Bildirim
ADAM YETİŞECEĞİNİ SANDI VİDEOLU :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mutlu mu oldun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
-
Nissan Gtr R36 galiba araba. Motorlar da Bmw s1000Rr _____________________________ BMW -
Araci merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutkk
Nissan Gtr R36 galiba araba. Motorlar da Bmw s1000Rr
Gtr r36 cikti mı
R35 olabilir nfs de kullandığımdan biraz tanıdık geldi ama bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
-
Adamlar trafik canavı resmen, 2 motorcu 300le gidiyor, adam 280le bir elinde telefon, dünya bu insanlar olmadan eminim daha sağlıklı bir yer olurdu. _____________________________ " İnsan kendi saadetlerinin mimarıdır. " - Thoreau -
quote:
Orijinalden alıntı: gncttyslgr
Adamlar trafik canavı resmen, 2 motorcu 300le gidiyor, adam 280le bir elinde telefon, dünya bu insanlar olmadan eminim daha sağlıklı bir yer olurdu.
Videoyu sağda oturan çekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 3700X | MSI Gaming X 2070 Super | ASUS TUF X570 | Corsair Pro (2x8GB) | 500GB 970 EVO M.2 | Corsair RM750 | Corsair 465X
LG 32GK850G-B | Logitech G710+ | SteelSeries Rival 710 -
quote:
Adamlar trafik canavı resmen, 2 motorcu 300le gidiyor, adam 280le bir elinde telefon, dünya bu insanlar olmadan eminim daha sağlıklı bir yer olurdu.
Bariyerlere sinek gibi yapışıp, tez zamanda kimseyi incitmeden aramızdan ayrılmaları tek temennim. Şimdi buraya gelip "usta pilot aga" diye zırvalayanlar çıkacak, erkenden yazıp çıkayım. -
quote:
Evet dediğin gibi elinde telefon video çekiyor, hemde soldan direksiyonlu araçta sağa oturmuş 280 ile giderken. Canavardan da beter bunlar._____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
bulunsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mustafa Kemal Atatürk 1881-∞ -
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
quote:
Evet dediğin gibi elinde telefon video çekiyor, hemde soldan direksiyonlu araçta sağa oturmuş 280 ile giderken. Canavardan da beter bunlar.
hocam akşam akşam güldürdünuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: VgrooveR
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
quote:
Evet dediğin gibi elinde telefon video çekiyor, hemde soldan direksiyonlu araçta sağa oturmuş 280 ile giderken. Canavardan da beter bunlar.
hocam akşam akşam güldürdünuz
_____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster.
-
-
300 ile giden motorcunun Rs6'ya yetişme çabalarını izlesen, saç baş yolardın herhalde _____________________________ Bu ülkede yaşamanın bedeli bu kadar ağır olmamalı -
genede otomobile göre süper ivmelenme ve son sürat _____________________________ boş laga luga yapıp sataşacak olanlar hiç alıntılamasın adam olsun can sıkıntını başka yollarla hallet foruma gelip toxiclik yapma adam ol -
quote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
300 ile giden motorcunun Rs6'ya yetişme çabalarını izlesen, saç baş yolardın herhalde
ss motorsikletle araba aynı kulvarda değildir...super sport motorsiklet max hız için dizayn edilmez...ivmelenme için dizayn edilir...
örneğin motorsikletin son hızı 300 olarak belirlenir..vites kutusu buna göre şekillenir...
motorsiklet son hızı olan 300km sürate 18sn çıkar..
amg m ve rs serisi v.b. araçlarda son vites aralığı çok uzundur...devir bitirene kadar hızlanmaya devam eder...
rs ise 300km sürate 25snde çıkar....o motorsikletle o araçları kıyaslamak doğru olmaz...
o araçlarla kıyaslayacağınız motorsiklet modlanmış zx14 veya 1300 hayabusadır.. bu iki motorunda son vites dişlisi gayet uzundur...
yiyen araç modlanmış bir busayla kalkabilir...
quote:
ayh sende açığımı ara, işin gücün yok, benim msjlarımdaki açıkları arayıp cevap yetiştirme peşindesin tebrik ediyorum enerjine hayranım
Özel bir çaba sarfetmiyorum valla._____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutkk
Nissan Gtr R36 galiba araba. Motorlar da Bmw s1000Rr
Gtr r36 cikti mı
R35 olabilir nfs de kullandığımdan biraz tanıdık geldi ama bilemiyorum
r35 tabiki yanlış yazmışım:)_____________________________ BMW
Benzer içerikler
- suv önerisi
- arabayla sahile sıfır yerler
- polisaj makinesi tavsiye
- almanya sahibinden
- uludağ otomotiv yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt