oldugunu anlayacaksınız -
acaba ılk resımdekı yerde o kısının evımı -
Kasanın yan kapağı güzelmiş devilucifer85 eline sağlıkquote:
Orijinalden alıntı: cengiz_vga
acaba ılk resımdekı yerde o kısının evımı
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpermeric
Kasanın yan kapağı güzelmiş devilucifer85 eline sağlık
Alıntıları Gösterquote:
budur işte olay devilucifer85 yerine ben teşekkür edeyim eyvallah boru değil emek var o işleme de. tabi yapılamayacak birşey deil o da emek ve zaman lazım "aramızda kalsın devilucifer85 i de hiç sevem haaa" YAŞASIN DH KARDEŞLİĞİ YUPİİİİİİİ
-
Eyw, saolun arkadaşlar... DH kardeşliği ..quote:
Orijinalden alıntı: avorquote:
budur işte olay devilucifer85 yerine ben teşekkür edeyim eyvallah boru değil emek var o işleme de. tabi yapılamayacak birşey deil o da emek ve zaman lazım "aramızda kalsın devilucifer85 i de hiç sevem haaa" YAŞASIN DH KARDEŞLİĞİ YUPİİİİİİİ
Alıntıları Göster
-
1 mükkemmel olmuş yaaquote:
Eyw, saolun arkadaşlar... DH kardeşliği ..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X