Şimdi Ara

ADAM TAŞIMAYA ÜŞENDİ SİLDİ YAHU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film tavsiyesi konumu niye siliyorsunuz ki? İnsanlar gibi taşıyamıyor musunuz? Şimdi ben tekrar sinema bölümüne girip yıllaaaaaaar sonra konuma mesaj gelmiş mi acaba diye bölüme girip konumu mu arayacağım? Üstüne bir de tamamen baştan açıcam konuyu he?

Konumu silen yönetici arkadaş konumu aynen sinema bölümüne açarsa sevinirim hadi bi zahmet bekliyorum ben...

• ben de wallpaper konusu acmısdım konumu sılmısler sebeb konu yanlıs yerde
  • Yok ceza vericeklerse versinler ama öncesinde benim konumu aynen sinema bölümüne açmalarını rica ediyorum ben o konuyu açmak için 1 dakikamı harcadım silen kişi 1 saniyede siliyor böyle saygısızlık mı olur? Cidden sinema bölümüne aynen açmanızı istiyorum sevgili yöneticim sevgilimide kokulu kokulu gönderiyorum ayrıca...
  • Forumda kendini bilmez birkaç admin var kafalarına göre konu siliyorlar boşver tekrar aç artık konu.
  • herhangi bir admin'e PM at istersen. burada konuyu görmeyebilirler ama PM ile ulaşırsan mutlaka ilgilenirler. konuyu kimin sildiği mühim değil sonuçta, hepsi halledebilir.
  • Pm mi aldın mı
  • başlığa cok güldüm nasıl bir serzeniş o yaa... hacı valla bende ses sistemleri ile ilgili konu acıcam buraya ama ya silicekelr yada tasıycakalr..bende biliyorum ses sistemleri kısmına acmayı ama oraya cok fazla kişi takılmıyoo.ama herkes burda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adminin mesajı şöyle olacak.

efendim forum kuralları bla bla
    bla bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Pm mi aldın mı

Aldım teşekkürler
  • Bence yanlış olan bu kural bölüm kurallarında belirtilmiş , taşınmayıp silinecektir konularınız diye. Taşınan konular neye göre taşınıyor onu anlamıyorum bende. Yararlı konular taşınacaktır gibi madde falan yok , bu kural ya tam uygulanmalı ya da hiç uygulanmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Yok ceza vericeklerse versinler ama öncesinde benim konumu aynen sinema bölümüne açmalarını rica ediyorum ben o konuyu açmak için 1 dakikamı harcadım silen kişi 1 saniyede siliyor böyle saygısızlık mı olur? Cidden sinema bölümüne aynen açmanızı istiyorum sevgili yöneticim sevgilimide kokulu kokulu gönderiyorum ayrıca...
  • aferin genç diceksin ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkuL.

quote:

Yok ceza vericeklerse versinler ama öncesinde benim konumu aynen sinema bölümüne açmalarını rica ediyorum ben o konuyu açmak için 1 dakikamı harcadım silen kişi 1 saniyede siliyor böyle saygısızlık mı olur? Cidden sinema bölümüne aynen açmanızı istiyorum sevgili yöneticim sevgilimide kokulu kokulu gönderiyorum ayrıca...

Her insanın sevgilisi insan olmayabilir yalnız

• adminlere bu konudan epey ekmek çıkacak yorumlara baksana
  • quote:

bana bide ceza
    vermisler bir uyari puani konuyu yanlıs yere actıgım ıcın bisey demıyorum ey yonetım
  • 2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir. Bu kurala uymayan üyelerimiz 3 uyarı puanı, tekrarında konu dışı yasağı alacaktır.

http://resim.donanimhaber.com/m_21275389/tm.htm

Konu açarken dahi görüyorsunuz bu kuralları, okumuyorsanız bizim yapacak hiç birşeyimiz yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.