Şimdi Ara

Adam gibi deneme olmaması sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi sürü deneme aldım arkadaşlarla falan değiştik yemin ederiç biri bi halta yaramaz fem 10 ve simetri 5li haricinde palme desen matı işe yaramaz bu gün bilfen alam dedim tr si baya cumhuriyet dönemi ve atatürke saydırıyor matı sınavla alakasız saçma saçma sorular tarihte Atatürk türkçülük akımını hangisinden duymuştur diye soru var dinde bi sayfaya bi soru prensibi yyapmışlar
    Esen çözüm dedim tr de 5 anlatım bozukluğu ard arda direk fırlattım şu ana kadar fem hariç adam gibi deneme yok şu bi hafta kala elimde 14 deneme kaldı bunlarıda çözme isteğim gitti çünkü ygs sorularına baktığımda alakasız olduğunu görüyoruz kimisi aşırı saçma kimisi aşırı zor ygs bi gelsede kurtulsak türev çözmeyi özledim artık problem çözerken iğrene iğrene çözüyorum bıktım hele bide b*klu yayınların 1 satırlık sorularıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 6 Mart 2015; 12:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum herkes zor diyor. Hatta ben bile nefret ediyorum femden moral bozuyor diye. Ama yine en kalitelisi femdir. Özellikle 10'lu yu çözmeden sınava girenler çok zorluk yaşayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Dostum herkes zor diyor. Hatta ben bile nefret ediyorum femden moral bozuyor diye. Ama yine en kalitelisi femdir. Özellikle 10'lu yu çözmeden sınava girenler çok zorluk yaşayacak.

Bence o kadarda abartmayın ygs soruları basit sorular sadece bazıları bir adım ötesini düşünmeyi istiyor fem 10 lu efsane 2.denemesinde 101 yaptım 9 denemesinde 87.25

• quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Dostum herkes zor diyor. Hatta ben bile nefret ediyorum femden moral bozuyor diye. Ama yine en kalitelisi femdir. Özellikle 10'lu yu çözmeden sınava girenler çok zorluk yaşayacak.

Bence o kadarda abartmayın ygs soruları basit sorular sadece bazıları bir adım ötesini düşünmeyi istiyor fem 10 lu efsane 2.denemesinde 101 yaptım 9 denemesinde 87.25

Tabi dostum çıkmış sorulara bak belki 1-2 tanesi zor olur. Ama zora hazır olmak lazım. Bu yüzden fem 10 ludan atıyorum 100 net eden sınavda 110 bile görür heyecan yapmazsa.

• TEK GERÇEK FEM

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah hocam O kadar zor diyorsun kısaca?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fem 10 lu ne kadar beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet femden başka becerebilen yok bu işi ben de abandim feme 10 ludayim ama bitmek uzere napcam bilemedim

• arkadaşlar evrensel iletişim yayınları var onun hakkında yorumlarınız nedir
  • Bilfen esen palme gibi düzgün sb si olan yayınların denemesi böyleyse onu düşünemiyorum

• Arkadaşlar koray akademi 5 li ygs deneme bulabilirseniz inceleyin ales tipi hazırlanmış

• Fem 8 li çözdüm 6 lı dan bir tane kaldı 10 lu çözmedim Sorun yaşayacağımı düşünmüyorum pek te farkı yok fem in denemeleri aralarında aynı gibi

• lawrequence L kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten ama tekrar etsede en kalitelidi gene onlar

• Kesinlikle katılıyorum hocam piyasada fem den daha iyi soru Bankası yapan var ama deneme de yarışamaz kimse femle özellikle optik oku olayına bayıldım bug da buldum optik oku da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.